Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Dhr. J.P.M. Carstens uit Zwolle (Nederland)
    19-11-2014 om 20:43 uur
    23-11-2014 om 16:07 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Van Speyk Dutch Pilot CW13.BL
    Mevr. A.E. van Kampen uit Den Helder (Nederland)
    14-11-2014 om 12:06 uur
    23-11-2014 om 11:42 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Junkers Bauhaus Lady 6075M-2
    Ervaring:
    Ik heb een heel prettige ervaring gehad met deze webshop. Dit Junkers horloge zag ik afgelopen zomer in Duitsland en toen heb ik hier bij juweliers rondgekeken maar het horloge niet gevonden. Een vriend van ons heeft ook een Junkers en gaf toen jullie webshop door. Uiteindelijk besteld en gekregen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg blij ben met het mooie horloge.
    Dhr. F.E. Klompemaker uit Rotterdam (Nederland)
    13-11-2014 om 18:39 uur
    22-11-2014 om 22:12 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. J. Hogendorp uit Veenendaal (Nederland)
    17-11-2014 om 13:56 uur
    22-11-2014 om 16:27 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Ervaring:
    Prachtig produkt en goede shop.
    Dhr. W. Snapper uit Oegstgeest (Nederland)
    17-11-2014 om 21:42 uur
    22-11-2014 om 10:55 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Ingersoll IN 3218 BK Lawrence
    Dhr. T. Hommers uit Aalsmeer (Nederland)
    16-11-2014 om 17:25 uur
    21-11-2014 om 13:40 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Mevr. A. Theunissen uit Grave (Nederland)
    30-10-2014 om 17:43 uur
    20-11-2014 om 22:21 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson Premium Watchwinder C2-C
    Ervaring:
    Dank:)
    Dhr. P. Cloosterman uit Molenhoek (Nederland)
    11-11-2014 om 11:07 uur
    20-11-2014 om 19:56 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat het horloge binnen 4-6 werkdagen bezorgd zou worden, dit stond ook op de website. De volgende dag lag het pakketje al op tafel. Dit is super snel dus! Hartstikke bedankt voor deze goede service!
    Dhr. B. Huijgens uit Almere (Nederland)
    9-11-2014 om 15:46 uur
    20-11-2014 om 09:39 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. M.G. Falkenburg uit Den Haag (Nederland)
    12-9-2014 om 22:36 uur
    20-11-2014 om 01:03 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. L.M.H. Carding uit Amsterdam (Nederland)
    6-11-2014 om 11:50 uur
    19-11-2014 om 21:36 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Zeppelin 100 Years 7680-1
    Dhr. B. Peeters uit Geleen (Nederland)
    15-10-2014 om 16:38 uur
    19-11-2014 om 12:41 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Scatola del Tempo 3RT Oversize
    Ervaring:
    Mooie accessoire en werkt ook nog goed ook:)
    Dhr. D.J. Willemsen uit Haarlem (Nederland)
    12-11-2014 om 20:46 uur
    18-11-2014 om 23:09 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Invicta Signature 7113
    Dhr. P. Bon uit Weesp (Nederland)
    8-11-2014 om 16:41 uur
    18-11-2014 om 15:22 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson Compact 1.14. Carbon
    Mevr. A.C. van Strijeren uit Roosendaal (Nederland)
    3-11-2014 om 08:56 uur
    17-11-2014 om 17:35 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Ceramic White D1
    Dhr. R. Manders uit Eindhoven (Nederland)
    14-11-2014 om 19:28 uur
    17-11-2014 om 10:04 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Lapizta SKYROS L25.2001
    Dhr. E. Vleminckx uit Brugge (Belgiƫ)
    25-9-2014 om 19:46 uur
    16-11-2014 om 22:13 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Romanson Classic TL9220BM A
    Dhr. B. Zeddema uit Twello (Nederland)
    7-11-2014 om 16:51 uur
    16-11-2014 om 17:33 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. H.G.R. Schroevers uit Noordwijk (aan Zee) (Nederland)
    8-11-2014 om 16:27 uur
    16-11-2014 om 10:44 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Het is een leuk horloge van een merk dat ik nog niet bekende. De prijs gaf de doorslag en ook de goede reputatie.
    Dhr. F. van Vliet uit Den Haag (Nederland)
    18-10-2014 om 11:37 uur
    15-11-2014 om 23:14 uur
    Beoordelingen:
    MatigZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Junkers Cockpit JU52 6156-2
    Ervaring:
    Op zich is mijn ervaring goed geweest maar ik wil toch 3 sterren geven voor algemeen omdat het doosje een deukje had. Na mijn email kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd maar ik vind wel dat ze dit bij verzending beter hadden kunnen nakijken.
    Reactie BensonTrade:
    U heeft volledig gelijk. Wij controleren elk product voor verzending grondig echter kunnen wij ook fouten maken en iets over het hoofd zien. In dit geval had de beschadiging ook kunnen ontstaan tijdens het transport, dit is niet exact bekend. Wij hebben de klant direct een nieuwe horlogedoos toegezonden.
    Mevr. K. Verheul uit Zaltbommel (Nederland)
    6-11-2014 om 20:35 uur
    15-11-2014 om 18:01 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Swiss Kubik ABS White
    Ervaring:
    Ik zou hier zeker weer bestellen.
    Dhr. W.G. van Rhijn uit Zevenaar (Nederland)
    11-11-2014 om 15:12 uur
    15-11-2014 om 08:43 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Mevr. P. Cornelissen uit Beuningen (Nederland)
    1-11-2014 om 21:28 uur
    14-11-2014 om 16:03 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Dhr. S. Beckers uit Arnhem (Nederland)
    6-11-2014 om 12:18 uur
    14-11-2014 om 10:50 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. Y. Kersjes uit Baarn (Nederland)
    28-10-2014 om 17:23 uur
    13-11-2014 om 21:05 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Romanson Classic TM8251M
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+