Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Axiom IXI horloges binnenkort bij BensonTrade

Geplaatst op 10 augustus 2018 om 08:28 uur

De horlogelanden bij uitstek zijn Zwitserland, Duitsland, Italië en Frankrijk. In dit laatste land is Axiom IXI gevestigd. Dit relatief nieuwe horlogemerk is bekend geworden door haar zeer succesvolle Kickstarter campagne, net zoals Eone Time horloges. Dat Fransen prachtige horloges maken bewijst Axiom IXI horloges. Het merk focust zich qua ontwerp en design voornamelijk op aspecten uit de Eerste Wereldoorlog die zich voornamelijk afspeelde in Frankrijk en België.

Axiom IXI horloges

Elk Axiom IXI horloge is klassiek vormgegeven qua wijzerplaat en horlogekast. De horlogekast heeft een zeer fraaie bolle vorm die niet alleen erg origineel maar vooral ook zeer comfortabel is. Alle horloges van dit Franse merk hebben een automatisch uurwerk van Miyota. Dat de afwerking van een bijzonder hoog niveau is komt tot uiting in het gebruik van hoogwaardige materialen maar ook het type band (verwijzing naar de Eerste Wereldoorlog) en de schitterende verpakking. Het lijkt net alsof je terug bent in de tijd. Het oog voor detail en de originaliteit zijn heel interessant en bieden voor de koper van een Axiom IXI horloge een unieke factor.

Axiom IXI horloge

De prijzen van de Axiom IXI horloges zijn heel betaalbaar en liggen tussen de 450,00 en 700,00 euro. Inclusief 2 jaar garantie en zeer fraaie verpakking. Daarnaast leveren wij bij de eerste horloges een schitterend lederen opbergetui voor 3 horloges.

Wij presenteren de Axiom IXI horloges binnen enkele weken en hebben vrijwel alle horloges op voorraad. Bent u op zoek naar een uniek horloge met prachtige accenten en onberispelijke kwaliteit? Dan is een Axiom IXI horloge zeker het overwegen waard.