Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Horloges kopen bij BensonTrade

  BensonTrade is dé horlogeshop die u het grootste aanbod biedt van horloges, watchwinders, horlogeboxen en horlogebanden. Bij BensonTrade koopt u eenvoudig en snel het horloge dat u wenst. Als officieel dealer van vele horlogemerken zoals Junkers, Zeppelin, Davosa en Glycine bieden wij u naast schitterende horloges ook betrouwbaarheid en zekerheid in de vorm van 100% originele producten, duidelijke garantie en een goede aftersales service. Met ruim 7 jaar ervaring staan wij altijd voor u klaar.

  Herenhorloges

  Door het bezoeken van internationale beurzen, horlogemerken en goede contacten met vele distributeurs blijven wij altijd op de hoogte van het laatste horlogenieuws en de nieuwste trends. Dit vertalen wij naar actuele collecties herenhorloges op onze website. Bent u op zoek naar een klassiek, modern, sportief of casual herenhorloge? Herenhorloges van merken als Van Speyk, Ingersoll en Damasko. In onze collectie herenhorloges slaagt u altijd.

  Dameshorloges

  Sinds enkele jaren leggen wij steeds meer nadruk op dameshorloges. Dit heeft geresulteerd in bijzonder fraaie dameshorloges van merken zoals Iceberg, Junkers, Vendoux en Locman. Een dameshorloge moet een sieraad aan de pols zijn. Als dame moet u zich direct goed en vertrouwd voelen met uw horloge. Hiervoor zorgen wij met schitterende dameshorloges van prachtige collecties.

  Klassieke horloges

  Wanneer u op zoek bent naar een klassiek horloge met stijl en originele vormgeving bieden wij u diverse horlogemerken. Internationaal bekend zijn horlogemerken als Certina, Longines, Maurice Lacroix, Elysee en Junghans. Merken van statuur en met een fantastische historie die een tijdloos karakter hebben en dus jarenlang met plezier gedragen kunnen worden.

  Sportieve horloges

  Voor iedereen die sportief is en graag een horloge draagt tijdens het sporten heeft onze collectie sporthorloges meer dan genoeg keus. Horlogemerken als Casio, Seiko, Deep Blue en Citizen bieden interessante horloges die qua eigenschappen zoals materiaal, comfort en waterdichtheid prima geschikt zijn om te dragen tijdens het sporten. Vergeet u ook het Zwitserse Wenger niet, want die produceren sporthorloges voor vele doeleinden.

  Casual horloges

  Casual horloges zijn eigenlijk het meest populair. Dat is logisch want een casual horloge kunt u in bijna altijd dragen. Belangrijk bij casual horloges zijn het draagcomfort, het uiterlijk en de prijs. Horlogemerken die een groot aanbod bieden in casual horloges zijn bijvoorbeeld Locman, Armani, D&G en MoVas. De prijzen zijn interessant en veelal bieden wij op casual horloges aantrekkelijke kortingen.

  BensonTrade biedt u:

  • horloges van bekende merken zoals; Seiko, Citizen, Casio, Glycine, Tag Heuer, TW-Steel etc etc.
  • als officieel dealer; 100% originele horloges, merkondersteuning en fabrieksgarantie.
  • met ruim 7 jaar ervaring; de beste service en scherpste prijzen op alle horloges en accessoires.
  • een moderne website; waarop u makkelijk kunt vinden wat u zoekt en eenvoudig kunt bestellen en betalen via iDeal, Paypal en verzending onder rembours.
  • zekerheid; in de vorm van duidelijke garantie, 7 dagen zichttermijn, een keurmerk met onafhankelijke geschiloplossing en duizenden tevreden klanten die u zijn voorgegaan.
  • service; gratis verzending, snelle reacties van onze klantenservice en een snelle levering.

  Onze horlogemerken:

  Alessandro Baldieri HorlogesArmani HorlogesAviator Swiss HorlogesBaume & Mercier HorlogesBreitling HorlogesBrosway HorlogesCasio HorlogesCeramic HorlogesCertina HorlogesChotovelli HorlogesCitizen HorlogesCopernicus HorlogesDamasko HorlogesDavosa HorlogesDKNY HorlogesDolce & Gabbana HorlogesErnest Borel HorlogesExtro Italy HorlogesGlycine HorlogesGuess Collection HorlogesIceberg HorlogesIngersoll HorlogesInvicta HorlogesIWC HorlogesJaermann & Stübi HorlogesJunghans HorlogesJunkers HorlogesKennett HorlogesKienzle HorlogesKoopjeshoek HorlogesLapizta HorlogesLocman HorlogesLongines HorlogesLuminox HorlogesMaurice Lacroix HorlogesMax Bill HorlogesMoVas HorlogesOmega HorlogesOris HorlogesPerigaum HorlogesRado HorlogesRitmo Mundo HorlogesRodania HorlogesRomanson HorlogesSchäuble & Söhne HorlogesSeiko HorlogesTag Heuer HorlogesTawatec HorlogesTW Steel HorlogesVan Speyk HorlogesZeitflügel HorlogesZenith HorlogesZeppelin Horloges
  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+