Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik ABS watchwinders, de laagste prijsgarantie

Geplaatst op 15 mei 2014 om 19:50 uur

Wanneer u één of meerdere automatisch horloges hebt kent u het probleem dat wanneer u ze niet draagt ze stil komen te staan. U moet dan de tijd, datum en mogelijke andere functies zoals een maanfunctie, GMT of kalenderfunctie opnieuw instellen. Behalve dat dit tijd kost, kost het ook enige moeite. Wilt u zich tijd en moeite besparen? Dan kunt u een watchwinder overwegen.

 Een watchwinder is een apparaat dat één of meerdere automatische horloges ronddraait waardoor zij energie verkrijgen en dus blijven functioneren. Het is dus eigenlijk een zeer handige accessoire voor automatische horloges.

Watchwinders zijn er in diverse maten, designs en prijsklassen. Een zeer bekend en beroemd merk is Swiss Kubik. Tot voor kort produceerde Swiss Kubik enkel vrij stevig geprijsde watchwinders vanaf 699,00 euro. Onlangs heeft Swiss Kubik echter een nieuwe lijn gepresenteerd, genaamd ABS. De nieuwe Swiss Kubik ABS watchwinders zijn een eenvoudige versie van het originele model maar bieden eigenlijk exact dezelfde functionaliteiten en kwaliteit. Positief is dat de ABS serie aanzienlijk goedkoper is geprijsd. De modellen beginnen al vanaf 389,00 euro, en dat is een zeer aantrekkelijke prijs voor een A-merk watchwinder uit Zwitserland.

Elke Swiss Kubik watchwinder werkt op een reguliere set batterijen die een zeer lange periode meegaan (12-18 maanden).

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe Swiss Kubik ABS watchwinders? Bekijkt u ze hier.