Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders voor 4 automatische horloges

Geplaatst op 10 januari 2024 om 14:39 uur

Watchwinders, ze worden ook wel de meest handige accessoire voor automatische horloges genoemd. Of je nu de eigenaar bent van één automatisch horloge of juist een hele verzameling in huis hebt, er is vrijwel altijd een passende watchwinder van kwaliteit te vinden.

Benson Smart-Tech II 4.20.B

In dit artikel richten we ons op de horlogeliefhebber met 4 of 5 automatische horloges in het bezit. Met een goede watchwinder met een capaciteit voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk, hoef je je in dit geval nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloges. Bovendien biedt een goede watchwinder een veilige opbergplaats voor jouw horloges en in sommige gevallen zelfs een fraaie display om jouw horloges in te kunnen presenteren.

De eerste watchwinder die we in dit kader graag aan je voorstellen, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather. Deze watchwinder van het Nederlandse merk Benson, is uitgevoerd in een zeer fraai en luxe design. De watchwinder is modern vormgegeven en aan de buitenkant bekleed met leder van hoge kwaliteit in de kleur bruin. Deze Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather watchwinder is in zijn geheel geassembleerd in Nederland. Dit model is afsluitbaar met een fraai deurtje van mineraalglas. Hiermee hou je schadelijke invloeden van buitenaf zoals vocht en stof, letterlijk buiten de deur. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather is voorzien van Swiss made motoren die wereldwijd zeer goed bekend staan. Niet alleen zijn deze motoren krachtig genoeg om ieder type of merk automatisch horloge van energie te kunnen voorzien, daarnaast verzorgen zij de opwinding ook in stilte. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Daardoor is het een prima mogelijkheid om deze watchwinder op je slaapkamer of werkkamer te plaatsen. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather is verder uitgerust met een speciaal systeem dat ervoor zorgt dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. Met de speciale ingebouwde LED verlichting zet je je horloges desgewenst in de spotlight. Deze eigenschap in combinatie met de luxe uitstraling maakt deze watchwinder zeer geschikt om jouw horloges in te presenteren. Het LCD scherm is handig in gebruik en maakt het instellen van de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather watchwinder zeer eenvoudig. Zo is het mogelijk voor ieder horloge afzonderlijk onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Op deze manier krijgt ieder horloge precies de juiste opwinding. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather is uitgerust met flexibele horlogehouders. Dit betekent dat vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in de watchwinder geklikt kan worden. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow. Paul Design is een merk afkomstig uit het UK. Het staat bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders en daarnaast om het hoge gebruikerscomfort dat het merk weet te bieden. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow biedt ruimte voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model echter ook nog eens een opbergruimte voor 6 extra horloges. De watchwinder is uitgevoerd in de tint ‘Black Shadow’, dit geeft deze watchwinder een unieke uitstraling. De horlogeliefhebber die de voorkeur geeft aan een watchwinder die direct in het oog springt, zal dan ook zeker gecharmeerd zijn van dit model. Daarnaast is deze Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder voorzien van een moderne ingebouwde LED verlichting, die ervoor zorgt dat alle ogen gericht zullen zijn op jouw horloges. Met het bedieningspaneel is het eenvoudig om per horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag in te stellen. Op deze wijze krijgt ieder afzonderlijk horloge precies de juiste wijze van opwinding. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is voorzien van Japanse motoren van het merk Mabuchi. Hierdoor weet je zeker dat jouw horloge altijd op de juiste wijze wordt opgewonden. Bovendien zijn deze motoren niet alleen energiezuinig, maar ook stil in gebruik. Tot slot kies je met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow voor een watchwinder die de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie te bieden heeft. Kortom, een geheel compleet plaatje en dat tegen een aantrekkelijke prijs!

De derde en laatste watchwinder die we graag nader onder de loep nemen, is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Dit model is eveneens afkomstig van het Nederlandse merk Benson.  Deze watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft interieur als exterieur zwart van kleur. Dit fraaie model van Benson is afsluitbaar met een glazen deurtje, wat het behoud van jouw horloges ten goede komt. Naast de opwindcapaciteit voor 4 automatische horloges, biedt dit model ook nog een extra opbergruimte voor 5 extra horloges. Ook deze Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges de hele dag door goed kunt bekijken. De Benson Smart-Tech II 4.20.B Watchwinder is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van het touchscreen display de watchwinder per rotor afzonderlijk in te stellen. Zo bepaal je voor ieder automatisch horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag, voor een perfecte wijze van opwinding. Met de programma’s CW, CC en Alt, overwind protectie, een ingebouwde LED verlichting en powerwinding functie biedt deze watchwinder van Benson alles wat je als liefhebber van automatische horloges maar kunt wensen.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in de bovengenoemde watchwinders, of graag wilt zien wat er nog meer te koop is, neem dan eens een kijkje bij ons in de webshop. Wij bieden namelijk voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges de perfecte watchwinder!