Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Escada horloges | hoge kortingen!

Geplaatst op 1 februari 2024 om 14:33 uur

Niet alleen de eigentijdse man, maar ook de moderne vrouw investeert steeds vaker in een luxe horloge om iedere outfit helemaal compleet te kunnen maken. Binnen de horlogerie is het aandeel van de luxe herenhorloges dan wel het grootst maar ook voor de dames is er een breed aanbod aan stijlvolle en luxe horloges verkrijgbaar van hoge kwaliteit.

Een merk dat gevoel voor mode en stijl als geen ander weet te combineren met mooie materialen en een hoogwaardig uurwerk, is het welbekende merk Escada. Escada is één van de meest vooraanstaande modemerken ter wereld en weet niet alleen met haar mode, maar ook met een fraaie collecties horloges vele liefhebbers aan te spreken. Wat ons betreft is het dus tijd meer aandacht te besteden aan de horlogecollectie van Escada. Voor de vrouw die niet alleen een fraai horloge om de pols wil, maar daarnaast ook waarde hecht aan het materiaalgebruik en de kwaliteit van het horloge. We vertellen je dan ook graag meer over een aantal specifieke horloges afkomstig uit de collectie van Escada.

Allereerst zetten we het Escada Catherine E4335011 horloge graag even in de spotlight. Dit horloge is een ware eyecatcher om de pols te noemen, waarbij stijl, elegantie en goede smaak perfect met elkaar in harmonie zijn. Het horloge is gemaakt van edelstaal en in zijn geheel zilver van kleur. De edelstalen horlogeband sluit met een fraaie vouwsluiting. Met deze sluiting hoef je niet bang te zijn voor verlies van jouw geliefde horloge. Bovendien benadrukt deze luxe sluiting het chique karakter van het horloge en zorgt deze ervoor dat het geheel zeer mooi in elkaar overloopt. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur, wat samen met de kleur zilver zorgt voor een rustig geheel. Dit maakt dit horloge dan ook passend bij vrijwel iedere outfit. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36mm, dit bescheiden formaat zorgt voor een subtiele aanwezigheid om de pols. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. De Zwitserse basis in de vorm van een Swiss made quartz uurwerk zorgt voor een zeer betrouwbare basis. Een quartz uurwerk is goed bestand tegen schokken en stoten en is bovendien zeer secuur wat betreft de tijdsweergave. Als kers op de taart biedt de Escada Catherine E4335011 een secondewijzer voor een mooi compleet plaatje. Wanneer je als moderne vrouw op zoek bent naar een elegant horloge van goede kwaliteit, is de Escada Catherine E4335011 absoluut een mooie keuze, waaraan je jarenlang plezier zult kunnen beleven.

Een tweede horloge afkomstig uit de collectie van Escada, is de Escada Catherine E4335063. Dit horloge valt op doordat het model in zijn geheel in de kleur rosé is uitgevoerd. Het horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Ook dit model is tot 30 meter waterdicht. Het horloge is voorzien van een wijzerplaat in de kleur wit, wat een mooi contrast biedt met de kleur rosé. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36 mm. Ook dit horloge van Escada is voorzien van gehard mineraalglas. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk, natuurlijk van wereldkwaliteit. Tot slot beschik je ook met de Escada Catherine E4335063 over een secondewijzer. Kortom, ook dit horloge van Escada is een mooi voorbeeld van elegantie en vrouwelijkheid in combinatie met een stukje technische finesse. Wanneer je als vrouw een fraai horloge wilt aanschaffen, kies je met de Escada Catherine E4335063 dan ook voor een high-end horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit en welke bovendien een mooie combinatie biedt van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Werd je getriggerd door de omschrijving van één van de genoemde modellen van Escada? Dan is het absoluut de moeite waard eens een kijkje te nemen bij ons in de webshop. Naast de bovengenoemde modellen bieden wij daar nog verschillende andere aantrekkelijke designs van dit vooruitstrevende merk. Daar komt bij dat wij de Escada modellen in ons assortiment nu aanbieden met een interessante korting, waardoor je nu een hoogwaardig luxe horloge van het merk kunt aanschaffen voor een extra scherpe prijs. Dit is dan ook het moment om de keuze te maken voor een horloge dat elegantie als geen ander met techniek weet te combineren.

De horloges van Escada zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar en worden geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is daar ook een duidelijke handleiding bijgesloten. Je bestelt bij ons altijd met een vertrouwd gevoel, doordat je met verschillende veilige betaalwijzen kunt betalen, zoals Ideal, Paypal, creditcard of een gewone bankoverschrijving. Ook voor een antwoord op je vragen of een passend advies ben je bij ons altijd welkom. Bekijk dus nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete Escada horloge!