Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco pilotenhorloges

Geplaatst op 3 januari 2024 om 09:28 uur

Op gebied van horloges zijn er tal van keuzemogelijkheden op het gebied van design, materiaalgebruik en bijvoorbeeld het soort uurwerk. Naast de echte horlogeliefhebbers die met zorg en aandacht een passend horloge uitkiezen, zijn er ook verzamelaars die bijzondere horloges vergaren om toe te kunnen voegen aan hun verzameling. Voor zowel de echte liefhebber van luxe horloges als voor de fervent verzamelaar, hebben bepaalde horloges een extra aantrekkingskracht. Dit kunnen horloges zijn met een uniek design, horloges gemaakt van bijzondere materialen, of horloges met een bijzonder verhaal of link naar een stukje geschiedenis of bepaalde sport.

Laco St Gallen

Dan zijn er nog de specifieke soorten horloges, zoals pilotenhorloges. Menig verzamelaar zal één of meerdere pilotenhorloges in zijn verzameling willen opnemen. Een pilotenhorloge heeft namelijk een uniek en geheel eigen karakter en daarbij een nostalgische uitstraling. Kenmerkend voor een pilotenhorloge is dat deze gelinkt kan worden aan de luchtvaart wat betreft het design en/of de functies van het horloge.

Wanneer je op zoek gaat naar een passend pilotenhorloge dan zal je merken dat het aanbod op dit gebied groot is. Dit betekent dat je kunt kiezen uit verscheidene horlogemerken en designs en dat er ook wat betreft de prijs veel diversiteit te zien is. Om je een beetje op weg te helpen om het perfecte pilotenhorloge voor je te vinden, vertellen we je graag meer over twee pilotenhorloges die we voor je hebben geselecteerd. Het gaat om twee designs van verschillende horlogemerken.

Het eerste pilotenhorloge dat we graag nader voor je willen uitlichten, is een pilotenhorloge afkomstig van het Duitse horlogemerk Laco. Laco is een horlogemerk dat al bijna een eeuw actief is binnen de horlogerie en dat zodoende zijn strepen zeker heeft verdiend onder de liefhebbers en verzamelaars op dit gebied. Laco staat erom bekend een zeer goede kwaliteit te bieden en is daarnaast bovendien betaalbaar, waarmee het merk zijn pijlen richt op een breder publiek. Laco biedt verschillende horlogedesigns aan in hun collectie, maar is met name bekend geworden door de stijlvolle pilotenhorloges die zij al sinds 1940 produceren. Een fraai voorbeeld van een aansprekend pilotenhorloge uit de collectie van Laco, is de Laco Chronographen 861973 St. Gallen. Dit bijzondere horloge is voorzien van een retro matte bruine lederen horlogeband, die het horloge een geheel eigen identiteit geeft. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De donkere wijzerplaat met streeppatroon is voorzien van beige gekleurde cijfers en wijzers, wat een mooi contrast biedt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 42mm. Dit horloge van Laco is verder tot 50 meter waterdicht en voorzien van gehard mineraalglas. De Laco Chronographen 861973 St. Gallen is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk dat door Laco zelf ontwikkeld is. Een quartz uurwerk werkt met behulp van een batterij en is niet zo gevoelig voor schokken en stoten. Daarnaast ben je met een quartz horloge altijd verzekerd van een zeer nauwkeurige weergave van de tijd.

Tot slot biedt de Laco Chronographen 861973 St. Gallen een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.  Met dit fraaie pilotenhorloge van Laco kies je voor een echte eyecatcher om de pols, die door zijn ingetogen en stijlvolle karakter passend is bij vrijwel iedere outfit. Je kunt dit pilotenhorloge nu bij ons in de webshop bovendien met een mooie korting bestellen, wat de aanschaf hiervan op dit moment extra interessant maakt. Dit horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.

Het tweede pilotenhorloge waarover we je graag meer vertellen, is de Davosa Pontus Pilot 161.497.55. Davosa is een Duits horlogemerk, dat hoogwaardige horloges produceert voorzien van Swiss made uurwerken. Hiermee ben je altijd verzekerd van een uiterst betrouwbare en duurzame basis. De Davosa Pontus Pilot 161.497.55 is een mooi voorbeeld van een fraai pilotenhorloge uit de collectie van Davosa. Het horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart, die als bijzonder detail is voorzien van witte stiksels. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal met een doorsnede van 47 mm en een dikte van 15 mm, wat dit tot een oversized model maakt. Een grotere horlogekast is geheel passend bij een echt pilotenhorloge zoals deze vroeger werden gebruikt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van rode en witte details.

Dit pilotenhorloge van Davosa is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk (Valjouyx 7753). Het saffierglas waarvan dit horloge is voorzien zorgt ervoor dat je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes, aangezien deze glassoort zeer sterk is. Naast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, beschik je met de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 ook nog over een mooie chronograaf functie.

Ook dit uiterst fraaie pilotenhorloge is nu bij ons verkrijgbaar met een leuke korting. Wij leveren dit model eveneens met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk nu de genoemde pilotenhorloges bij ons in de webshop en draag binnenkort een prachtig horloge om jouw pols.