Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Orbita watchwinder voor optimale opwinding

Geplaatst op 1 juni 2014 om 18:10 uur

 Chuck Agnoff kreeg van zijn vrouw een gouden Rolex ter ere van zijn pensioen. Na het horloge een paar dagen niet gedragen te hebben stond het stil. Hierdoor moest hij het horloge opwinden en de tijd, dagaanduiding en datum van het horloge opnieuw instellen. De eerste gedachte van Chuck Agnoff was "dit kan eenvoudiger". Hij stelde zijn pensioen uit en startte zijn bedrijf Orbita watchwinders, een firma die zich specifiek toelegt op de vervaardiging van high-end watchwinders voor speciale automatische horloges.

Orbita watchwinders, handgemaakt in de EU. 

Van oorsprong is Orbita een merk uit de VS, maar haar afdeling in Europa bouwt zelfstandig alle Orbita watchwinders voor de Europese markt. Hierbij worden hoogwaardige materialen uit Europa gebruikt om het beste resultaat te bereiken. Een Orbita watchwinder laat zich het beste omschrijven als een bijzonder hoogwaardige watchwinder waarbij kwaliteit en sublieme materialen een perfecte combinatie vormen. 

Door gebruik te maken van materialen als echt hout, carbon en glas ontstaan prachtige watchwinders. De collectie van Orbita kent diverse modellen, van klein tot groot en van modern tot klassiek. Orbita onderscheidt zich niet op basis van prijs, maar op basis van kwaliteit. Doordat de productie in Europa plaatsvindt ligt de nadruk voornamelijk op perfectie en Europese herkomst van materialen. 

Binnenkort verkrijgbaar in onze webshop(s).

Als pioneer en grootste aanbieder op gebied van watchwinders in de BeNeLux hebben wij een samenwerking met Orbita gesloten waarbij onze webshops zich exclusief en officieel dealer mogen noemen van Orbita watchwinders. Dit betekent dat u bij ons de meest actuele collecties vindt en wij u alle garanties bieden op gebied van originaliteit, garantie en aftersales. 

Heeft u een hoogwaardige collectie automatische horloges? Dan is een Orbita watchwinder een prima accessoire voor uw uurwerken.