Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 2 januari 2022 om 08:21 uur

Als liefhebber van automatische horloges ken jij de noodzaak van het gebruik van een watchwinder. Deze horlogeaccessoire is onmisbaar wanneer je meerdere horloges hebt en ze niet wilt laten stilstaan. Stilstand kan namelijk vervelende consequenties hebben voor een automatisch horloge. Je kan ze beter in beweging houden. Uiteraard het liefst door ze te dragen maar wanneer je meerdere automatische horloges hebt is dit soms lastig. Vaak heb je ook één of twee favoriete horloges die je meer draagt dan de anderen. De oplossing is eenvoudig, gebruik een watchwinder. Hierdoor verkrijgen de horloges altijd voldoende energie en kan je ze direct dragen wanneer jij dat wilt. Zonder dat je steeds de tijd, datum en andere instellingen opnieuw moet instellen.

Er zijn watchwinders die net een beetje extra bieden. Wanneer dit ook nog eens gecombineerd wordt met een scherpe prijs is dat uiteraard een merk waar we een artikel aan moeten wijden. We hebben het dan over het merk Paul Design. Paul Design is een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De ontwerpen van dit merk worden gemaakt door professionele designers met verstand van vormen, materialen en techniek. Ze hebben erg veel kennis en ervaring op het gebied van watchwinders en horloges en weten dus precies wat de liefhebber zoekt wanneer hij een watchwinder wil aanschaffen.

Paul Design watchwinders weten zich te onderscheiden van andere merken door onder meer de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van de collectie. Daarnaast biedt het merk de meest moderne technologie en een stijlvolle uitstraling. De modellen van Paul Design hebben een klassieke en traditionele vormgeving maar zijn voorzien van moderne techniek.

De collectie van Paul Design bestaat uit modellen die geschikt zijn voor de liefhebber met bijvoorbeeld 2 automatische horloges in het bezit, maar biedt ook watchwinders met een veel grotere capaciteit. Zowel de liefhebber als de verzamelaar kan dus wat dat betreft zijn ogen uitkijken in deze collectie. De Paul Design watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn uiteraard van hoge kwaliteit en zijn bovendien krachtig en betrouwbaar. Het bijkomende voordeel ervan is dat ze niet alleen energiezuinig in gebruik zijn, maar ook nog eens geluidsarm. Dit maakt dat de modellen van Paul Design garant staan voor een hoog gebruikscomfort. Paul Design watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Het maakt dus niet uit of je een Breitling, Rolex, Omega, Oris of Longines horloge wilt opwinden in deze Paul Design horlogeaccessoire.

Een mooi voorbeeld van een nieuwe watchwinder uit de collectie van Paul Design is de Paul Design Gentlemen Black Apricot 4+6 watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. Daarnaast biedt de watchwinder echter ook nog extra opbergruimte voor nog eens 6 andere horloges. Ideaal wanneer je graag al je horloges of eventuele andere sieraden bij elkaar wilt bewaren. Deze klassieke stijlvolle watchwinder is uitgevoerd in Black Apricot. Het interieur van de watchwinder is zwart. Deze horlogeaccessoire is daarnaast afsluitbaar met een glazen deur. Niet alleen geeft dit de watchwinder een extra luxe uitstraling, je houdt hiermee ook invloeden van buitenaf zoals vuil, stof en vocht buiten de deur.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder is verder uitgerust met een uiterst modern touchscreen. Met behulp van dit touchscreen is de watchwinder eenvoudig te programmeren. Zo stel je bijvoorbeeld eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk dit per rotor afzonderlijk te doen, zodat je voor elk horloge specifiek de beste voorwaarden voor opwinding kunt instellen. Een ander mooi stukje techniek dat naar voren komt in deze watchwinder is de ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je altijd een zeer goed zicht houdt op je horloges. De watchwinder is bovendien uitgerust met Japanse Mabuchi motoren waarmee je verzekerd bent van een solide basis voor je watchwinder. Verder functioneert deze watchwinder met behulp van een adapter en wordt geheel compleet geleverd met afstandsbediening.

Kortom, met de Paul Design Gentlemen 4+6 Gentlemen Black Apricot kies je voor een model met alles erop en eraan. De watchwinder biedt uitstekende technische eigenschappen en is van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is deze watchwinder aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn weinig andere merken te vinden die deze kwaliteit en functionaliteiten kunnen leveren tegen zo’n scherpe prijs. Met deze watchwinder van Paul Design kun je erop rekenen dat jouw automatische horloges altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien voorkom je stilstand van jouw horloges en daarmee ook de mogelijke vervelende gevolgen daarvan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. De echte liefhebber kiest voor het beste voor zijn horloges, Paul Design is wat dit betreft een uitstekende keuze!

De uitgebreide collectie van Paul Design heeft naast de Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder natuurlijk nog een verscheidenheid aan andere mooie modellen te bieden. Deze collectie is dan ook echt het bekijken waard. De rode draad door de collectie heen zijn de klassieke designs, het gebruik van prachtige houtsoorten en natuurlijk de sublieme afwerking. Bekijk de mooie collectie van Paul Design nu bij ons in de webshop.

BensonTrade is officieel dealer van Paul Design. Wij zijn de eerste officieel dealer van Paul Design in Europa en al ruim 10 jaar werken we samen. Wanneer je een watchwinder van Paul Design bij ons besluit te bestellen ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wij bieden verschillende veilige wijze van betalen aan, zoals Paypal, creditcard en iDeal. Je plaatst je bestelling dus met een gerust gevoel.

Wanneer je vragen hebt over de watchwinders van Paul Design of één van onze andere mooie merken, stel ze dan gerust. Wij hebben alle kennis in huis om uw vragen te beantwoorden.


24-12-2021 Locman horloges