Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 9 juni 2021 om 09:01 uur

Benson Black Series 4.16BL Limited Edition watchwinder

Ben jij een echte liefhebber van automatische horloges? Of misschien wel een horlogeverzamelaar? Dan weet je dat je als trotse eigenaar van een aantal automatische horloges niet zonder watchwinder kunt. Je kunt jouw horloges tenslotte niet allemaal tegelijkertijd dragen en een automatisch horloge haalt de energie die het nodig heeft normaliter uit de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer je horloge niet om je pols zit, kun je hiervoor als alternatief een watchwinder inzetten. Voor de verzamelaar is deze horlogeaccessoire met een ruime capaciteit ideaal, afhankelijk van het aantal horloges dat in het bezit is. Als je goed voor je horloges wilt zorgen, is een watchwinder van goede kwaliteit niet alleen handig, maar zelfs onmisbaar. Wanneer je een model zoekt van hoge kwaliteit voor een goede prijs, die betrouwbaar en duurzaam is, koop je je watchwinder bij een merk dat goed bekend staat. Natuurlijk staan Zwitserland en Duitsland bekend als landen waar topproducten vandaan komen op het gebied van zowel horloges als watchwinders. Maar ook in Nederland zijn er op dit gebied pareltjes te vinden die een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden.

Benson is een Nederlands merk dat een prachtige collectie watchwinders aanbiedt met zeer aantrekkelijke prijzen. Dit weten zij onder meer voor elkaar te krijgen door de modellen in eigen beheer te laten vervaardigen en de lijntjes kort te houden op dit gebied. Elke Benson watchwinder is voorzien van één of meerdere Japanse kwaliteitsmotoren of Swiss made motoren. Beiden staan bekend om hun energiezuinige en stille werking en hun betrouwbaarheid. De Benson collectie bestaat uit verschillende series watchwinders, waarvan de Black series één van de meest luxe series is. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinder modellen gelanceerd, zoals de nieuwe Benson Smart-Tech II modellen, de Benson Swiss Series en de nieuwe generatie Black Series. Het is voor elke liefhebber zeker de moeite waard deze bijzondere collectie eens nader onder de loep te nemen. In dit artikel nemen we je daar een stukje in mee.

In de Black Series collectie vinden we de Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder. Dit is een zeer exclusief model waar als Limited Edition wereldwijd slechts 250 stuks van beschikbaar zijn. Met deze watchwinder kies je dus voor een uniek model, dat zeker de aandacht zal weten te trekken. Kenmerkend voor dit prachtige model is onder meer de klassiek blauwe kleur, waarmee de watchwinder een zeer luxe uitstraling heeft. De Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition is voorzien van maar liefst 12 verflagen en 1 beschermende laklaag, waarmee je verzekerd bent van een horlogeaccessoire die zeker lang mooi zal blijven. Het laat maar weer eens zien dat Benson voor niets anders dan het beste gaat. Er is voor het vervaardigen van deze watchwinders bovendien gekozen voor enkel hoogwaardige materialen, zoals hout, edelstaal en mineraalglas. De Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges en biedt ook nog eens ruimte voor het opbergen van 3 extra horloges. Bovendien is de binnenkant van de watchwinder voorzien van zachte stof (special soft velvet) voor een optimale bescherming van je horloges. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een soft close deksel.

De Benson Black Series 4.16BL Limited Edition is uitgerust met Japanse kwaliteitsmotoren die zeer duurzaam zijn. Natuurlijk is deze watchwinder van Benson geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Dit is onder meer mogelijk doordat alle rotoren individueel instelbaar zijn, wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. Zo kun je voor elk horloge specifiek de juiste waarden instellen. Benson maakt daarnaast gebruik van flexibele horlogehouders waardoor elk horloge moeiteloos in de watchwinder te plaatsen is. De Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder is instelbaar middels het moderne touchscreen. De ingebouwde LED verlichting maakt het mogelijk op elk gewenst moment van de dag je horloges goed te kunnen zien. Doordat de watchwinder kan worden afgesloten met een glazen deurtje, bescherm je je horloges tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals condens, vuil en stof. Natuurlijk is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, maar ook een power winding functie hoort bij de functionaliteiten van deze exclusieve watchwinder. Hiermee kun je in een korte tijd je horloges van de benodigde energie voorzien.

Met andere woorden, de Benson Black Series 4.16.BL Limited Edition watchwinder is allereerst een zeer exclusief model dat een absolute eyecatcher in je interieur zal zijn. Bovenal is het echter een zeer modern en hoogstaand stukje techniek, dat automatische horloges op een zeer efficiënte en tegelijkertijd milde wijze van energie voorziet. Met deze exclusieve watchwinder hoef je je er nooit meer zorgen over te maken dat je horloges stil komen te staan, waardoor je niet alleen irritaties, maar ook bijvoorbeeld onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave kunt voorkomen. En dat alles voor een scherpe prijs. Kies dus voor kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid, kies voor Benson!

Wij zijn officieel dealer van Benson watchwinders. Wij hebben vrijwel elk model op voorraad en direct leverbaar. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Paypal. Vanuit ons magazijn verzenden wij wereldwijd via DPD, Fedex of PostNL. Heb je vragen over een bepaalde Benson watchwinder? Met meer dan 16 jaar ervaring helpen wij jou graag verder.