Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Alle Junkers Bauhaus horloges binnenkort op voorraad

Geplaatst op 7 maart 2012 om 11:51 uur

 Toen Junkers de nieuwe Bauhaus serie presenteerde kon het niet bedenken dat de Bauhaus horloges zo enorm populair zouden worden. De Bauhaus horloges van Junkers kenmerken zich door minimalistische designs en een fraaie tijdloze uitstraling.

Junkers Bauhaus horloges, keuze genoeg

De Junkers Bauhaus collectie kent een ruime keus uit verschillende modellen. U kunt kiezen voor een eenvoudig model, maar ook voor een model met datumaanduiding en powerreserve. Er is keus genoeg, te meer omdat elk model in de kleuren creme en zwart leverbaar zijn. Tevens kunt u kiezen voor een donkerbruine horlogeband of voor een zwarte horlogeband. Voor deze horlogebanden is gebruik gemaakt van prachtig leder dat niet alleen zeer kwalitatief is, maar ook zeer prettig draagt.

Gunstig geprijsd en snel leverbaar

U koopt al een Junkers Bauhaus horloge vanaf 179,00 euro. Hiervoor krijgt u een prachtig minimalistisch horloge met een schitterende uitstraling. Uiteraard verkrijgt u 2 jaar garantie en wordt het horloge geleverd in een luxe horlogebox met handleiding en garantiekaart.

De Junkers Bauhaus modellen druppelen binnen en wij verwachten binnen 2 weken de volledige collectie leverbaar te hebben. Bent u geïnteresseerd in een Junkers Bauhaus horloge? Bekijk snel onze collectie. Als officieel dealer bieden wij u de scherpste prijzen en beste aftersales.