Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Garantie

  BensonTrade verleent op alle producten garantie tegen productiedefecten die zich binnen de aangegeven garantieperiode openbaren. De garantie op de producten van BensonTrade is 12, 24 of 36 maanden vanaf de datum van aankoop, tenzij anders is bepaald. Bij ieder product staat de garantieperiode in de productbeschrijving en op de factuur aangegeven. Uitzonderingen op de standaard garantie worden in de productbeschrijving aangegeven.

  Mocht uw aankoop defect raken in de garantieperiode, dan zal het product gratis gerepareerd worden of krijgt u van ons een nieuw exemplaar toegestuurd. Mocht een product niet meer leverbaar zijn treden wij met de klant in overleg voor een correcte afhandeling. Het retourneren van het aankoopbedrag is niet mogelijk. BensonTrade houdt zich het recht voor een vergelijkbaar model aan te bieden ter vervanging.

  De garantie staat aangegeven op de factuur en is enkel geldend jegens BensonTrade. Bij high-end horlogemerken wordt geen internationaal garantiebewijs meegeleverd, tenzij BensonTrade officieel dealer is. Vele merken worden geleverd inclusief een ingevuld garantiebewijs. Hiermee kunt u tevens direct bij een fysieke dealer of de importeur garantie verkrijgen (zelfs in het buitenland). Bij elk product dat u via BensonTrade heeft aangekocht kunt u bij ons terecht voor garantie.

  Garantie kan enkel geclaimd worden met overlegging van de factuur en duidelijke beschrijving van het defect (zie formulier).

  Mocht bij nadere inspectie blijken dat een defect product niet binnen de garantiebepalingen valt dan wordt te allen tijde de klant hiervan op de hoogte gesteld. Defecte producten die buiten de garantie vallen kunnen ook door BensonTrade gerepareerd worden. U kunt vooraf een reparatie calculatie aanvragen. De kosten van de reparatie en de verzending komen voor rekening van de klant. Betalingen voor reparatie dienen voor daadwerkelijke reparatie plaats te vinden.

  Buiten de garantie vallen:
  • Batterij
  • Horlogeglas
  • Kroon
  • Horlogeband en sluiting
  • Edelstenen, bijvoorbeeld svarovski steentjes bevestigd aan de buitenkant van het horloge. Garantie wordt enkel verleend wanneer een steentje binnen 2 weken na aanschaf van het horloge eraf valt.
  • Waterschade veroorzaakt door grote temperatuurverschillen of geopende kroon.
  • Waterschade veroorzaakt door het niet in acht nemen van de specifieke waterdichtheid van het horloge.
  • Alle defecten veroorzaakt door menselijk handelen, niet vallend onder productiedefecten.
  • Handelingen waarvoor logischerwijs geen garantie geboden kan worden.
  • Reeds door de klant, of door derde firma‚Äôs geopende of gerepareerde producten.
  Algemene informatie:
  • Wees voorzichtig met uw horloge. Vooral automatische horloges bestaan uit gecompliceerde techniek hetgeen voorzichtigheid met zich meebrengt.
  • Voorkom heftige schokken, chemische producten en magnetische invloeden.
  • Ter voorkoming van condens en vocht in uw horloge let u er s.v.p goed op dat de kroon altijd afgesloten is, en wees bedacht op te grote temperatuurverschillen.
  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+