Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

BensonTrade: officieel dealer van Scatola del Tempo

Geplaatst op 28 november 2013 om 15:46 uur

Zoals aangekondigd is BensonTrade per heden officieel dealer van het watchwinder merk Scatola del Tempo. Dit Italiaanse bedrijf produceert sinds 1990 hoogwaardige watchwinders en horlogeboxen. Een van de onderscheidende eigenschappen van dit merk is dat alle producten met de hand worden gemaakt in een artelier in Italië. Hierdoor kan Scatola del Tempo absolute topkwaliteit leveren. Dit komt tot uiting in het materiaalgebruik, de afwerking en schitterende  designs. Een Scatola del Tempo watchwinders is niet zomaar een watchwinder, het is een stukje passie, klasse en puur vakmanschap.

Watchwinders voor uw automatische horloges

Een watchwinder hoeft slechts één ding te doen; opwinden van automatische horloges. Doordat Scatola del Tempo gebruik maakt van 10 verschillende instelbare programma's en 2 draairichtingen zijn de watchwinders van dit Italiaanse merk geschikt voor elk automatische horloge.

De mogelijkheid om de watchwinder te laten functioneren op 6 volt batterijen en netstroom zorgt voor een optimaal gebruikersgemak, en de mogelijkheid de watchwinder in een kluis te zetten. Daarnaast kunnen de watchwinders zeer eenvoudig meegenomen worden op reis of vakantie. Op deze manier blijven uw automatische horloges gewoon op tijd lopen.

Scatola del Tempo watchwinders en horlogeboxen

Naast een ruime collectie watchwinders zullen wij ook de allernieuwste horlogeboxen van Scatola del Tempo gaan aanbieden. Deze horlogeboxen zijn ook met de hand gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Scatola del Tempo watchwinders zijn vanaf heden verkrijgbaar bij BensonTrade en Watchwinders.nl.