Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges nu bij BensonTrade.nl

Geplaatst op 27 april 2015 om 08:41 uur

Met bijna 90-jaar ervaring in het vervaardigen van horloges mag Laco zich een gevestigde naam in de horlogeindustrie noemen. In 1925 werd Laco opgericht in Pforzheim door Frieda Lacher en Ludwig Hummel. In 1940 produceerde Laco zijn eerste pilotenhorloges (oftewel vliegeniershorloges) die in WOII werden gebruikt. 

De Laco horloges worden vooral gekenmerkt door traditionele stijlelementen. Een groot deel van de collectie bestaat uit pilotenhorloges waardoor Laco over de gehele wereld zeer beroemd is geworden. De pilotenhorloges van Laco worden geproduceerd door vakmensen met de modernste productiemethoden. De materialen voldoen aan de hoogste normen hetgeen de Laco horloges zeer bemind maakt. 

Een Laco horloge kan men omschrijven als een Duits stukje techniek met traditionele inslag voor een betaalbare prijs. Kwaliteit en goede materialen staan hierbij centraal. 

Binnenkort presenteren wij de gehele Laco horlogecollectie. De meeste horloges zullen wij op voorraad houden zodat uw bestelling binnen enkele werkdagen geleverd kan worden. Door onze nauwe samenwerking met Laco bent u verzekerd van twee jaar garantie en een perfecte aftersales. Elk Laco horloge wordt geleverd in een prachtige horlogebox.