Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

Geplaatst op 27 mei 2022 om 16:27 uur

Met de komst van de watchwinder ging er voor de meeste liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges een hele nieuwe wereld open. Een automatisch horloge dat niet wordt gedragen kan geplaatst worden in de watchwinder die ervoor zorgt dat deze opgewonden wordt. Hiermee wist de watchwinder de natuurlijke beweging van de pols te vervangen en werd daarmee een absoluut onmisbaar accessoire voor de bezitters van 1 of meerdere automatische horloges. Door de jaren heen zijn er tal van merken opgestaan die watchwinders bieden van hoge kwaliteit en vaak ook een luxe, unieke en eigentijdse uitstraling. Grote namen zijn niet meer weg te denken uit de horlogerie en de watchwinder heeft een belangrijke plaats ingenomen binnen de liefhebberij van de automatische horloges.

Watchwinders zijn vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met verschil in kwaliteit, design en technische mogelijkheden. Ook op het gebied van capaciteit zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een watchwinder met de ruimte voor het opwinden van één automatisch horloge, maar de meeste merken bieden ook watchwinders waar hele verzamelingen in kunnen worden opgewonden. Ook watchwinders met separate opwindcapaciteit en anderzijds extra opbergruimte zijn verkrijgbaar. Watchwinders van bepaalde gerenommeerde merken laten de liefhebber diep in de buidel tasten voor een watchwinder van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn echter ook merken op de markt die modellen bieden met een luxueuze uitstraling van hoge kwaliteit tegen een meer aantrekkelijke prijs. Een merk als dit vind je ook in Nederland, namelijk het relatief jonge merk Benson. Benson is verrassend en weet een breed publiek te bereiken. Hierdoor is Benson wereldwijd een succes en worden deze watchwinders gebruikt voor merken zoals Rolex, Breitling, Omega, Oris, Tag Heuer etc etc.

Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders met een diversiteit wat betreft luxe en functionaliteiten, waarbij iedere afzonderlijke watchwinder van zeer hoge kwaliteit is. Het merk staat door de scherpe prijzen bovendien bekend om zijn uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Ook wanneer we kijken naar capaciteit biedt Benson veel variatie. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 4 horloges dan hebben wij je een mooi voorbeeld uit de collectie van Benson te bieden.

Het gaat om de Benson Black Series 4.16.B watchwinder. De Black Series behoren tot de meest luxe lijn van dit Nederlandse merk en deze watchwinder biedt dan ook alles dat je als liefhebber maar kunt wensen. Naast de capaciteit om 4 horloges op te winden biedt dit model om te beginnen ook nog opbergruimte voor 3 extra horloges. Deze opbergruimte is natuurlijk ook eventueel goed te benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De opbergruimte is afsluitbaar met de luxe soft close deksel. De watchwinder is verder gemaakt van hout van goede kwaliteit. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Deze zorgt voor een zeer goede bescherming tegen krasjes of mogelijke andere beschadigingen. Het interieur van dit design is eveneens zwart van kleur. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deur. Zo weer je eenvoudig invloeden van buitenaf, om de levensduur van jouw geliefde horloges te kunnen waarborgen.

De Benson Black Series 4.16.B watchwinder is voorzien van Japanse motoren. Benson kiest voor het gebruik van deze motoren vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn deze motoren niet alleen energiezuinig, maar ook geluidsarm. De motoren zijn sterk genoeg voor het opwinden van ieder type of merk automatisch horloge. Je kunt bovendien met behulp van het high -tech touchscreen de instellingen wijzigen voor ieder horloge afzonderlijk. Op deze manier stel je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Verder beschik je met deze zeer complete watchwinder over een ingebouwde LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges wanneer je maar wilt goed in het zicht zijn en benadrukt bovendien nog eens de luxe die deze watchwinder te bieden heeft. De Benson Black Series 4.16.B biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een speedwinding functie, welke ervoor zorgt dat je je horloges in korte tijd van de benodigde energie kunt voorzien. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en verloopt de energievoorziening middels netstroom met behulp van een adapter.

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

Wij bieden alle Benson watchwinders aan bij ons in de webshop, waaronder de Benson Black Series 4.16.B. Of jij nu valt onder de liefhebbers met 1 of enkele automatische horloges of de groep fanatieke verzamelaars, je vindt bij Benson jouw favoriete watchwinder! Welke Benson watchwinder dan ook jouw voorkeur heeft, je bent altijd verzekerd van een perfect afgewerkte watchwinder met een laag geluidsniveau en krachtige opwinding! Kort gezegd kies je met Benson voor waar voor je geld. De Benson Black Series 4.16.B watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat.