Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Dhr. N.M. Weggelaar uit Oss (Nederland)
    8-10-2014 om 21:53 uur
    31-10-2014 om 22:24 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Dhr. B. Schermer uit Oldenzaal (Nederland)
    1-10-2014 om 20:23 uur
    31-10-2014 om 17:11 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Romanson Premier PM8228HM A
    Dhr. W.J. Kersjes uit Cuijk (Nederland)
    20-10-2014 om 09:56 uur
    31-10-2014 om 14:47 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    DKNY NY4237
    Mevr. S. Leenders uit Schagen (Nederland)
    28-10-2014 om 21:45 uur
    31-10-2014 om 13:10 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Junkers Bauhaus Lady 6071-2
    Ervaring:
    Supersnel en nu al om mijn pols!
    Dhr. R.D. Kroon uit Castricum (Nederland)
    12-10-2014 om 19:24 uur
    30-10-2014 om 17:16 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Junkers G38 6984-1
    Mevr. I. Berends- Vertongeren uit Almelo (Nederland)
    17-9-2014 om 22:17 uur
    30-10-2014 om 16:00 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. T. Verbruggen uit Aalst (Belgiƫ)
    20-10-2014 om 17:06 uur
    30-10-2014 om 11:34 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. B. Janssen uit Lelystad (Nederland)
    16-4-2014 om 10:41 uur
    30-10-2014 om 08:26 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Van Speyk Holland DW11.BL
    Ervaring:
    Sorry voor deze late beoordeling. Ik kwam de mail nu weer tegen en was vergeten te reageren. Ik heb het Van Speyk horloge begin dit jaar gekocht en draag het dagelijks. Het is een mooi horloge en niet te duur. Hij loopt vrijwel exact op tijd. Ik ben benieuwd naar de volgende Van Speyk horloge series. Misschien komt er weer een modern horloge?
    Reactie BensonTrade:
    Bedankt voor uw reactie: beter laat dan nooit:) Van Speyk brengt begin 2015 een nieuw sportief horloge uit. De details zijn nog niet bekend maar we verwachten veel kwaliteit voor een leuke prijs. Veel plezier met uw Van Speyk horloge!
    Dhr. L.E.H. van Duren uit Breda (Nederland)
    23-10-2014 om 18:43 uur
    29-10-2014 om 20:12 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. J. Bleiss uit Utrecht (Nederland)
    26-10-2014 om 17:23 uur
    29-10-2014 om 15:16 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Casio G-Shock AW582SC-3A
    Dhr. F. Lammers uit Beek (Nederland)
    18-10-2014 om 16:19 uur
    29-10-2014 om 07:42 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Benson Deluxe set
    Ervaring:
    BensonTrade is een uitstekende webshop met oog voor haar klanten. Ik heb ze eerst gebeld voor advies over de set maar ook over een ander horloge dat ik niet meer draag omdat het niet op tijd loopt (niet bij ze gekocht). Ik werd vriendelijk te woord gestaan met kennis van zaken. Dit zie je niet al te vaak bij een webshop.
    Dhr. A. Curbers uit Papendrecht (Nederland)
    22-10-2014 om 00:51 uur
    28-10-2014 om 14:36 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Iceberg IC 524-91
    Dhr. F. Waasdorp uit Ermelo (Nederland)
    16-10-2014 om 15:17 uur
    28-10-2014 om 11:43 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Dhr. B. Poels uit Beuningen (Nederland)
    20-10-2014 om 09:53 uur
    27-10-2014 om 20:41 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Dhr. T.G. van Brakel uit Etten-Leur (Nederland)
    19-10-2014 om 14:28 uur
    27-10-2014 om 15:55 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Armani AR4611
    Dhr. G. van der Kraan uit Elst (Nederland)
    8-10-2014 om 15:12 uur
    27-10-2014 om 09:40 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedMatigGoed
    Bestelde product(en):
    Invicta Signature 7113
    Ervaring:
    Mag ik terug sturen? Ik heb jullie ook een mail gestuurd.
    Reactie BensonTrade:
    Uiteraard mag u het horloge retourneren of ruilen. Dit hebben wij vanochtend bevestigd als antwoord op uw email.
    Dhr. L. Geerts uit Arnhem (Nederland)
    14-10-2014 om 21:56 uur
    26-10-2014 om 17:34 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Zeppelin 100 Years 7690-1
    Dhr. E.B.G. Maat uit Maarssen (Nederland)
    7-10-2014 om 15:42 uur
    26-10-2014 om 11:06 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Junkers Tante Ju 6818-1
    Ervaring:
    Dit is een prachtig horloge. Een genot om te dragen en elke keer te bekijken. Ik kijk nu weer vaker op mijn horloge dan op mijn gsm. Ik krijg er ook veel leuke reacties op van anderen.
    Dhr. T.W. van Zanten uit Weert (Nederland)
    17-9-2014 om 18:26 uur
    25-10-2014 om 22:49 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Ervaring:
    Dit is een webshop waar je leuke horloges en betaalbare prijzen vindt. Ik heb het horloge een maandje en ben er blij mee.
    Dhr. K. Lanneau uit Rotterdam (Nederland)
    6-10-2014 om 15:24 uur
    25-10-2014 om 19:03 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Spin-R Single White
    Dhr. F. Rozen uit Haps (Nederland)
    16-10-2014 om 23:37 uur
    25-10-2014 om 12:42 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Dhr. H. Borgers uit Deventer (Nederland)
    21-10-2014 om 19:57 uur
    24-10-2014 om 22:46 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. N. Valk uit Lent (Nederland)
    18-10-2014 om 16:12 uur
    24-10-2014 om 08:45 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Seiko Sportura SRG005p1
    Dhr. L.M. van der Molen uit Diemen (Nederland)
    19-10-2014 om 20:57 uur
    23-10-2014 om 21:42 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    TW Steel Grandeur TW51
    Dhr. H. Ketelaar uit Dordrecht (Nederland)
    18-10-2014 om 15:13 uur
    23-10-2014 om 17:41 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    DKNY NY1340
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+