Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges | Duitse pilotenhorloges

Geplaatst op 24 januari 2024 om 14:25 uur

Loop je weleens lang een juwelier in het buitenland en zie je een interessant horlogemerk dat in Nederland niet of nauwelijks beschikbaar is? Er zijn veel leuke horlogemerken uit Duitsland die in Nederland niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Weinig juweliers investeren in een fraaie collectie horloges van een relatief onbekend merk. Dit is erg jammer, want deze horlogemerken bieden zoveel meer dan de standaard horlogemerken die bij elke juwelier te vinden zijn. Merken zoals Guess, Citizen, Seiko, Fossil en vele meer behoren tot de standardcollecties van veel traditionele juweliers die de laatste jaren niet met hun tijd zijn meegegaan. Ze durven zich niet te onderscheiden met aansprekende maar minder bekende horlogemerken. Dat is erg jammer!

In onze collectie hebben we juist veel merken die relatief onbekend zijn, maar die we vooral hebben opgenomen in onze collectie vanwege het feit dat ze onbekend zijn. We kiezen juist voor deze horlogemerken omdat ze veelal meer bieden voor een lagere prijs. Daarmee proberen we horlogeliefhebbers te enthousiasmeren en kiezen we puur voor de echter liefhebbers.

Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met het Duitse horlogemerk Laco. Laco is een horlogemerk met een brede en indrukwekkende historie. Het merk is al actief binnen de horlogerie sinds 1925. Wat Laco uniek maakt is de combinatie van unieke kwaliteit, uitstekend vakmanschap en uiterst hoge precisie. Daarnaast vallen ook de uitstekende eigenschappen en functies van de horloges van het merk op. Sinds 1940 produceert Laco prachtige pilotenhorloges, waarmee het merk zijn naamsbekendheid wist te vergroten. Met een horloge van Laco kies je voor topkwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Het merk biedt namelijk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een Laco horloge altijd veel waar voor je geld krijgt. De collectie van Laco herbergt horloges met een diverse uitstraling. Zo vind je binnen de collectie horloges met een meer stoere of retro uitstraling, maar ook horloges met een minimalistische en klassieke look.

Laco horloge

We vertellen je graag meer over een aantal horloges die afkomstig zijn uit de collectie van Laco. We beginnen met een horloge uit de Laco Chronographen serie, namelijk de Laco Chronographen 861918 Seattle. Dit horloge springt direct in het oog door de horlogeband gemaakt van nato, die is uitgevoerd in een sprekende kleur groen. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is zilverkleurig en voorzien van opvallende groene details. Verder is dit horloge voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Dit model van Laco is uitgerust met een quartz uurwerk, wat betekent dat dit horloge werkzaam is op een batterij. De Laco Chronographen 861918 Seattle biedt tot slot verschillende mooie extra’s. Je beschikt met dit model namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit horloge echter ook nog een handige chronograaf- en stopwatch functie.

Een tweede horloge uit de collectie van Laco, die zeker ook de moeite van het bekijken waard is, is de Laco Classics 862064 Cottbus 40. Dit horloge van Laco heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. Zo is het design van dit horloge ingetogen en heeft het een klassiek karakter. De horlogeband van dit model is gemaakt van leder en uitgevoerd in een crème tint. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm en is gemaakt van edelstaal. De wijzerplaat van het horloge is net als de horlogeband crème van kleur en oogt zeer rustig. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Dit model van Laco is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk (Laco 15 movement based on 9015 Miyota). Tot slot biedt de Laco Classics 862064 Cottbus 40 een datumaanduiding en een secondewijzer.

Als laatste in dit rijtje mag uiteraard het pilotenhorloge niet ontbreken. We nemen dan ook graag de Laco Fliegeruhren B 861753 Friedrichshafen 45mm nader voor je onder de loep. Dit horloge is voorzien van een lederen horlogeband in de kleur bruin, met een retro uitstraling. De lichter gekleurde stiksels op de horlogeband zorgen voor een fraai detail. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 45 mm, wat dit tot een oversized model maakt. De wijzerplaat is zwart van kleur en wordt beschermd door het zeer sterke saffierglas, waar niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit (Laco 24 movement). Als kers op de taart voorziet dit horloge in een datumaanduiding en beschik je met dit model over Superluminova C3 en blue markers. Al met al een zeer compleet pilotenhorloge, die een echte blikvanger om de pols zal zijn. Niet alleen bij een casual outfit, maar ook bij een sportieve of meer zakelijke outfit is dit horloge een perfecte keuze.

Wanneer je benieuwd bent geworden naar de collectie van Laco, neem dan gerust eens een kijkje bij ons in de webshop. Wij bieden naast de drie bovengenoemde modellen namelijk nog vele andere stijlvolle en fraaie designs van dit exceptionele Duitse merk, die zeer zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Niet alleen voor de liefhebber, maar ook voor de echte verzamelaar biedt Laco zeer fraaie modellen in de collectie. Bovendien kun je nu bij ons terecht voor verschillende modellen van Laco met een interessante korting.

Als officieel dealer leveren wij de Laco horloges wereldwijd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Bekijk nu ons fraaie aanbod Laco horloges en profiteer van diverse kortingen die wij geven op de horloges van dit Duitse horlogemerk.