Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Oris horloges nu spectaculair afgeprijsd

Geplaatst op 30 mei 2014 om 17:02 uur

Heeft u altijd al een Zwitsers horloge willen dragen? Nu komt het dragen van een origineel Zwitsers horloge wel erg dichtbij want wij bieden op alle Oris horloges een interessante korting. Dit betekent dat uw voordeel ten opzichte van de officiële Oris winkelprijzen oploopt tot wel 30%.

 Zwitserse klasse in elk Oris horloge.

Het horlogemerk Oris een bekende onder de horlogemerken. Dit merk produceert al geruime tijd fraaie hoogstaande horloges waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Dit merk is niet zomaar een horlogemerk, het behoort tot de grote merken wereldwijd en verrast elk jaar met schitterende horloges.

Wij hebben momenteel nog enkele Oris horloges op voorraad met hoge kortingen. Hieronder hebben wij nog een enkele limited edition, dit is een in beperkte oplage geproduceerd horloge. Een dergelijke limited edition is populair onder verzamelaars en echte fans van Oris. Een belangrijk voordeel is dat een dergelijk horloge meer waardevast is dan een regulier ander model uit de collectie.

Uiteraard leveren wij alle Oris horloges met 2 jaar garantie, in de originele box inclusief handleiding. Draagt u deze zomer een fantastisch Oris horloge? Bekijkt u hier de Oris horloges en profiteer snel van de hoge korting op deze laatste stuks.