Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De pilotenhorloges van Aviator Swiss

Geplaatst op 17 juni 2014 om 08:05 uur

 Pilotenhorloges zijn al sinds oudsher populair aangezien ze symbool staan voor de mens die vliegt. Vliegen is nog steeds iets nostalgisch en bijzonders. Immers, het is razend knap hoe een piloot met een stalen vliegtuig opstijgt en weer veilig landt. 

Er zijn diverse horlogemerken die een collectie pilotenhorloges hebben naast hun andere series. Er zijn echter maar weinig merken die zich volledig toeleggen op de productie van pilotenhorloges. Het Zwitserse Aviator (Swiss) doet dit wel. De collectie van Aviator Swiss bestaat volledig uit horloges die zijn gebaseerd op de luchtvaart. 

Aviator Swiss sponsort het Russische stuntteam "Swifts" dat de meest opzienbarende stunts uithaalt in de lucht. Het weerspiegelt de ultieme vrijheid dat menig horlogeliefhebber aantrekt. 

De Aviator Swiss horloges hebben een Zwitsers uurwerk als hart van het horloge. Het sterke saffierglas en een goede waterdichtheid completeren het horloge. Als officieel dealer van Aviator Swiss leveren wij alle horloges inclusief 2 jaar garantie in een chique horlogebox met handleiding en internationaal garantiekaartje. 

Bekijk hier de collectie Aviator Swiss horloges