Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Locman horloges van 2024

Geplaatst op 16 januari 2024 om 15:24 uur

Heb jij weleens gedacht om een Italiaans horloge te kopen? Wellicht was je op vakantie in Italië en zag je een leuke juwelier waar je een fraaie collectie horloges zag staan. Je hoeft echter niet in Italië te zijn om een fraai Italiaans horloge aan te kopen, want in onze collectie hebben we ook verschillende merken met Italiaanse invloeden. In dit artikel schrijven we over Locman, één van de meest bekende horlogemerken uit dit prachtige land.

Italië staat bekend als een land waar goede smaak, stijl en elegantie de boventoon voeren. De Italiaanse klasse en finesse komen dan ook tot uiting in verschillende Italiaanse producten, waaronder ook horloges van hoogwaardige kwaliteit. Met een Italiaans horloge om de pols toon je karakter en gevoel voor stijl en maak je iedere outfit helemaal af. Een mooi en bijzonder horlogemerk dat afkomstig is uit Italië, is het merk Locman. Niet alleen spreekt uit de collectie van Locman stijl en klasse, daarnaast zijn sportieve en moderne designs kenmerkend voor dit merk.

Locman horloge

Natuurlijk draait het bij de liefhebber van een mooi horloge zeker niet alleen om de uitstraling en het design van een horloge. Daarnaast spelen materiaalkeuze, technische aspecten en het soort uurwerk een grote rol. Innovatie en ontwikkeling op het gebied van techniek staan bij Locman horloges hoog in het vaandel. Dit betekent dat je met een Locman horloge kunt rekenen op een stukje technische finesse en een zeer betrouwbaar uurwerk. Vele modellen uit de collectie van Locman bieden bovendien mooie extra functionaliteiten, wat ze extra aantrekkelijk maakt. Locman is niet voor niets het populairste horlogemerk van Italië te noemen. Daarbij komt dat zij speciale rechten hebben verworven voor de horlogeproductie voor het Italiaanse leger, wat een groot vertrouwen in de kwaliteit van de producten van Locman laat zien.

De collectie van Locman biedt veel variatie. Het Montecristo model van Locman is het paradepaardje van het merk en is dan ook zeer populair.  Opvallend bij deze horloges zijn onder meer het levendige kleurgebruik en het sportieve karakter van deze modellen. Ook binnen deze serie zien we veel diversiteit. Zowel wat betreft materiaalgebruik als formaat horlogekast en het soort uurwerk biedt Locman met deze serie veel verschillende mogelijkheden. Er is zodoende keuze uit horloges met automatische uurwerken of quartz uurwerken en wat betreft het materiaal zien we bijvoorbeeld edelstaal, carbon fibre en titanium veelvuldig voorbijkomen. Carbon fibre heeft als voordeel dat het extreem sterk is en bovendien een passende sportieve uitstraling heeft. Titanium is dan weer zeer licht van gewicht, wat een optimaal draagcomfort biedt. Niet voor niets wordt dit materiaal ook veel ingezet in de vliegtuigindustrie.

Graag laten wij je nader kennismaken met 2 specifieke modellen uit de Locman Montecristo serie. Het eerste model dat we graag bij je onder de aandacht brengen is de Locman Montecristo Classic 0510A07S-00GYRDSA. Dit horloge heeft een opvallende sportieve en stoere uitstraling. De combinatie van kleuren maakt dit een echte eyecatcher. Zo is er gebruik gemaakt van een grijze horlogeband van rubber, een zwarte wijzerplaat en rode accenten. De horlogekast van titanium met een dikte van 13 mm en een doorsnede van 44mm benadrukt het robuuste karakter van dit horloge. Verder is er gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het grote voordeel van dit glas is bovendien dat er niet snel krasjes op zichtbaar zullen zijn. Dit horloge heeft een quartz uurwerk en is tot 100 meter waterdicht. Verder biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicators. Als kers op de taart is dit horloge voorzien van een mooie chronograaf functie, voor de echte liefhebber. Het horloge sluit tot slot met een doornsluiting.

Een tweede model dat we nader belichten is de Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK. Bij dit model is er gekozen voor het gebruik van contrasterende kleuren. Zo is dit horloge overwegend uitgevoerd in de kleur zwart, met daarop knalgele accenten. Dit maakt dit een zeer sprekend model van Locman. De band van dit horloge is eveneens zwart en gemaakt van rubber. Voor de horlogekast is er gekozen voor het gebruik van titanium. Met een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm is dit een robuust en stoer model. Ook voor dit model heeft Locman verder gebruik gemaakt van saffierglas. Het uurwerk waar dit horloge van is voorzien, is in tegenstelling tot het voorgaande model automatisch. Dit zal de voorkeur genieten van menigeen liefhebber, hoewel een quartz horloge het voordeel heeft beter bestand te zijn tegen schokken en stoten. Dit horloge biedt tevens een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Afsluitend is dit model tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Bij ons in de webshop vind je beide beschreven modellen van Locman. Wij leveren deze horloges met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bovendien ontvang je deze in een luxe officiële box.

Met een horloge als deze van het merk Locman, kies je voor topkwaliteit en voor Italiaanse klasse. Bovendien staan de horloges van Locman bekend als betaalbaar. Het merk levert dan ook een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is wat ons betreft dan ook een echte aanrader! Bij ons bestel je met een goed gevoel jouw nieuwe horloge.

Wij pakken jouw aankoop altijd zorgvuldig in en versturen deze wereldwijd met PostNL, DPD en Fedex. Betalen kan gemakkelijk, veilig en snel met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.