Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Zeppelin 100 Years horloges

Geplaatst op 5 januari 2022 om 14:04 uur

Voor de horlogeliefhebber die het waardeert wanneer een horlogemerk een stukje historie met zich meebrengt, is Zeppelin zeker een interessant merk. Dit Duitse horlogemerk voert de echte liefhebber terug naar de tijd dat de Zeppelin de luchtvaargeschiedenis voor altijd veranderde. De Zeppelin is ontworpen door luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin. De naam van het horlogemerk Zeppelin is geïnspireerd door deze getalenteerde en bijzondere man. Waar de Zeppelin destijds de meest elegante wijzer van vervoer was, brengen de horloges van Zeppelin tegenwoordig dezelfde elegantie. Als officieel dealer van Zeppelin brengen wij dit interessante merk graag onder de aandacht. Ben jij geïnteresseerd in fraaie en betaalbare horloges? Dan moet je zeker verder lezen.

Zeppelin 7680-1 horloge

De collectie van Zeppelin horloges is op verschillende vlakken divers en onderscheidend te noemen. Zo biedt het merk wat betreft uitstraling vele verschillende mooie designs, zodat er voor diverse persoonlijke voorkeuren alternatieven voor handen zijn. Maar ook op het gebied van uurwerken, biedt Zeppelin een mooie mix. Zo zijn er horloges met zowel quartz, mechanische en automatische uurwerken van Zeppelin verkrijgbaar. Zeppelin biedt bovendien een zeer goede kwaliteit en afwerking voor een aantrekkelijke prijs. Met deze goede prijs-/kwaliteit verhouding weet het merk Zeppelin ook toegankelijk te blijven voor mensen met een minder groot budget. Dit in combinatie met de gevarieerde collectie maakt dat Zeppelin interessant is voor vrijwel elke liefhebber en/of verzamelaar van kwaliteitshorloges. Een echt Zeppelin horloge mag in geen enkele verzameling ontbreken.

Graag lichten we in dit artikel enkele horloges van Zeppelin voor je uit. We hebben hiervoor 3 bijzondere modellen uit de Zeppelin 100 Years serie uitgekozen. De Zeppelin 100 Years serie herbergt prachtige stijlvolle en klassieke horloges welke speciaal ontworpen zijn voor het 100 jarig jubileum. Met deze serie heeft Zeppelin een reeks tijdloze designs weten te ontwerpen, waarmee het merk iedere liefhebber zal weten aan te spreken. Een mooi model dat afkomstig is uit deze serie, is de Zeppelin 100 Years 7618-1. Dit horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA Valjoux en is tot 50 meter waterdicht. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte 13mm. Het horloge beschikt verder over verschillende mooie extra functionaliteiten zoals een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en een chronograaf functie. Wat betreft uitstraling is dit een traditioneel horloge in een stijlvol design. De horlogeband is vervaardigd uit een mooie kwaliteit leder in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. Verder is er gekozen voor het gebruik van sterk saffierglas, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes of beschadigingen. De wijzerplaat is wit van kleur met zwarte accenten.

Het volgende horloge dat we graag onder je aandacht brengen is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk en is eveneens tot 50 meter waterdicht. Verder lijkt het model een beetje op het voorgenoemde design wat betreft uitstraling. Zo heeft ook dit horloge een wit uurwerk met zwarte accenten en is het voorzien van een prachtige lederen band, bij dit horloge in de kleur bruin. Ook dit horloge kenmerkt zich door technische verfijning. Zo biedt ook dit horloge een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en een chronograaf functie. Met andere woorden, opnieuw een zeer compleet kwaliteitshorloge met een tijdloos design.

Het derde en  laatste horloge uit de 100 Years collectie van Zeppelin dat we benoemen is de Zeppelin 100 Years 7690-1. Dit model biedt eveneens een prachtige lederen band in de kleur zwart, welke sluit met een doornsluiting. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. De kleur van de wijzerplaat van dit horloge is zilver. Dit model van Zeppelin is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 40 mm. Ook op technisch gebied biedt dit horloge weer een compleet plaatje. Met een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en opnieuw een mooie chronograaf functie, biedt het horloge alles dat de liefhebber zich kan wensen.

Naast de horloges uit de 100 Years serie biedt Zeppelin natuurlijk nog vele andere series die absoluut het bekijken waard zijn. Zo staat het merk ook onder meer bekend om de bijzondere Bauhaus horloges, welke zijn geïnspireerd op de kunststroming Bauhaus. In deze serie zien we minimalisme en ingetogen karakters als uitgangspunt.  Maar ook alle andere series uit de collectie van Zeppelin bieden vele karakteristieke designs welke absoluut het bekijken waard zijn.

Zeppelin is een bekend merk, maar tegelijkertijd ook een kleiner merk met extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. Dit is dan ook terug te zien aan het oog voor detail dat duidelijk naar voren komt bij de horloges van Zeppelin. Met een Zeppelin horloge kies je voor een merk met historie dat een vleugje nostalgie doet opleven in deze moderne tijden.

Wanneer je een Zeppelin horloge bij ons wilt bestellen, doe je dit eenvoudig en vooral ook veilig bij ons in de webshop. Betalen kan gemakkelijk met iDeal, Paypal of creditcard en wij zorgen ervoor dat jouw pakketje veilig wordt verstuurd met Fedex, DPD of Post NL.

Als officieel Zeppelin dealer bieden wij je zekerheid, een ruime collectie en snelle levering vanuit voorraad.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges

Geplaatst op 29 december 2021 om 14:27 uur

Als je een echte liefhebber bent van mooie horloges ben je bij BensonTrade aan het goede adres. Een ideaal horloge is dan ook niet alleen van hoge kwaliteit maar heeft nog meer te bieden. Een merk dat veel meer biedt, naast een uitstekende kwaliteit, is het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazia PVD horloge

Meccaniche Veneziane besteedt aan ieder afzonderlijk onderdeel van de horloges de uiterste zorg en aandacht. Enkel de beste ambachtslieden op dit gebied komen bij de productie van deze horloges te pas. Een goed voorbeeld van een onderdeel waaraan veel aandacht wordt besteed zijn de horlogebanden. Iedere horlogeband wordt met passie en liefde voor het vak handgemaakt door echte vakmensen. Het leder dat hiervoor wordt gebruikt wordt behandeld met een milieuvriendelijk looiproces, wat zorgt voor een stukje  duurzaamheid van het merk. Bovendien zorgt dit proces voor een bijzondere retro look van de banden naarmate het horloge langer gebruikt wordt, dat onmogelijk op een andere wijze kan worden verkregen. Het leder is afkomstig uit Toscane en Veneto.

