Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium

Geplaatst op 23 februari 2024 om 14:30 uur

Een mooi horloge is voor vele heren een waardevolle toevoeging aan hun outfit. Het is één van de weinige sieraden voor heren die heel veel gedragen worden. Een mooi horloge is dan ook een aanschaf waar menig man de uiterste zorg aan besteedt. Of je nu een sportief horloge zoekt, of een stijlvol klassiek model, een horloge moet echt bij je passen.

Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium

Binnen de horlogerie zijn er verscheidene horlogemerken aan te wijzen die horloges ontwerpen met een geheel eigen ‘look & feel’. Met een fraai horloge als echte blikvanger maak je je outfit helemaal af. Een horloge met een echt eigen karakter laat daarbij je persoonlijkheid zien. In dit kader vertellen we je in dit artikel graag meer over een exclusief horloge van designer Alessandro Baldieri.

Alessandro Baldieri is een geboren Italiaan, die met zijn gevoel voor stijl en klasse zijn talenten op verschillende manieren weet in te zetten. Zo ontwierp hij mede als architect de huizen van grootheden als Nicolas Cage en Lionel Richie. Hiermee wist hij de bekendheid bij het grote publiek te vergaren. In de VS is hij hiermee dan ook zeer succesvol. Als groot liefhebber van fraaie luxe horloges, vergrootte hij in 2006 zijn werkveld. Op dit moment startte hij met het inzetten van zijn creatieve talent binnen de horlogerie. Hij zegt hierover ‘ het is tot nu toe een geweldige reis geweest en er is geen weg terug voor mij. Ik hou van horloges, luxe horloges, duikhorloges, modehorloges en sporthorloges’. Zijn passie voor het vak en voor ieder ontwerp van zijn hand, spreekt dan ook duidelijk uit de bijzondere horlogedesigns die hij onder zijn eigen naam uitbracht. Niet alleen zijn gevoel voor stijl en luxe, maar zeker ook zijn uitstekende oog voor detail, maakt Alessandro Baldieri een uitzonderlijk ontwerper van fraaie horloges.

Wanneer je als liefhebber van luxe horloges op zoek bent naar een exclusief exemplaar, is een horloge van Alessandro Baldieri dan ook een uitstekende keuze. Niet alleen valt bij deze horloges het welbekende gevoel voor stijl op, Alessandro Baldieri heeft daarnaast ook oog voor kwaliteit.  Zo kiest de designer voor enkel hoogwaardige materialen en kwalitatieve uurwerken. Een zeer mooi voorbeeld van een uiterst fraai model uit de collectie van Alessandro Baldieri, is de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium. Dit horloge valt direct op doordat deze in zijn geheel in het zwart is uitgevoerd. De combinatie van de hoogwaardige zwartlederen horlogeband en de horlogekast die is gemaakt van edelstaal PVD, geeft dit horloge een zeer robuust en stoer karakter. De horlogekast heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 46 mm, dit formaat past hier zeer goed bij. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, wat het luxe karakter van dit model nog eens extra benadrukt. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot maar liefst 100 meter waterdicht.

De Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Miyota. Dit uurwerk werkt door middel van beweging, wat betekent dat het horloge vanzelf van de benodigde energie wordt voorzien, wanneer deze om de pols gedragen wordt. Het horloge wordt hierbij dan opgewonden door de natuurlijke bewegingen van de pols. Naast een uurwerk van zeer hoge kwaliteit, biedt de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium verschillende andere mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel van titanium. Kortom, dit horloge van Alessandro Baldieri biedt niet alleen een verfijnd en stijlvol design, maar ook een stukje technische finesse en duurzaamheid. Wanneer je op zoek bent naar een echt bijzonder horloge en hiermee graag een statement maakt, is de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium een zeer passende keuze. Wanneer je dit horloge graag wilt aanschaffen, kun je dit doen bij ons in de webshop. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van luxe en hoogwaardige horloges en kunnen je indien nodig dan ook bijstaan met een antwoord op je vragen of wanneer gewenst een passend advies. De Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium is één van de bijzondere horloges uit ons uitgebreide assortiment. Wij bieden in onze webshop nog vele andere fraaie modellen van uiteenlopende merken uit verschillende landen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide collectie watchwinders, om jouw automatische horloge of horloges te kunnen voorzien van energie wanneer deze niet worden gedragen. Wij verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. Betalen doe je bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, creditcard, Paypal of een gewone bankoverschrijving.

Als je de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium horloge bij ons besluit te bestellen, kan dit nu met een zeer aantrekkelijke korting. Wij bieden dit horloge sowieso al tegen een scherpere prijs aan dan bij de gemiddelde juwelier, maar met deze extra korting is dit nu een echt buitenkansje te noemen! De Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en overzichtelijke handleiding in een luxe officiële box.