Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nostalgische Zeppelin horloges

Geplaatst op 12 januari 2024 om 15:49 uur

Hoewel de smartwatch door de jaren heen zeker zijn opmars heeft weten te maken, blijft de charme van een authentiek horloge voor menig liefhebber en verzamelaar van luxe horloges toch niet te evenaren.

Een luxe horloge om de pols dat je terug weet te voeren naar een specifiek stukje geschiedenis levert daarbij nog eens een extra aantrekkingskracht. Zo zijn er van verschillende bijzondere horlogemerken prachtige horloges verkrijgbaar, die een link hebben met bijvoorbeeld de luchtvaartgeschiedenis of de autosport.

Zeppelin 100 years 7680-1

In dit artikel vertellen we je graag meer over een hoogwaardig Duits horlogemerk dat wat dit betreft menig liefhebber weet te interesseren. Zwitserland staat bekend als hét horlogeland ter wereld wat betreft de kwaliteit van de horloges afkomstig uit het land, maar ook Duitsland weet op dit gebied het neusje van de zalm te bieden. Daarbij kenmerken Duitse horloges zich door de verschillende eigenschappen waar producten uit dit land over het algemeen bekend om staan, namelijk een stukje degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het Duitse merk waar we in dit artikel graag dieper op ingaan, is het merk Zeppelin. Zeppelin valt onder dezelfde horlogeproducent als de eveneens aansprekende horlogemerken Junkers en Iron Annie, Pointtec. De luchtvaartgeschiedenis speelt bij alle drie deze merken een belangrijke rol wanneer het gaat om de inspiratie voor de verschillende designs en de keuze voor de namen van deze merken.

Wie kent de majestueuze Zeppelin niet? De naam van het merk Zeppelin komt van de ontwerper van dit indrukwekkende luchtschip, Ferdinand Graff von Zeppelin. De horloges van het merk Zeppelin ademen dan ook nostalgie en voeren je terug naar de bijzondere tijd waar de Zeppelin zijn intrede deed. De collectie van Zeppelin kenmerkt zich daarnaast door een stukje diversiteit. Niet alleen wat betreft de uitstraling van de horloges uit de verschillende series die het merk biedt, maar ook doordat de collectie zowel horloges met een quartz uurwerk, als horloges met een mechanisch- of automatisch uurwerk biedt. Een andere positieve en bekende eigenschap van de horloges van het merk Zeppelin, is de goede prijs-/kwaliteitverhouding. De horloges van het merk zijn namelijk van zeer degelijke kwaliteit, maar daarnaast ook betaalbaar. Hiermee weet elk Zeppelin horloge een breed publiek te bereiken met zijn horloges. We geven je graag een beeld van de horloges uit de collectie van Zeppelin. Daarom lichten we een tweetal horloges van het merk nader voor je uit.

Het eerste Zeppelin horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge is afkomstig uit de Zeppelin 100 Years serie, die speciaal is ontworpen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de horlogeproducent Pointtec. Dit maakt deze horloges extra bijzonder. De Zeppelin 100 Years 7680-1 is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is zilverkleurig en voorzien van zwarte details. Verder is dit design voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het Swiss made quartz uurwerk van het horloge voorziet in een uiterst solide en betrouwbare basis. De Zeppelin 100 Years 7680-1 biedt tot slot een aantal mooie extra’s, in de vorm van een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie. Kortom, met dit horloge kies je voor een hoogwaardig model met een nostalgische uitstraling, voorzien van alles wat je nodig hebt. En dat tegen een scherpe prijs!

Een tweede fraai horloge uit de collectie van Zeppelin, is de Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit horloge is eveneens afkomstig uit de speciale jubileumserie van het merk. Dit model is eveneens voorzien van een hoogwaardige lederen horlogeband, maar dan uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogeband sluit met een doornsluiting. Ook de wijzerplaat van dit design is zwart van kleur, wat zorgt voor een rustig geheel. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal met een doorsnede van 42mm en een dikte van 13mm. Ook dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het Swiss made quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien zorgt ervoor dat je altijd bij de tijd bent. Naast een datumaanduiding en secondewijzer, biedt de Zeppelin 100 Years 7680-2 tevens een tachymeter en chronograaf functie, voor een mooi compleet plaatje. De Zeppelin 100 Years 7680-2 is bij ons in de webshop op dit moment verkrijgbaar met een leuke korting, wat de aanschaf van dit model nu extra interessant maakt!

Bij BensonTrade als officieel dealer van Zeppelin weet je zeker dat je altijd kiest voor een authentiek Zeppelin horloge. Wij bieden in onze webshop een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment van dit merk en leveren deze horloges met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding. Daarnaast ontvang je jouw nieuwe Zeppelin horloge in een luxe officiële box. Wij kunnen je bovendien op professionele wijze helpen wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst. Bekijk daarom nu ons aanbod Zeppelin horloges en kies voor jouw favoriete Zeppelin horloge!