Milieuvriendelijk te werk gaan is overigens een belangrijk aspect van het gedachtegoed van Meccaniche Veneziane. Men richt zich dan ook op de consument die zowel mens als milieu respecteren. Naast de prachtige lederen horlogebanden komt ook bij de bijzondere houten horlogedoosjes van Meccaniche Veneziane de hand van de vakman eraan de pas. Deze horlogedoosjes worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli en bieden een absolute meerwaarde wanneer je gaat voor een totaalbeleving bij aanschaf van een nieuw horloge. De Meccaniche Veneziane horloges worden daarnaast natuurlijk ook met de grootst mogelijke zorg geassembleerd door de horlogetechnici van dit bijzondere merk. In ieder aspect en detail van ieder afzonderlijk horloge van het merk vind je dan ook zorg, aandacht en passie voor horloges terug.

In de collectie van Meccaniche Veneziane zien we sportieve en moderne designs. De horloges van Meccaniche Veneziane zijn dan ook een mooie combinatie van de meest moderne techniek en de welbekende Italiaanse goede smaak en klasse. Meccaniche Veneziane weet als jong horlogemerk met zijn horloges veel liefhebbers aan te spreken. Niet alleen door de hoge kwaliteit, sublieme afwerking en het oog voor detail, maar ook doordat de horloges van Meccaniche Veneziane zeer betaalbaar zijn. Meccaniche Veneziane biedt horloges met Zwitserse automatische uurwerken, maar tegenwoordig ook horloges met automatische Japanse uurwerken. Dit maakt de prijs van de horloges nog interessanter. Wanneer jouw interesse ligt bij horloges met Swiss made uurwerken moet je zeker verder lezen. Wij bieden namelijk de laatste serie horloges met Swiss made uurwerken van Meccaniche Veneziane in onze webshop aan, en deze zijn nu afgeprijsd.

We hebben het dan over de Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges. Er zijn bij ons nog verschillende modellen uit deze serie verkrijgbaar met horlogebanden in verschillende tinten bruin of zwart. Graag benoemen we een tweetal modellen afkomstig uit deze serie.

Het eerste horloge is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit horloge is aansprekend, door de combinatie van de lichtbruine lederen band, zwarte wijzerplaat en contrasterende rood met blauwe draaibare bezel. Met dit horloge kies je voor iets unieks om de pols. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en doorsnede van 42 mm. Verder is er gebruik gemaakt van het welbekende extreem sterke saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes te zien zijn. Daarnaast is het horloge voorzien van een verschroefde kroon en is het tot 200 meter waterdicht. Het Swiss made automatische uurwerk zorgt ervoor dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Verder biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie GMT functie. Het Superluminova zorgt ervoor dat het horloge ook in het donker te raadplegen is.

Een tweede model dat we eveneens met een mooie korting aanbieden is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazia PVD. Dit horloge is eveneens een echte eyecatcher. De lederen horlogeband is uitgevoerd in een bijzonder mooie lichtbruine kleur leder. De wijzerplaat is zwart met gouden accenten en ook de draaibare bezel is uitgevoerd in de kleur goud. Uiteraard is ook dit horloge uitgerust met een Zwitsers automatisch uurwerk van ongeëvenaarde kwaliteit en het sterke saffierglas. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal PVD en is 14 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm.

Ook dit horloge biedt verschillende mooie extra’s. Niet alleen is dit model voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook een verschroefde kroon, GMT functie en Superluminova ontbreken niet. Kortom, een zeer compleet en stijlvol horloge waarvan je jarenlang plezier kunt hebben.

Wij leveren ieder Meccaniche Veneziane horloge met 2 jaar garantie. Natuurlijk ontvang je je Meccaniche Veneziane horloge in de prachtige houten horlogebox waar het merk bekend om staat. Wanneer je nu kiest voor een Swiss made Nereide horloge van Meccaniche Veneziane kies je voor topkwaliteit tegen een extra scherpe prijs.  Je hebt hiermee bovendien een horloge dat bij vrijwel iedere outfit passend en daarbij een uiting van goede smaak is.

Bekijk de actuele collectie Meccaniche Veneziane horloges in onze webshop. Wij leveren vanuit voorraad en verzenden wereldwijd. In onze webshop kan je betalen per creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Verzenden doen we met DPD, Fedex of PostNL.

De beste watchwinder voor 1 horloge van 2022

Geplaatst op 24 december 2021 om 15:16 uur

Net zo goed als een visser niet zonder hengel kan is een watchwinder voor de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges eveneens onmisbaar. Een automatisch horloge dankt zijn charme en aantrekkingskracht onder meer door de uiting van het pure vakmanschap van de ambachtelijke horlogemaker. Bij een automatisch horloge komt namelijk de fascinerende werking van de klok heel duidelijk naar voren, dat door elke liefhebber gewaardeerd zal worden.

Een horloge met een automatisch uurwerk functioneert dan ook niet met behulp van een batterij zoals een quartz horloge, maar door middel van beweging. Met deze beweging wordt de benodigde energie opgewekt om ervoor te zorgen dat het horloge kan blijven lopen. Normaliter wordt een automatisch horloge voorzien in deze behoefte door middel van de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer je een automatisch horloge echter niet draagt kan een watchwinder deze voorziening overnemen. Zo kun je één horloge of meerdere horloges in de watchwinder plaatsen wanneer je deze niet draagt, zonder bang te hoeven zijn dat deze stil komt te staan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je je horloge een keertje niet draagt en dat is erg prettig. Behalve namelijk dat het erg vervelend is wanneer je je horloge niet direct kunt gebruiken wanneer je dit wenst, kan stilstand voor nog meer nadelen zorgen. Zo kan dit een onnauwkeurigheid veroorzaken in tijd- en datumweergave en zorgen voor onnodige slijtage.

