Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Lüm-Tec horloges bij BensonTrade.nl

Geplaatst op 24 april 2015 om 15:36 uur

Als pionier op gebied van horloges zijn wij altijd op zoek naar aansprekende horlogemerken die passen binnen onze horlogecollectie. Een merk dat wij al langer volgden en binnenkort onze collectie komt versterken is Lüm-Tec. Dit van oorsprong Amerikaanse horlogemerk is zeer bekend vanwege haar uitstekende specificaties op gebied van kwaliteit en lichtgevendheid in het donker. 

In 2006 begon Chris Wiegand Lüm-Tec en direct waren zijn horloges een enorm succes. Het succes verspreidde zich over de gehele wereld door de unieke kwaliteiten en betaalbare prijs van de Lüm-Tec horloges

Lüm-Tec gebruikt MDV SuperLuminova techniek in haar horloges waardoor ze ontzettend goed oplichten in het donker. Hierdoor is een Lüm-Tec horloge altijd goed afleesbaar. Wat ook zeer interessant is aan de horloges van dit Amerikaanse merk is dat ze worden geproduceerd in relatief kleine aantallen (75 tot 999 stuks wereldwijd) waardoor ze bijzonder blijven. 

Wij zijn trots Lüm-Tec horloges te verwelkomen in onze collectie. Zoals ze in de USA zeggen; Lüm-Tec is "value for money". Binnenkort zullen wij de allernieuwste Lüm-Tec horlogecollectie presenteren in onze webshop. Wij zullen de meeste modellen op voorraad houden waardoor u uw bestelling binnen enkele dagen in huis heeft.

Binnenkort leest u meer over de nieuwe Lüm-Tec horloges!