Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Damasko horloges gepresenteerd

Geplaatst op 25 november 2013 om 16:05 uur

 Het aansprekende horlogemerk Damasko uit Duitsland heeft onlangs haar nieuwste aanwinsten gepresenteerd. De nieuwe horloges volgen in de lijn van de huidige DA reeks en verschillen enkel qua design van de huidige modellen. De nieuwe Damasko 343, 353, 363 en 373 maken gebruik van een ETA uurwerk uit Zwitserland. 

De speciale horlogekasten, die anti-magnetisch en anti-shock zijn, worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor ontstaat een uiterst sterke horlogekast die zich goed leent voor dagelijks gebruik. Immers, het uurwerk is goed beschermd tegen externe invloeden. 

Het design zal veel mensen zeer aanspreken. De modellen zijn met hun tijd meegegaan en hebben een meer moderne look. De cijfers zijn vervangen voor een streepjes indexering die de horloges een meer open uitstraling geven. 

Vanaf december zullen de allernieuwste Damasko horloges verkrijgbaar zijn. Momenteel is de pre-order geopend en kunt u ons een reservering plaatsen. Wij bieden bij elke pre-order een fraaie handgemaakte lederen horlogebox (4 horloges) cadeau.