Naast de bewegingsfunctie biedt een goede watchwinder nog verschillende andere voordelen. Zo heb je met een kwalitatief model ook direct een veilige opbergplaats voor jouw horloges en zorgt de watchwinder er ook voor dat de olieverdeling binnenin het uurwerk goed is. Kortom, of je nu 1 of meerdere automatische horloges in het bezit hebt, een watchwinder van kwaliteit is absoluut een slimme investering. Wanneer je op zoek gaat naar een passend exemplaar, is het slim je hier eerst goed in te verdiepen. Er zijn namelijk modellen verkrijgbaar van verscheidene merken in verschillende prijsklassen. Wat voor de ene liefhebber zeer passend is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Daarnaast zijn er ook op het gebied van design, uitstraling en gebruikscomfort veel keuzemogelijkheden waar je over na moet denken. Een beetje hulp bij je zoektocht is dan ook geen overbodige luxe. In dit artikel zullen we daarom 3 verschillende watchwinders bespreken uit verschillende prijsklassen, stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit. De modellen die we uitlichten zijn speciaal geschikt voor de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges in het bezit, met een opwindcapaciteit voor een enkel horloge.

Een eerste watchwinder die we willen benoemen is de Benson Compact 1.17. Black Leather. Benson is een bijzonder mooi merk van Nederlandse bodem. Het merk staat erom bekend horlogeaccessoires aan te bieden die opvallen door de goede prijs-/kwaliteit verhouding. Met een watchwinder van Benson kies je voor hoge kwaliteit en een prettig gebruikerscomfort, tegen een aantrekkelijke prijs. De Benson Compact 1.17. Black Leather is zoals de naam al doet vermoeden compact van vorm. Dit heeft als groot voordeel dat deze makkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Deze horlogeaccessoire biedt dus ruimte voor het opwinden van 1 horloge en is uitgevoerd in de kleur zwart. Het exterieur van deze watchwinder is gemaakt van leder, wat dit model een moderne en luxe uitstraling geeft. Ook voor het interieur is gekozen voor de kleur zwart, waarmee ieder horloge direct in het oog zal springen.

De Benson Compact 1.17. Black Leather is voorzien van een Japanse motor van hoge kwaliteit. Deze motoren bieden diverse voordelen. Zo zijn ze energiezuinig en daarmee duurzaam. Bovendien zijn ze in staat hun werk in stilte uit te voeren, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden. Dit model van Benson is werkzaam met adapter en met batterijen. Je beschikt verder met deze watchwinder over alle draairichtingen en een overwind protectie. Kortom, met deze horlogeaccessoire kies je voor betaalbare kwaliteit en een stijlvol design. Een hele mooie keuze!

Een tweede model dat we nader belichten is de Swiss Kubik Startbox Black, afkomstig uit de collectie van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Ook dit model is compact vormgegeven en uitgevoerd in de kleur zwart, waarmee het in ieder interieur passend is. Deze horlogeaccessoire biedt eveneens de capaciteit voor het opwinden van 1 horloge. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en is voorzien van een Zwitserse motor. Deze Swiss made motoren staan op dit gebied bekend als het neusje van de zalm, ze zijn dan ook niet alleen zeer krachtig, maar daarnaast bovendien stil in gebruik. Met deze Swiss Kubik watchwinder wind je moeiteloos ieder type en merk automatisch horloge op. Je kiest met deze horlogeaccessoire voor Swiss made kwaliteit, voor een schappelijke prijs. Dit model van Swiss Kubik wordt dan ook gezien als een instapmodel. Hiermee heb je alles dat je nodig hebt om jouw automatische horloges van de benodigde energie te voorzien, zonder allerlei toeters en bellen.

Het laatste model dat we bespreken is er één van het luxe merk Bernard Favre, namelijk de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. De modellen van Bernard Favre zijn een kunstwerk op zich en daarmee een klasse apart. Met een Bernard Favre watchwinder kun je er zeker van zijn dat alle ogen op jouw horloge en deze fraaie horlogeaccessoire gericht zullen zijn. Voor iedereen is het een fascinerend gezicht hoe het automatische horloge wordt opgewonden in deze horlogeaccessoires van Bernard Favre. Het horloge draait hierbij om zijn eigen as, als ware het een planeet, vandaar ook de bijzondere naam van deze watchwinders. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder straalt pure luxe uit. Dit model is gemaakt van onder andere edelstaal. De zilverkleurige ringen in combinatie met de zwarte voet geven deze chique horlogeaccessoire een zeer stijlvolle uitstraling. Door de glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, wordt dit nog eens benadrukt. Bovendien zorgt deze er ook voor dat vocht, stof en vuil niet bij jouw horloge kunnen komen.

Deze watchwinder van Bernard Favre is uitgerust met een motor van Zwitserse makelij, waarmee een zeer solide en duurzame basis is gelegd. Doordat dit exemplaar bovendien beschikt over een ingebouwde accu is het ook mogelijk deze in een kluis te plaatsen voor een extra veilig gevoel. Deze horlogeaccessoire biedt diverse opwindprogramma’s en een overwind protectie. De LED indicator geeft de status van de watchwinder weer en opladen is mogelijk met behulp van de USB aansluiting.  Met dit model van Bernard Favre kies je voor een high end watchwinder. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook wat betreft materiaalgebruik en design is dit een absoluut unieke horlogeaccessoire te noemen.

Het is duidelijk, wanneer je het beste wilt voor jouw horloges, kies je voor het gebruik van een goede watchwinder. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijssegmenten in uiteenlopende designs. Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en bovendien officieel dealer van verscheidene gerenommeerde merken. Wij kunnen dan ook een ieder voorzien van een goed advies op dit gebied wanneer nodig. Welke vraag je ook hebt, wij hebben een passend antwoord. In onze webshop vind je naast de 3 bovengenoemde watchwinders nog vele andere merken en modellen. Wij bieden voor iedere liefhebber van automatische horloges een passende watchwinder!

Draag jij een fraai MeisterSinger horloge met Kerst?

Geplaatst op 18 december 2021 om 09:48 uur

Wat maakt een horlogemerk bijzonder? kan te maken hebben met een uniek design, een mooi verhaal, een unieke historie of een specifieke technologie bijvoorbeeld. Een merk dat absoluut een eigen handtekening en identiteit heeft is het Duitse merk MeisterSinger. Dit horlogemerk werd opgericht door Manfred Brassler. Hij wilde een horlogemerk oprichten dat terugging tot de eerste wijze van het meten van de tijd. Eenvoud was daarbij een belangrijke pijler. Hij ambieerde horloges met een eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer elegant design en een uniek concept. De filosofie hierachter heeft te maken met de drukte van deze tijd en de digitale revolutie die al tijden gaande is. MeisterSinger wil ons doen terugdenken aan onze oorsprong, de wereld waarin de tijd nog van ons was en niet andersom. Dit maakt MeisterSinger dan ook een traditioneel horlogemerk met een bijzondere visie. MeisterSinger heeft de filosofie van het merk weten te verwerken in de collectie door middel van de bijzondere één wijzer tijdsweergave.

