Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Benson Watchwinders en Horlogeboxen bijna leverbaar

Geplaatst op 24 augustus 2012 om 09:07 uur

Ondanks eerdere prognoses liep de productie van de nieuwste watchwinders en horlogeboxen van ons eigen merk Benson enige vertraging op. Gelukkig is er nu goed nieuws want de productie van beide productlijnen wordt binnen enkele werkdagen afgerond en direct verscheept naar ons magazijn. De verwachting is dat de watchwinders en horlogeboxen binnen 20-30 werkdagen binnenkomen en direct leverbaar zijn.

Benson Watchwinders: nieuwe Smart-Tech serie.

Op gebied van watchwinders gaat de collectie Benson Watchwinders flinke uitbreiding krijgen. Wij hebben met een nieuwe lijn watchwinders ingezet op moderne designs met veel technologische ontwikkeling.

De Benson Watchwinders van de nieuwe Smart-Tech serie hebben een sterke Japanse motor die niet alleen stiller en krachtiger is (beter geschikt voor zwaardere horloges) maar ook duurzamer. Hierdoor zal de watchwinder ook op lange termijn beter blijven functioneren en vooral een uiterst laag geluidsniveau hebben.

Naast de nieuwe Japanse motor zullen de watchwinders van de Smart-Tech serie ook beschikken over een LCD bedieningspanel, LED verlichting en een revolutionair start/stop systeem. Deze laatste functie houdt in dat wanneer de deur van de watchwinder geopend wordt, de watchwinder automatisch stopt met draaien. Wanneer u de deur weer sluit zal deze het programma weer hervatten.

Een nieuwe functie is tevens de afstandsbediening. Hiermee kunt u op afstand de watchwinder inschakelen, het (draai)programma kiezen en de LED verlichting regelen.

De Benson Watchwinder Smart-Tech serie is door bovenstaande functionaliteiten uiterst modern en uniek. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze watchwinders ook betaalbaar zullen zijn.

Benson Horlogeboxen: luxe boxen van leder

 Sinds ruim 1 jaar laten wij onze horlogeboxen uit leder vervaardigen. Dit heeft als voordeel dat leder een schitterende uitstraling heeft, lichter qua gewicht is en minder snel krast als hout.

De Benson Horlogebox Leder collectie voeren wij ruim 1 jaar en in dit jaar is de populariteit bewezen. De modellen A5 bruin en A5 zwart zijn al ruim 3-4 maanden geheel uitverkocht. Het A3 zwart model is al 2 maanden uitverkocht.

Gelukkig komen de nieuwe Benson Horlogeboxen binnen één maand weer op voorraad. U kunt alvast een pre-order plaatsen zodat u verzekerd bent van een schitterende horlogebox.