Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

About Vintage horloges uitverkoop

Geplaatst op 9 maart 2019 om 08:33 uur

Het jonge Deense horlogemerk About Vintage is ontstaan tijdens een goed gesprek tussen vrienden op een parelwit strand. Ze deelden samen een grote passie voor mooie horloges, met name voor vintage design. Uit hun gesprek over de horloges die zij nog aan hun persoonlijke verzameling zouden willen toevoegen, ontstond het idee voor een eigen horlogemerk; About Vintage horloges. Voor hen was dit de droom van creatief en tegelijkertijd onafhankelijk zijn. Hiermee was About Vintage geboren. Hun eigen merk moest klasse en stijl uitstralen en vintage en strak design op een eigentijdse manier combineren.

About Vintage horloge

De trendy en stijlvolle horloges in de collectie van About Vintage kenmerken zich door de combinatie van een vintage uitstraling en Scandinavisch design. De horloges zijn voorzien van betrouwbare quartz uurwerken en stijlvolle wijzerplaten en zijn  verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren horlogebanden. Er is bijvoorbeeld keuze uit schitterende edelstalen en lederen horlogebanden. Deze unieke mix van kleuren en banden maken de About Vintage horloges aantrekkelijk.

De horloges van About Vintage hebben een luxe uitstraling en zijn daarnaast betaalbaar. Dit maakt dat de prijs-/kwaliteitsverhouding uitstekend te noemen is. Met andere woorden, u krijgt veel horloge voor uw geld! Op dit moment biedt BensonTrade de horloges van About Vintage ook nog eens met een leuke korting aan. Het is dus het uitgelezen moment om voor een mooi vintage horloge te kiezen! Let op; het betreft de laatste stuks op voorraad. Hiervoor geldt op = op!