Ieder afzonderlijk MeisterSinger horloge is dan ook herkenbaar aan de enkele wijzer. Daarnaast heeft dit merk nog veel meer te bieden. Het merk staat namelijk daarnaast ook voor technische verfijning en innovatie. Dit komt tot uiting door de hoogstaande techniek van de horloges. Het merk maakt gebruik van Swiss made uurwerken die natuurlijk behoren tot de beste ter wereld. De uurwerken die speciaal zijn ontwikkeld door MeisterSinger zijn zelfs bekroond met meerdere awards. Met een MeisterSinger horloge kies je dus voor hoogwaardige kwaliteit en de meest moderne techniek.

De collectie van MeisterSinger bestaat dus uit een verscheidenheid aan prachtige één wijzer horloges. Wat verder kenmerkend is voor de MeisterSinger horloges zijn de unieke index en het sterk gewelfde glas.

Een bijzonder mooi model van MeisterSinger is de MeisterSinger Circularis CC908LG. Met dit horloge combineert MeisterSinger een prachtige lichtbruine horlogeband van krokodillenleder met een klassiek blauwe wijzerplaat. Verder is dit unieke horloge voorzien van een edelstalen horlogekast met een 18 krt gouden lunette. De horlogekast is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 43 mm. Dit horloge is uitgerust met het MSA01 automatisch uurwerk met een gangreserve van 120 uur. Het horloge sluit tot slot met een vouwsluiting en beschikt daarnaast over een datumaanduiding.

Een ander exclusief model uit de collectie van MeisterSinger is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Dit luxe horloge is uitgevoerd in de kleur zwart met groene accenten. De horlogeband is gemaakt van fraai leder en de horlogekast is vervaardigd uit edelstaal. De horlogekast heeft verder een dikte van 10 mm en een doorsnede van 43 mm. Het horloge is verder voorzien van het sterke saffierglas en een Zwitsers automatisch uurwerk van het merk Sellita. Dit horloge is waterdicht tot maar liefst 200 meter en sluit met een doornsluiting. Daarnaast biedt dit model een draaibare bezel en lichtgevende indicators. Dit is absoluut een horloge voor de fervent verzamelaar of grote liefhebber, met recht een waar collectors item.

Een laatste model dat we belichten is een klassiek horloge met een minimalistisch design, namelijk de MeisterSinger Scrypto Unitas AM505. Dit horloge is uitgevoerd in de kleur zwart, waarbij de zilveren small seconds zorgen voor een aansprekend accent. Het horloge is verder voorzien van een lederen horlogeband en de horlogekast is gemaakt van edelstaal. Deze heeft daarnaast een dikte van 10 mm en een doorsnede van 43 mm. Dit model is uitgerust met een mechanisch uurwerk met een 42 uur gangreserve. Bovendien is het horloge voorzien van een secondewijzer en is het tot 30 meter waterdicht. Wanneer je houdt van een clean design en een model dat passend is bij vele outfits, is dit een absolute aanrader te noemen.

Met de 3 bovengenoemde modellen hebben wij geprobeerd een mooie selectie te maken van MeisterSinger horloges die je echt moet hebben gezien. Natuurlijk vind je in de gehele collectie nog veel meer mooie designs die absoluut het bekijken waard zijn. In ieder geval vind je de bovengenoemde 3 modellen nu met een hele mooie korting bij ons in de webshop. De kans dus om een uniek horloge aan te schaffen, waarmee je niet alleen kiest voor kwaliteit en een prachtig stukje techniek, maar ook voor iets anders dan anders. MeisterSinger biedt tenslotte hele mooie horloges voor hen die iets willen dat exceptioneel is en niet door iedereen gedragen wordt.

MeisterSinger CC908LG horloge

Wanneer je ervoor kiest in onze webshop een MeisterSinger horloge aan te schaffen ontvang je deze met 2 jaar internationale garantie in een luxe officiële horlogedoos. Je zult genieten van een horloge dat zich kenmerkt door een uniek design, Duitse degelijkheid, Zwitserse techniek en natuurlijk als een bijzonder fraai sieraad om de pols.

Van de MeisterSinger horloges met hoge korting hebben wij nog slechts enkele stuks per model op voorraad. Wacht dus niet langer en kies in de webshop voor jouw favoriete model. Dan draag jij deze Kerst een fantastisch horloge.

Davosa Argonautic Carbon 161.589.75 en 161.589.65 horloges

Geplaatst op 7 december 2021 om 18:48 uur

Als officieel dealer van Davosa horloges zijn wij vereerd de allernieuwste gelimiteerde horloges van dit merk te presenteren. Deze nieuwe horloges zijn in een oplage van slechts 140 stuks per versie geproduceerd en elk exemplaar is volledig uniek. Niet alleen door het oplagenummer, maar vooral doordat elke carbon horlogekast vanwege het materiaal van elkaar verschilt.

Davosa Argonautic Carbon 161.598.65 horloge

Dat deze twee Davosa horloges een groot succes worden is nu al bekend: alle 280 stuks die Davosa heeft geproduceerd zijn volledig uitverkocht aan Davosa dealers. Dit betekent dat het horloge binnen een zeer korte tijd wereldwijd uitverkocht zal zijn. BensonTrade is officieel dealer en wij hebben per model diverse stuks kunnen bemachtigen. Hiervan is een groot deel al gereserveerd en wij hebben nog enkele exemplaren beschikbaar.

De Davosa Argonautic Carbon 161.589.75 heeft een carbon horlogekast, gele SuperLuminova en zwart rubberen horlogeband. Uiteraard is dit horloge voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en is het volledig waterdicht.

De Davosa Argonautic Carbon 161.589.65 heeft een carbon horlogekast, oranje SuperLuminova en ook een zwart rubberen horlogeband. Ook dit horloge is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en is volledig waterdicht.

Als we kijken naar het design zien we een modern vormgegeven horloge dat is gebaseerd op de Argonautic serie van Davosa. Deze serie is zeer populair omdat het sportieve horloges zijn met uitstekende eigenschappen tegen een zeer interessante prijs.

