Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 15 februari 2024 om 09:45 uur

Binnen onze collectie van watchwinders hebben we een paar merken die zich op een positieve wijze onderscheiden van de rest. Het merk Paul Design is zo’n merk. Dit merk uit het Verenigd Koninkrijk is één van de meest populaire merken op het gebied van opwinden van automatische horloges. Paul Design onderscheidt zich door kwaliteit, functionaliteit en een scherpe prijs. In dit artikel schrijven we over een specifieke watchwinder van Paul Design, een model dat erg populair is vanwege de grote capaciteit en het fraaie design. Maar wat maakt deze Paul Design watchwinder nu zo interessant? Wij leggen het aan je uit.

Wanneer je een verzameling automatische horloges in het bezit hebt, is een goede watchwinder een absoluut onmisbaar accessoire. Niet alleen verzorgt deze de opwinding van jouw automatische horloges wanneer je ze niet draagt, het draagt namelijk op meerdere manieren bij aan het behoud van jouw automatische horloges. Zo biedt een watchwinder jouw automatische horloges beweging om deze van energie te voorzien, maar deze zelfde beweging zorgt er ook meteen voor dat het oliepeil in het horloge op norm blijft. Daarnaast biedt een goede watchwinder natuurlijk de mogelijkheid jouw automatische horloges op veilige wijze op te bergen. Vele watchwinders zijn namelijk voorzien van een deurtje, zodat je jouw horloges bescherming kunt bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof. Er zijn zelfs luxe exemplaren die een slot bieden op het deurtje, met een sleutel of een uiterst modern vingerprint slot. Naast de opwind-/opberg- en verzorgingsfunctie biedt een stijlvol design ook een mooie mogelijkheid om jouw verzameling automatische horloges te kunnen presenteren. Als trotse eigenaar van een mooie verzameling is er tenslotte niks leukers dan wanneer alle ogen op jouw horloges gericht zijn.

Er zijn verscheidene merken op de markt die watchwinders bieden van goede kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar specifieke eigenschappen, zoals een luxe design, een goede prijs-/kwaliteitverhouding en een hoog gebruikerscomfort, hebben wij op dit gebied een mooie tip voor jou als liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges. Het is namelijk zeker de moeite waard de prachtige en hoogwaardige watchwinders van het merk Paul Design in overweging te nemen. Paul Design is een merk dat zeer sterk is op het gebied van de prijs-/kwaliteitverhouding. Zo kies je met een watchwinder voor een watchwinder van zeer goede kwaliteit met een luxe uitstraling, tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast biedt Paul Design met zijn watchwinders een hoog gebruikerscomfort, door de handige en gebruiksvriendelijke extra functionaliteiten die het merk biedt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een ingebouwde LED verlichting, vingerprint slot of een extra opbergruimte. In dit artikel vertellen we je graag meer over een zeer luxe watchwinder uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot.

De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is een watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van maar liefst 12 horloges tegelijk. Hiermee is deze watchwinder perfect geschikt voor de echte verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de tint Black Apricot. In combinatie met het zwarte interieur van de watchwinder geeft dat dit design een zeer chique uitstraling. De watchwinder is af te sluiten met een deurtje van mineraalglas, dat bovendien is voorzien van een speciaal vingerprint slot. Je bergt jouw automatische horloges in dit design dan ook niet alleen in stijl, maar tegelijkertijd ook zeer veilig op. Paul Design maakt verder gebruik van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, zo ook voor dit model watchwinder. Dit is een zeer solide en betrouwbare basis, die bovendien energiezuinig is. Deze motoren staan er daarnaast bekend om hun werk in stilte te doen, waardoor je deze watchwinder met een gerust hart in iedere kamer kunt plaatsen, ook in de slaapkamer of op het kantoor. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot biedt ook een fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je gedurende de gehele dag een goed zicht op je horloges en kun je je verzameling bovendien op een stijlvolle en professionele wijze tentoon stellen. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is verder uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De rotoren zijn allen apart instelbaar, zodat je ieder afzonderlijk horloge de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor ieder merk en type automatisch horloge. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk door het gebruik van het innovatieve touchscreen. Tot slot wordt deze watchwinder geleverd met een afstandsbediening, geheel passend bij het hoge gebruikerscomfort dat Paul Design graag wil bieden met zijn watchwinders.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot

Al met al is de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot een uitstekende keuze wanneer je als verzamelaar jouw automatische horloges een professionele wijze van opwinding wilt kunnen bieden, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Daarbij komt dat je extra van je verzameling zult kunnen genieten, wanneer deze op fraaie wijze opgeborgen en gepresenteerd kan worden in dit uiterst luxe design.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot graag wilt bestellen, of benieuwd bent naar de overige mogelijkheden die dit merk te bieden heeft, kun je hiervoor terecht in onze webshop. Wij leveren als officieel dealer van Paul Design de watchwinders uit de collectie met 2 jaar garantie en een overzichtelijke gebruiksaanwijzing. Bovendien kunnen wij je met onze ervaring en professionele mening bijstaan met raad en daad waar nodig en jou een antwoord bieden op eventuele vragen. Wacht daarom niet langer en kies nu voor een watchwinder van Paul Design!