Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita watchwinders bij BensonTrade.nl

Geplaatst op 18 juni 2014 om 09:47 uur

 Het zeer exclusieve merk Orbita watchwinders is vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop. Dit prachtige merk uit de Verenigde Staten behoort tot de top van de watchwinder producenten. Orbita produceert hoogstaande watchwinders, met gepatenteerde techniek, die elk automatisch horloge moeiteloos van energie voorziet. 

Orbita Rotorwind watchwinders

De watchwinders van Orbita maken gebruik van speciaal gepatenteerde techniek. Het door Orbita ontwikkelde "Rotorwind" systeem schudt de horloges langzaam op en neer zodat er op een optimale wijze energie wordt overgebracht in het automatische horloge. Het systeem is zeer efficiënt en zeer geschikt voor het opwinden van horloges omdat met een minimale beweging optimaal energie wordt opgewekt in het horloge. 

Een ander voordeel is dat de Rotorwind watchwinders van Orbita veelal worden aangedreven door een reguliere set batterijen die zeer lang meegaat. Een aansluiting op netstroom is daardoor overbodig. De grotere modellen (voor meer horloges) maken uiteraard wel gebruik van netstroom.

Orbita Programmable watchwinders

Naast de Rotorwind modellen heeft Orbita de reguliere programmable watchwinders. Dit zijn watchwinders die een automatisch horloge op de meest voorkomende wijze opwinden; namelijk door rotatie. 

 Het voordeel van de programmable watchwinders is dat deze geheel instelbaar zijn qua functies als draairichting en aantal omwentelingen per dag. Dit maakt dit type watchwinder zeer individualiseerbaar. 

BensonTrade als officieel dealer van Orbita watchwinders

Vanaf heden is BensonTrade exclusief en officieel dealer van Orbita watchwinders. Dit betekent dat wij direct inkopen bij Orbita en worden ondersteund op gebied van service, reparaties en after-sales. 

Alle Orbita watchwinders die in Europa worden geleverd worden vervaardigd in Oostenrijk, waar vakmensen de watchwinders handmatig vervaardigen. Elke Orbita watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie. De modellen vanaf 12 horloges worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België.