Ben je een liefhebber van unieke horloges? Dan zijn deze beide Davosa Argonautic Carbon horloges een must have. De prijs bedraagt 1.198,00 euro (incl. BTW). Voor deze prijs heb je een fantastisch horloge dat uniek is. Vanwege de gelimiteerde oplage van 140 stuks zal elk model altijd zijn waarde behouden.

Davosa is een kwaliteitsmerk uit Duitsland. De uurwerken zijn Zwitsers en bieden daardoor duurzaamheid, kwaliteit en een perfecte tijdmeting. BensonTrade is ruim 12 jaar officieel dealer van Davosa. Dit zijn we naar grote tevredenheid, want dit merk is één van onze favorieten!

Bekijk snel de speciale Davosa Argonautic Carbon Limited Edition horloges, en wacht niet te lang want ze zullen zeer snel uitverkocht zijn.

Locman horloge | Italiaans design

Geplaatst op 5 december 2021 om 11:49 uur

Wat is jouw favoriete horlogemerk? Heb je een voorkeur voor Zwitserse horloges, of horloges die in Duitsland, Frankrijk of Italië worden geproduceerd? Uit dit laatste land komt het interessante horlogemerk Locman. Dit merk bestaat al langere tijd en is in Italië één van de meest populaire horlogemerken. Locman horloges bieden dan ook een perfecte combinatie van kwaliteit en design. Het leuke aan de horloges van dit Italiaanse merk is dat ze ook betaalbaar zijn.

Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSO horloges

Locman is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba. De vraag rijst waarom Locman absoluut een kwaliteitsmerk is? Laten we dit uitleggen. Om te beginnen heeft het merk speciale rechten voor de horlogeproductie van het Italiaanse leger. Zowel de luchtmacht als de marine in Italië weten de horloges van Locman zeer te waarderen. Een tweede gegeven dat de kwaliteit van de Locman horloges weet te bevestigen is het feit dat het merk het populairste horlogemerk van het land is.

Locman staat bekend vanwege het gebruik van zeer hoogwaardige materialen voor hun horlogekasten. Het gaat dan om het gebruik van materialen als carbon fibre en titanium. Carbon fibre heeft als eigenschap dat het zeer sterk en robuust is. Daarnaast geeft het ieder horloge een sportieve en moderne uitstraling. Titanium biedt als voordeel dat het erg licht van gewicht is. Je kunt je voorstellen dat een horloge dat weinig weegt erg prettig is om te dragen. Titanium wordt ook veelvuldig toegepast in de vliegtuigindustrie. Dit zegt wel iets over de betrouwbaarheid van dit materiaal dat Locman gebruikt voor haar horloges. Beide materialen zorgen ervoor dat de Locman horloges een enorm hoog draagcomfort hebben. Doordat de horlogekasten vrij licht van gewicht zijn heb je nauwelijks door dat je een horloge om je pols draagt.

Wanneer we de collectie van Locman onder de loep nemen valt het verder op dat er is gekozen voor het gebruik van zowel quartz uurwerken als automatische uurwerken. Dit heeft als voordeel dat het merk er elke horlogeliefhebber mee aanspreekt, doordat er voor iedere persoonlijke voorkeuren modellen voldoende zijn om uit te kiezen. Kenmerkend verder voor de horloges van Locman is dat voor veel modellen is gekozen voor het gebruik van aansprekende kleuren. Dit maakt dat een Locman horloge over het algemeen heel goed te herkennen is en een geheel eigen identiteit heeft. Daarnaast biedt Locman overigens ook voldoende modellen die weliswaar de echte Locman uitstraling hebben, maar dan uitgevoerd in de wat meer neutrale kleurstellingen.

Al enthousiast geworden over dit exceptionele merk? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Locman heeft namelijk veel nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie. Het gaat dan om hele mooie series van de speciale Montecristo designs, die het meest populair en als een waar icoon zijn voor het Italiaanse merk. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten van deze nieuwe modellen van Locman, bespreken we in dit artikel graag 2 nieuwe modellen die wij ook aan onze webshop hebben toegevoegd.

Het eerste model dat we in de spotlight zetten, is het Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CYCBWHSK horloge. Dit horloge heeft een zwarte horlogeband, gemaakt van rubber. De wijzerplaat is eveneens grotendeels zwart, met een mooi patroon. In de accenten op de wijzerplaat zien we de welbekende toevoeging van kleur door Locman, uitgevoerd in de kleur geel. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van carbon en heeft een doorsnede van 41mm en dikte van 14mm. De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CYCBWHSK is uitgerust met een automatisch uurwerk wat de echte liefhebber zeker zal kunnen waarderen. Verder is het horloge tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Met de secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren biedt Locman een heel compleet en kwalitatief horloge.

Het tweede model uit de collectie van Locman dat onze aandacht trok is het Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB horloge. Dit horloge is zeer kleurrijk. Hij is uitgevoerd in een mooie helderblauwe kleur. Dit geldt zowel voor de horlogeband als voor de wijzerplaat. De horlogeband is gemaakt van rubber en sluit met een vouwsluiting. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk. Hoewel de voorkeur van de echte liefhebber kan liggen bij een automatisch uurwerk, biedt een quartz uurwerk ook vele voordelen. Zo is deze beter bestand tegen schokken en stoten en geeft het de tijd nauwkeuriger weer. Wat betreft het glas is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is zeer sterk en biedt dus een goede bescherming voor jouw horloge. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een doorsnede van 41mm en een dikte van 14mm. Wanneer we kijken naar een stukje techniek is dit horloge van Locman weer echt een pareltje te noemen. Naast een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren, biedt dit horloge namelijk ook nog een mooie chronograaf functie. In een notendop kunnen we dit horloge omschrijven als een design met een modern en sportief karakter, dat zowel bij een casual- als een zakelijke outfit zeer goed zal passen.

Met een Locman horloge kies je voor pure kwaliteit en stijl om je pols. Een horloge van dit kaliber heeft een lange levensduur en zal bovendien alle ogen op zich weten te richten.  Wil jij zo’n eyecatcher om de pols? Bekijk snel de collectie Locman horloges op onze website. Als officieel dealer van Locman hebben wij een fraaie collectie op voorraad en direct leverbaar.

Bestel nu jouw favoriete Locman horloge eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Ieder Locman horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en is mooi verpakt in een luxe officiële box. Wellicht draag jij deze Kerstdagen een fraai Locman horloge om jouw pols.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 30 november 2021 om 12:56 uur

Als we kijken naar de watchwinders op de Europese markt en de Aziatische markt zit er op dit gebied een groot verschil tussen kwaliteit en prijs.  De eigenaar van Paul Design, een voormalig technicus voor hoogwaardig watchwinder merk Buben & Zörweg, zag dit als een mooie uitdaging. Hij wilde als ervaringsexpert en deskundige op dit gebied dit gat in de markt opvullen. Door zijn kennis op het gebied van hoogwaardige materialen, techniek en afwerking wist hij exact waar een goede watchwinder aan moet voldoen.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

Hij besloot derhalve Paul Design op te richten. Paul Design staat vandaag de dag bekend als een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk dat zich onderscheidt van andere merken door wél topkwaliteit en een perfecte afwerking te bieden in combinatie met technische finesse, maar daarvoor niet de hoofdprijs te vragen. Het merk is er dan ook op gericht ook voor de echte liefhebber sublieme kwaliteit en de beste opwinding voor elk automatisch horloge te bieden.

In de collectie van Paul Design zien we dan ook mooie designs vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals prachtige houtsoorten. Op het gebied van techniek heeft het merk het allernieuwste te bieden, wat ervoor zorgt dat jouw horloges van bijvoorbeeld Rolex, Breitling, Seiko, Longines en Baume et Mercier, met een Paul Design watchwinder de meest ideale wijze van opwinding genieten.

Een watchwinder verzorgt idealiter niet alleen de benodigde opwinding van automatische horloges, maar voorziet ook in een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk, en biedt daarnaast een stevige en veilige opbergplaats voor jouw horloges. Paul Design weet op al deze gebieden het beste te bieden. De Paul Design watchwinders zijn aan de binnenkant bekleed met een speciale zachte stof, wat ervoor zorgt dat jouw horloges worden beschermd tegen krasjes of beschadigingen. Paul Design biedt voor zowel de liefhebber met een enkel of enkele automatische horloges als voor de echte verzamelaar watchwinders met een diverse capaciteit.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder geschikt voor de verzamelaar is de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 horloges. Ieder automatisch horloge kan met deze watchwinder worden opgewonden, ongeacht het type of merk horloge. Door middel van het touchscreen display is het mogelijk de watchwinder eenvoudig te programmeren. Zo is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per rotor individueel te wijzigen. Zo weet je zeker dat ieder automatisch horloge precies de wijze van opwinding krijgt die het nodig heeft. Doordat Paul Design verder gebruik maakt van flexibele en instelbare horlogehouders, past vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de houders.

De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur, dat bovendien is voorzien van een speciale vingerprint technologie. Hierdoor kun je de deur enkel openen met jouw vingerafdruk en bescherm je je horloges niet alleen tegen invloeden van buitenaf zoals condens of stof, maar ook tegen bijvoorbeeld kinderhandjes. Deze watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout, dat is afgewerkt met macassar. De combinatie van de houtnerf in het macassar met het verder zwarte exterieur geeft de watchwinder een zeer luxe uitstraling. Uiteraard is ook deze watchwinder van Paul Design voorzien van de zachte stof in het interieur, dat niet alleen een gevoel van luxe geeft maar ook extra bescherming biedt.

Paul Design maakt voor de watchwinders gebruik van Japanse motoren van exclusieve kwaliteit. Ook de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow is voorzien van deze Japanse Mabuchi motoren. Deze motoren brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn ze energiezuinig, sterk en duurzaam. Daarnaast zijn de motoren ook erg stil in gebruik, waardoor je een Paul Design watchwinder zonder zorgen op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. Verder is de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow voorzien van een moderne ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw horloges ook bekijken tijdens het opwindproces en functioneert de watchwinder tevens als een mooie display. De energievoorziening van deze watchwinder van Paul Design verloopt middels een adapter. De watchwinder beschikt bovendien over een overwind protectie zodat jouw automatische horloges volledig veilig worden opgewonden. Voor een optimaal gebruikscomfort wordt er ook nog een afstandsbediening meegeleverd, wat het plaatje compleet maakt.

Kortom, met de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder kies je voor een klassieke stijlvolle watchwinder, voorzien van moderne technologie in de vorm van het innovatieve touchscreen, de LCD verlichting, de vingerprint technologie en de hoogwaardige Japanse motoren. Bovendien profiteer je hiermee van een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, waarmee slechts weinig merken in deze branche kunnen concurreren.

Naast de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow bieden wij als officieel dealer van Paul Design natuurlijk nog verschillende andere modellen van dit traditionele merk. Wij kunnen je bovendien laten profiteren van de nieuwste collecties, scherpste prijzen en de beste service. Neem dan ook nu een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete Paul Design watchwinder!

Glycine horloge

Geplaatst op 23 november 2021 om 11:39 uur

Het Zwitserse horlogemerk Glycine staat bekend als zijnde een pionier van onder andere pilotenhorloges. Het merk produceert al meer dan een eeuw horloges van Swiss made kwaliteit en is daarmee een voorbeeld van puur Zwitsers vakmanschap. De horloges van Glycine zijn uitgerust met Zwitserse automatische uurwerken die over de gehele wereld bekend staan als het beste van het beste. Met in de basis een Swiss made uurwerk, gecombineerd met de hand van de echte vakman en oog voor detail en innovatie, weet Glycine iedere horlogeliefhebber steeds opnieuw te verbazen.

Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061

Met de release van het Glycine Airman horloge in 1953 deed Glycine een gouden greep. Dit model heeft men bij Glycine steeds verder weten te ontwikkelen en is tot op de dag van vandaag het meest populaire model gebleken van Glycine. Het wordt dan ook gezien als het pronkstuk van het merk. Ieder Glycine horloge is een combinatie van traditie en tegelijkertijd technische finesse. Dit maakt dat je met een horloge van Glycine kiest voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en klasse.

In dit artikel zullen we enkele modellen van Glycine in het zonnetje zetten, te beginnen met de Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist. Dit horloge is voorzien van een zwarte wijzerplaat met lichtgekleurde accenten. De horlogeband is vervaardigd uit nato, wat het geheel een stoere en wat retro uitstraling geeft. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en doorsnede van 42 mm. Verder is er gebruik gemaakt van saffierglas. Dit is een extreem sterk soort glas dat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes zichtbaar zullen zijn. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch Swiss made uurwerk. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Daarnaast biedt dit horloge vele mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Maar ook een draaibare bezel en een verschroefde kroon ontbreken niet. Al met al een sportief ogend horloge met een lichte retro touch, voorzien van de modernste techniek.

Een tweede exceptioneel horloge uit de collectie van Glycine is de Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114. Dit horloge heeft een meer klassieke uitstraling en is een echte eyecatcher te noemen, mede door de maanfase aanduiding op de wijzerplaat. De wijzerplaat zelf is donkergrijs van kleur met lichte accenten. In combinatie met de bruine lederen horlogeband maakt dit een traditioneel en bijzonder stijlvol horloge. De horlogekast van dit horloge is opnieuw vervaardigd uit edelstaal. Deze heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40mm. Dit horloge sluit met een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht. Ook dit horloge is uiteraard voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk. Naast de maanfase indicatie biedt dit horloge eveneens een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een derde Glycine horloge dat we graag even in de spotlight zetten is de Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061. Dit horloge heeft een zeer sprekende lichtbruine lederen horlogeband met een wit stiksel. De wijzerplaat is licht van kleur. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Dit model is waterdicht tot 100 meter en sluit met een doornsluiting. Verder is ook hier weer gekozen voor het saffierglas. Met een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, draaibare bezel en verschroefde kroon heb je met dit horloge ook weer een zeer compleet en hoogwaardig stuk in handen.

Een laatste model uit de collectie van Glycine is de Glycine Combat Sub 42mm 3863.19AT. Dit is een sportief horloge met een stoer karakter. Dit moderne design is voorzien van een zwart rubberen horlogeband en een horlogekast van edelstaal. De horlogekast heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en opgesierd met accenten in de kleuren oranje en geel. Het horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Dit horloge is tevens voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk en heeft verschillende mooie extra functionaliteiten te bieden. Zo heb je met dit model de beschikking over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Maar daarnaast is het horloge ook uitgerust met een draaibare bezel en een verschroefde kroon.

Naast de bovengenoemde modellen vind je bij ons in de webshop nog verscheidene andere horloges van het merk Glycine. Ben je op zoek naar een degelijk en betrouwbaar horloge, waarmee je kiest voor een echte eyecatcher om de pols, dan zal je zeker slagen. Een horloge van Glycine ontvang je bij ons altijd met 2 jaar garantie in een mooie officiële box. Een horloge van Glycine schaf je dan ook aan voor nu en voor de toekomst! Kies dan ook nu voor Glycine en laat je verbazen door de klasse die ieder afzonderlijk horloge uitstraalt en door de sublieme afwerking. Je vindt bovendien bij ons in de webshop verschillende modellen met een mooie korting, die nu dus extra aantrekkelijk geprijsd zijn.

Cornavin horloges

Geplaatst op 16 november 2021 om 13:45 uur

Met een horloge van Zwitserse herkomst kom je altijd goed voor de dag. Zwitserland biedt vele prachtige horlogemerken en vakbekwame horlogemakers en staat dan ook bekend als zijnde het land van de horloges. Zwitserland herbergt bovendien verscheidene horlogemerken die zowel wat betreft kwaliteit als wat betreft uitstraling uitblinken. Een voorbeeld van een merk dat hoge kwaliteit Swiss made horloges biedt is het merk Cornavin.

Cornavin is een merk met historie dat al in de jaren ’50 en ’60 terrein wist te winnen door de ontwikkeling van mechanische horloges van hoge kwaliteit. Daarnaast was Cornavin één van de eerste Zwitserse merken die ‘the big date’ introduceerden. Innovatie, ontwikkeling, kwaliteit en stijl zijn dan ook passende woorden voor Cornavin horloges. Daarnaast kenmerken de horloges van Cornavin zich door een tijdloos design, het gebruik van quartz uurwerken en de oversized ontwerpen. Het voordeel van het gebruik van quartz uurwerken is onder meer dat deze beter bestand zijn tegen stoten en schokken dan bijvoorbeeld automatische uurwerken. Bovendien zijn de quartz uurwerken wat nauwkeuriger in de weergave van de tijd.

De collectie van Cornavin herbergt horloges met een diverse uitstraling. Zo zien we binnen de uitgebreide collectie horloges met een meer klassiek ontwerp, als horloges met een sportieve en stoere uitstraling. Deze diversiteit zorgt ervoor dat Cornavin interessant is voor elke horlogeliefhebber. De prijs-/kwaliteit verhouding van dit merk is bovendien uitstekend, waardoor het merk ook toegankelijk is voor mensen met een kleiner budget. Cornavin besteedt daarnaast veel aandacht aan details en aan de afwerking, waardoor de horloges van Cornavin er tot in de puntjes verzorgd uit zien.

Een bijzonder mooi model dat afkomstig is uit de collectie van Cornavin, specifiek uit de Downtown 3H serie, is het Cornavin Downtown 3H CO 2021-2020 horloge. Dit horloge is een echte eyecatcher te noemen en valt op door de minimalistische uitstraling, die tegelijkertijd krachtig is. De combinatie van de zwarte kalfslederen horlogeband met de horlogekast die is uitgevoerd in de kleur rosé, maakt dat het karakter van dit horloge kan worden omschreven als elegant, stijlvol en tijdloos. De horlogekast van dit horloge heeft een doorsnede van 41 mm en is 10 mm dik. Het horloge sluit met een vouwsluiting en is voorzien van zeer sterk saffierglas. Dit model is uiteraard uitgerust met een Swiss made uurwerk, om precies te zijn een quartz uurwerk. Verder biedt dit horloge een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Doordat de Downtown 3H modellen van Cornavin zijn gelimiteerd tot 999 stuks wereldwijd, weet je zeker dat je een uniek exemplaar om je pols draagt.

Een tweede Cornavin horloge dat we graag even specifiek benoemen is de Cornavin Downtown CO 2010-2004. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. Met de edelstalen band is dit horloge sportief en robuust van uitstraling. De wijzerplaat is wit van kleur en is voorzien van zilverkleurige accenten. Het geheel oogt rustig door deze neutrale kleurstellingen. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een doornsnede van 44mm en een dikte van 11mm. Dit horloge sluit met een vouwsluiting en is eveneens voorzien van saffierglas. Het Cornavin Downtown 3H CO 2010-2004 horloge is tot 100 meter waterdicht en is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk. Het horloge biedt tot slot een mooie lijst van extra functionaliteiten, waaronder een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Daarnaast heeft het horloge ook een verschroefde kroon, stopwatch functie en een chronograaf functie. Ook dit horloge is gelimiteerd op 999 stuks wereldwijd, waardoor het exclusief blijft.

Het derde en laatste model dat we uitlichten is de Cornavin Downtown Sport C0-2012-2020R. Dit horloge springt eruit door de bijzonder mooie helderblauwe kleur van zowel de horlogeband als de wijzerplaat. Wat betreft materiaal is er voor de band gekozen voor rubber, de horlogekast is gemaakt van edelstaal. De kast heeft verder een doorsnede van 45 mm en een dikte van 11mm. Ook hier zien we het gebruik van saffierglas weer terug. Dit horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook voor dit horloge is gekozen voor een Swiss made quartz uurwerk van topkwaliteit. De Cornavin Downtown Sport C0-2012-2020R biedt eveneens een zeer compleet plaatje wanneer we kijken naar de extra functionaliteiten. Naast secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren, biedt het horloge ook een stopwatch functie, verschroefde kroon en een chronograaf functie. Ook voor de Downtown sportmodellen geldt dat ze gelimiteerd zijn op 999 stuks.

Voor wie op zoek is naar een stijlvol kwaliteitshorloge met hoogstaande technische eigenschappen, is Cornavin dus een echte aanrader. Wij bieden een zeer mooie collectie Cornavin horloges in onze webshop, waaronder de 3 bovengenoemde modellen. Wanneer je ervoor kiest een Cornavin horloge bij ons in de webshop te bestellen, ontvang je deze thuis in een luxe officiële box met handleiding en 2 jaar garantie. Met een Cornavin horloge kies je voor kwaliteit voor nu en voor de toekomst en ben je altijd zeker van een juiste weergave van de tijd.

Benson Black Series watchwinders binnenkort weer op voorraad

Geplaatst op 10 november 2021 om 14:44 uur

De Benson Black Series watchwinders zijn waarschijnlijk de beste keuze in hun segment. Het Nederlandse merk Benson combineert kwaliteit, hoogwaardige materialen en een uitstekende functionaliteit om automatische horloges op te winden. De Black Series modellen zijn luxe horlogeaccessoires die geschikt zijn om elk automatisch horloge, ongeacht horlogemerk of model, professioneel en veilig te voorzien van energie. Dit is belangrijk want als je meerdere automatische horloges in je bezit hebt wil je deze graag in topconditie houden. Een Benson Black Series watchwinder zorgt hiervoor.

Deze generatie watchwinders biedt allerlei extra’s die ontzettend handig zijn voor de horlogeliefhebber. De extra opbergruimte voor andere horloges, deur waarmee je de watchwinder afsluit zodat de horloges veilig opgeborgen zitten, modern touchscreen, LED verlichting en flexibele horlogehouders die je vastklikt in de watchwinder zijn een paar voorbeelden. Juist de eigenschappen van de Benson Black Series maken deze horlogeaccessoires zo geliefd. Voor het opwinden van jouw automatische horloges wil je toch het beste? Het leuke aan dit merk is dat je enorm veel kwaliteit krijgt voor een relatief lage prijs. Benson steekt geen enorme budgetten in marketing of sponsoring, de beste reclame voor dit Nederlandse merk zijn de ervaringen van de gebruikers van een Benson watchwinder. Een soortgelijk model kost bij een concurrerend merk vaak 2x tot 3x zoveel.

Benson Black Series 2.16.WA watchwinder

De Benson Black Series collectie is geschikt voor het opwinden van 2, 4, 6, 8, 12 en 16 automatische horloges. Deze horlogeaccessoires zijn vervaardigd van hout en beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Het opwinden van een automatisch horloge is nog nooit zo eenvoudig geweest, want per horloge selecteer je via het touchscreen de draairichting en het gewenste aantal omwentelingen per dag. Je kan dus jouw Breitling horloge geheel anders opwinden van jouw Omega of Rolex horloge. Je kiest precies die instellingen die geschikt zijn voor jouw automatische horloge. Hierdoor zorg je voor het optimale energieniveau voor jouw horlogecollectie en hoef je nooit meer bang te zijn dat jouw horloges stil komen te staan. In een Benson Black Series watchwinder zijn jouw horloges altijd gereed om direct te dragen met de juiste tijd en datum. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite maar is zeker ook beter voor het behoud van het horloge. Je hoeft immers niet elke keer de kroon te openen om het horloge te voorzien van energie en de functies (tijd, datum en/of andere instellingen) te corrigeren.

Wat ons nog meer aanspreekt aan de Benson Black Series watchwinders is het feit dat je veel keuze hebt uit verschillende kleuren/varianten. Je kan uiteraard kiezen voor een zwarte watchwinder die vrijwel in elk interieur past, maar je kan ook kiezen voor een model met carbon fibre of walnoot look. Of je kiest voor een wit of rood model. Hierdoor vind je in de collectie altijd een geschikt model dat goed past bij jouw horlogecollectie en interieur.

Benson maakt al jaren gebruik van Japanse motoren in haar watchwinders. Deze motoren zijn uitermate duurzaam en hebben een zeer laag geluidsniveau waardoor de modellen, in combinatie met de deur die gesloten kan worden, in stilte opereren. Of je nu een watchwinder voor 2 horloges of een watchwinder voor 4 horloges zoekt, de collectie van dit Nederlandse merk heeft het. 

Vanwege de enorme populariteit van de Benson Black Series watchwinders waren vrijwel alle modellen zeer snel uitverkocht. Sommige modellen zijn al ruim 7 maanden niet leverbaar. Gelukkig hebben we goed nieuws. De nieuwste generatie Benson Black Series modellen is geproduceerd en onderweg naar ons. Wij verwachten dat we alle openstaande bestellingen begin december kunnen uitleveren direct na binnenkomst in ons magazijn. Na verzendingen sturen wij je de verzendbevestiging en trackinggegevens zodat je het pakket kunt volgen. Je hebt dus ruim voor Kerstmis jouw Benson Black Series watchwinder in huis.

Ben jij op zoek naar een goede watchwinder? Bekijk dan de actuele collectie Benson Black Series watchwinders. Wacht niet te lang, want de verwachting is dat de binnenkomende modellen wederom vrij snel zijn uitverkocht. Je reserveert een exemplaar door jouw bestelling te plaatsen in onze webshop. Hiermee verzekeren wij jou van een exemplaar dat direct na binnenkomst aan jou wordt toegezonden.

Als officieel dealer van Benson leveren wij elke watchwinder inclusief minimaal 2 jaar garantie, certificaat, adapter en handleiding. Buiten de EU verzenden wij BTW vrij.