Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Italiaanse horloges van 2024

Geplaatst op 18 januari 2024 om 14:47 uur

Ben jij als fervent horlogeliefhebber op zoek naar een fraai horloge met de echte Italiaanse look and feel? Dan is dit een leuk artikel voor jou! Wij hebben twee Italiaanse horlogemerken voor je geselecteerd die niet alleen de welbekende Italiaanse klasse ademen, maar daarnaast ook de beste kwaliteit leveren. Bovendien staan beide merken bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, waarmee je tegen een aantrekkelijke prijs een horloge van topkwaliteit kunt aanschaffen.

Het eerste horlogemerk waarover we je in dit kader graag meer willen vertellen, is het stijlvolle horlogemerk Meccaniche Veneziane. Bij dit merk komt de oude traditie van de Venetiaanse wijze van het vervaardigen van fraaie horloges, zeer duidelijk tot uiting. De horloges van Meccaniche Veneziane doen denken aan de welbekende Rolex look. Je hebt met een horloge van Meccaniche Veneziane dan ook een echte eyecatcher om de pols. Bij het vervaardigen van de horloges van Meccaniche Veneziane, wordt niet alleen de grootst mogelijke zorg besteed aan de techniek van het horloge. Ook de gebruikte materialen moeten aan de hoogst mogelijke eisen voldoen. Bovendien hecht men bij Meccaniche Veneziane veel waarde aan de kennis en kunde van de echte vakman. Zo worden voor de horloges door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf speciale fraaie houten horlogeboxen gemaakt voor de horloges van het merk. Daarnaast kiest Meccaniche Veneziane voor het gebruik van kwaliteitsleder uit Veneto en Toscane, voor het vervaardigen van de meest stijlvolle horlogebanden.

Een mooi voorbeeld van een stijlvol en elegant horloge uit de collectie van Meccaniche Veneziane, is de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302005. Dit horloge valt op door het gebruik van contrasterende kleuren en is dan ook een echte blikvanger te noemen. De wijzerplaat is uitgevoerd in een levendige kleur groen en wordt gecombineerd met een zachte vintage lederen horlogeband in de kleur bruin. Op de band zijn eveneens groene details te zien, in de vorm van de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van anti-spiegelend saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes op je horloge te zien zullen zijn. Dit model van Meccaniche Veneziane is uitgerust met een automatisch uurwerk van het merk Seiko en tot maar liefst 200 meter waterdicht. Daarnaast beschik je met dit horloge over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit model een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast is het horloge echter ook nog uitgerust met een draaibare bezel, een verschroefde kroon en lichtgevende indicatoren.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT

Een tweede Meccaniche Veneziane horloge dat zeker de moeite van het bekijken waard is, is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit horloge is eveneens voorzien van een prachtige lederen band in de kleur bruin. De stiksels op de band zijn in dit geval uitgevoerd in een crème tint. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en wordt omlijst door de draaibare bezel die is uitgevoerd in een combinatie van rood en blauw. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is verder eveneens voorzien van het zeer sterke saffierglas en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit model van Meccaniche Veneziane is uitgerust met een hoogwaardig automatisch Swiss made uurwerk. Daarnaast biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De verschroefde kroon en de handige GMT functie maken het plaatje compleet.

Een tweede Italiaans horlogemerk waarmee we je graag nader kennis laten maken, is het merk Locman. Ook dit bijzondere horlogemerk biedt zeer fraaie horloges van topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Locman staat zeer goed bekend in Italië en heeft dan ook niet voor niets de speciale rechten voor het vervaardigen van horloges voor het leger weten te verkrijgen. Dit laat duidelijk het vertrouwen in de kwaliteit van de producten van Locman zien. Een voorbeeld van een aansprekend en hoogwaardig horloge uit de collectie van Locman, is de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit bijzondere horloge is een echte eyecatcher te noemen, onder meer doordat dit model is uitgevoerd in een sprekende kleur oranje. De oranje horlogeband van dit model is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van eveneens oranje details. Het horloge is daarnaast voorzien van sterk saffierglas en een horlogekast die gemaakt is van titanium. Titanium is niet alleen sterk, maar ook zeer licht van gewicht. Dit maakt dit horloge zeer comfortabel te dragen. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit maakt het horloge goed bestand tegen schokken en stoten en bovendien zeer punctueel. Dit horloge van Locman biedt bovendien een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot 100 meter waterdicht.

Een ander fraai horloge van Locman, is de Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN. Dit horloge heeft een meer klassieke uitstraling dan het voorgenoemde model.  Het horloge is voorzien van een zeer stijlvolle lederen horlogeband in de kleur bruin, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 16 mm en een doorsnede van 44mm. Daarnaast is er ook voor dit model van Locman gekozen voor het gebruik van saffierglas. De witte wijzerplaat van dit horloge combineert mooi met de rosé kleurige horlogekast. De solide basis van dit model bestaat uit een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit. Tot slot beschik je met dit horloge van Locman over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot 100 meter waterdicht.

Alle vier de genoemde modellen van Locman en Meccaniche Veneziane kun je vinden bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij echter nog vele andere bijzondere horloges van deze merken. Als officieel dealer van beide horlogemerken bieden wij jou zekerheid, een scherpe prijs en duidelijke garantie. Draag jij binnenkort een fraai Italiaans horloge?