Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinder

Geplaatst op 22 augustus 2023 om 11:29 uur

Zoek jij een kwalitatief uitstekende watchwinder voor jouw fraaie horlogecollectie met automatische uurwerken? Dan ben je bij het Nederlandse watchwinder merk Benson op het juiste adres. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders met verschillende fraaie luxe designs.

De watchwinders van dit merk worden vervaardigd van enkel de beste materialen. Daarnaast wordt er veel zorg en aandacht besteed aan een perfecte afwerking van de watchwinders. Ook oog voor detail en een hoog gebruikerscomfort staan zeer hoog in het vaandel bij Benson. Wanneer je op zoek bent naar een luxe watchwinder met alles erop en eraan, is onder meer de Benson Black Series lijn van het merk zeer de moeite waard om onder de loep te nemen. Deze serie watchwinders van Benson zijn namelijk van alle gemakken voorzien en bieden bovendien de nodige luxe. Daarnaast zijn de watchwinders uit deze serie voorzien van een stukje technische finesse. Ze zijn bovendien interessant geprijsd, wat de watchwinders van Benson des te aantrekkelijker maakt.

Benson staat dan ook bekend om de goede prijs-/kwaliteit van zowel de watchwinders als de horlogeboxen uit hun collectie. De Benson Black Series watchwinders worden met de grootst mogelijke zorg met de hand gemaakt en zijn absoluut de beste keuze in deze prijsklasse!

We vertellen je graag meer over twee verschillende watchwinders van Benson, die beiden afkomstig zijn uit de Benson Black Series. De eerste watchwinder die we graag voor je beschrijven, is de Benson Black Series 2.16.CF. Dit model is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges en biedt daarnaast ook een extra opbergruimte voor nog eens drie horloges of andere sieraden. Deze watchwinder is gemaakt van topkwaliteit hout en uitgevoerd in een carbon fibre look, wat de watchwinder een luxe uitstraling geeft. Deze watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat jouw watchwinder puntgaaf blijft. Aan de binnenkant is deze watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Niet alleen oogt dit zeer luxe, het beschermt ook jouw horloges tegen krasjes of eventuele andere beschadigingen.

Benson Black Series 4.16.WA watchwinder

Doordat dit model afsluitbaar is met het glazen deurtje, zijn jouw horloges ook veilig opgeborgen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. Aan de bovenkant is de watchwinder voorzien van een soft-close deksel, waarmee de extra opbergruimte toegankelijk is. De  Benson Black Series 2.16.CF is verder voorzien van Japanse motoren. Deze motoren staan zeer goed bekend door verschillende belangrijke eigenschappen. Zo zijn ze betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je deze watchwinder prima op bijvoorbeeld de werkkamer of slaapkamer kunt plaatsen. De watchwinder is instelbaar voor elk horloge afzonderlijk. Zo kies je voor ieder horloge het juiste aantal omwentelingen per dag en stel je de draairichting in. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk met het innovatieve touchscreen waar deze over beschikt. Daarnaast is de watchwinder ook uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je je horloges indien gewenst verlichten, zo heb je op ieder moment van de dag een goed zicht op je horloges. Tot slot beschik je met de Benson Black Series 2.16.CF over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en een powerwinding functie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van de meegeleverde adapter.

Een tweede exclusief model uit de Benson Black Series, is de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition. Doordat dit een limited edition betreft, kies je met deze watchwinder voor een absoluut uniek exemplaar. Dit model is gelimiteerd op 250 stuks en ze zijn allemaal individueel genummerd. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges en biedt een opbergruimte voor drie extra horloges. Deze watchwinder is eveneens gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur bruin (walnoten look). Ook dit model is voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag, voor een perfecte afwerking. Uiteraard is ook dit design uit de Benson Black Series voorzien van een speciaal soft velvet aan de binnenkant. Dit model is afsluitbaar met een soft-close deksel aan de bovenkant en een glazen deurtje aan de voorkant. Deze watchwinder is eveneens voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Daarnaast biedt ook dit model een ingebouwde LED verlichting. Het moderne touchscreen zorgt voor een prettige bediening. Voor ieder horloge kun je hiermee het ideale aantal rotaties per dag instellen en natuurlijk de draairichting. De Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Daarnaast beschik je ook met dit model over een USB aansluiting en functioneert deze met behulp van een adapter.

Je vindt alle Benson watchwinders bij ons in de webshop. De watchwinders uit de Benson Black Series worden door ons geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat.

Bekijk nu het aanbod en maak je keuze zodat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan.