Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Glycine horloges met korting | Swiss made

Geplaatst op 8 februari 2024 om 08:05 uur

Een horloge dat met passie is vervaardigd is meer dan enkel een accessoire om bij de tijd te blijven. Een horloge dat bovendien met zorg is uitgezocht kan daarnaast een uiting van karakter zijn en een outfit echt compleet maken. Daarnaast zijn er verzamelaars die met een groot enthousiasme voor het luxe horloge steeds opnieuw op zoek gaan naar het perfecte horloge als onderdeel van hun verzameling.

In Zwitserland zijn er veel horlogemerken te vinden die horloges in hun collectie hebben die hiervoor uitermate geschikt zijn. Je vindt jouw ideale horloge zeker in de ruime collecties van de verschillende Zwitserse merken. Wanneer je op zoek bent naar een fraai horloge, zijn de Zwitserse merken dan ook een uitstekende keuze.

Een mooi voorbeeld van een Zwitsers merk dat al meer dan een eeuw actief is binnen de horlogerie, is het horlogemerk Glycine. Glycine werd in 1914 opgericht door de ingenieur Eugène Meylan. Sinds dat jaar heeft het merk hoogwaardige en verfijnde horloges geproduceerd in Bienne, Zwitserland. Vandaag de dag wordt Glycine beschouwd als een pionier van de luchtvaart- en GMT horloges. Glycine ontwikkelt tijdloze ontwerpen, die de vervlogen tijden laten herleven. Deze modellen zijn echter voorzien van de meest moderne technologie, waarmee verleden en heden tot in perfectie samenkomen. Traditie en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor dit merk en deze aspecten zullen Glycine naar eigen zeggen altijd in de top weten te houden.

Het meest bekende model van Glycine is de ‘Airman’, dit model is een waar paradepaardje gebleken voor het merk en dat is niet voor niets. Daarnaast biedt Glycine echter nog vele andere zeer fraaie modellen die absoluut de moeite waard zijn. We vertellen je graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit de collectie van Glycine. Allereerst de Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114. Dit horloge is een klassiek en stijlvol model, die voorzien is van een fraaie bruine lederen horlogeband. Deze sluit met een doornsluiting. Het horloge heeft een horlogekast van edelstaal, met een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. De Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114 is verder voorzien van saffierglas en tot 50 meter waterdicht. De wijzerplaat van dit model is donkergrijs van kleur, met als bijzonder detail de maanfase indicatie. Dit horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Veel liefhebbers hebben een voorliefde voor automatische horloges, omdat deze het vak van de horlogemaker het beste tot uiting laten komen. Een automatisch horloge wordt bij het dragen van het horloge vanzelf opgewonden door de natuurlijke bewegingen van de pols. De Swiss made automatische uurwerken staan daarbij bekend als het neusje van de zalm, waardoor je met dit horloge een zeer duurzaam en betrouwbaar exemplaar aanschaft. De Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114 biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Door de klassieke vormgeving van het horloge is het zeer goed passend om te dragen bij een zakelijke outfit, maar ook bij meer casual kledij komt dit horloge zeer goed tot zijn recht.

Een tweede model uit de collectie van Glycine waar we graag extra aandacht aan willen besteden, is de Glycine Combat Classic 6 3890.19.MB. Dit horloge heeft een meer robuuste en stoere uitstraling dan het voorgenoemde model. Dit design is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 43mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en heeft een ingetogen uitstraling. Ook dit horloge is voorzien van saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes op zullen ontstaan. Ook de Glycine Combat Classic 6 3890.19.MB is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk van topkwaliteit (GL 224). Het horloge is verder tot 50 meter waterdicht en biedt daarnaast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, met de Glycine Combat Classic 6 3890.19.MB biedt Glycine wederom een horloge van Swiss made kwaliteit met een elegante en stijlvolle uitstraling. Wanneer je graag een horloge van het merk Glycine zou willen aanschaffen, kun je dit nu tegen een extra aantrekkelijke prijs doen. Wij bieden namelijk in onze webshop beide genoemde modellen van het merk aan met een interessante korting. Zo kun je nu een Swiss made horloge aanschaffen tegen een extra scherpe prijs! Naast de eerder genoemde designs van Glycine bieden wij in onze webshop nog een aantal andere fraaie modellen van het merk met korting aan. Hieronder zijn ook twee damesmodellen.

Wij leveren de Glycine horloges in ons assortiment in een luxe officiële box en met 2 jaar garantie. Natuurlijk sluiten we ook een duidelijke handleiding bij, zodat je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Betalen doe je bij ons altijd op een veilige wijze. Zo bieden wij de betaalwijzen iDeal, Paypal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Zo plaats je je bestelling altijd met een goed gevoel.