Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe RSC Fokker DXXI horloges nu leverbaar

Geplaatst op 23 april 2015 om 15:31 uur

 Het Belgische horlogemerk RSC is een creatie van Ronald Steffen. Dit relatief jonge horlogemerk produceert horloges met een duidelijke verwijzing naar WOI (eerste wereldoorlog), en dan met name naar de vliegeniers uit deze periode. 

Na horloges van de vliegeniers van Frankrijk, België en Engeland presenteert RSC nu vliegenier horloges uit Nederland. De serie heet "Fokker DXXI" naar het gelijknamige Nederlandse vliegtuig dat een belangrijke rol speelde op de slagvelden van WOI. 

RSC Fokker DXXI | The Netherlands 

Dit specifieke horloge is een eerbetoon aan de Nederlandse vliegeniers die hun leven op het spel zetten voor vrede en vaderland. De nieuwe Fokker DXXI serie bestaat uit een selectie moderne horloges met Japans Miyota uurwerk, fraaie lederen horlogeband en 49mm horlogekast. Het bijzondere aan deze RSC Fokker DXXI horloges is dat ze gelimiteerd zijn op 750 stuks wereldwijd.

Elk RSC horloge is dus een prachtig verzamelstuk met een prachtige verwijzing naar de geschiedenis.

RSC horloges bij BensonTrade

Als specialist op gebied van horloges en watchwinders bieden wij een ruime collectie horlogemerken. RSC horloges passen perfect in onze collectie vanwege hun uitstekende kwaliteit, acceptabel prijsniveau en fraaie link met WOI. 

Wij hebben alle RSC horloges op voorraad en leveren direct vanuit ons magazijn. Elk RSC horloge wordt geleverd in een chique horlogebox inclusief handleiding en twee jaar garantie. 

Wilt u deze zomer een fraai pilotenhorloge dragen? Bekijkt u onze collectie RSC horloges en proef de geschiedenis van WOI.