Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zoekt u een betaalbaar horloge? Bekijk dan Kienzle horloges

Geplaatst op 15 mei 2014 om 19:41 uur

De crisis houdt aan en dat betekent dat er minder geld beschikbaar is voor luxe aankopen waaronder horloges. Wanneer u dan toch een nieuw horloge wilt kopen, maar daarbij wel een beperkt budget hebt, is het Duitse Kienzle een aanrader.

 Kienzle horloges hebben een vrij moderne uitstraling met een vleugje klassiek dat de Kienzle horloges een luxe uitstraling geeft. De Kienzle horloges zijn allemaal voorzien van een quartz uurwerk en zijn zeer goed geschikt voor dagelijks gebruik. U kunt een Kienzle horloge dragen in combinatie met een pak, of gewoon in uw vrije tijd tijdens het sporten of een bezoekje aan de kroeg.

Een Kienzle horloge is geen horloge dat enorm opvalt. Ze zijn niet overdreven groot, kleurig of uitgesproken qua ontwerp. Het zijn horloges met een ingetogen uitstraling waarbij kwaliteit bovenaan staat.

Het leuke aan Kienzle is dat de horloges al vanaf 99,00 euro verkrijgbaar zijn. Als officieel dealer van Kienzle heeft BensonTrade vrijwel de gehele collectie op voorraad. Bent u op zoek naar een kwalitatief horloge met een ingetogen uitstraling? Bekijkt u hier de Kienzle horloges.