Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Rapport watchwinders voor uw automatische horloges

Geplaatst op 31 mei 2014 om 12:52 uur

De Rapport watchwinders worden vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en kunnen we typeren als klassiek, stijlvol en typisch Brits. Waar diverse merken zich concentreren op moderne watchwinders focust Rapport zich voornamelijk op hoogwaardige klassiek vormgegeven watchwinders. Dit vloeit voort uit de lange historie van het Britse merk op gebied van horloges, horlogeboxen en opwindtechniek voor automatische horloges.

 Rapport watchwinder voor uw automatische horloges.

Een Rapport watchwinder is geschikt om alle automatisch horloges, ongeacht merk of type, op te winden. Doordat elke watchwinder is uitgerust met de nodige techniek is het instellen van de draairichting of het aantal omwentelingen per dag een kleine moeite.

 Wanneer u geen modern vormgegeven watchwinder wilt, omdat u deze niet mooi vindt of deze bijvoorbeeld niet bij uw interieur past, kunt u zeker een Rapport watchwinder overwegen. De stijlvolle Britse watchwinders bieden veel kwaliteit en gebruikersgemak.

Officieel dealer van Rapport watchwinders

Onze collectie watchwinders kent diverse bekende merken waaronder Rapport. Wij voeren een uitgebreide collectie van dit merk bestaande uit klassieke maar ook meer modern vormgegeven watchwinders.

Als officieel dealer van Rapport watchwinders bieden wij u de nieuwste watchwinders, uitgebreide service en aftersales. Elke watchwinder wordt geleverd in een fraaie doos met handleiding en 2 jaar garantie.