Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Leuke kortingen op horloges van Junkers en Zeppelin

Geplaatst op 23 augustus 2012 om 18:16 uur

 De Duitse horlogemerken Junkers en Zeppelin worden in Nederland steeds meer populair. De merken bieden een collectie horloges die erg veel waar biedt voor hun geld. Kwalitatieve uurwerken worden gecombineerd met interessante designs.

Diverse Junkers en Zeppelin horloges afgeprijsd.

Momenteel hebben wij diverse Junkers en Zeppelin horloges afgeprijsd. De kortingen kunnen oplopen tot tientallen euro's. Al deze horloges zijn bovendien in voorraad en direct leverbaar. Deze actie is tijdelijk en de voorraden van alle afgeprijsde horloges zijn beperkt. Hiervoor geldt dus dat u snel moet zijn.

Kwaliteitshorloges voor een lage prijs

De collecties Junkers horloges en Zeppelin horloges zijn gebaseerd op de  luchtvaart. Junkers op basis van de vliegtuigen die de vorige eeuw gebouwd werden en een grote rol speelden in WOII en diverse records hebben verbroken.

Zeppelin is bekend vanwege de grote luchtschepen. Door een serie ongelukken is de productie van zeppelins direct gestopt. De horloges van Zeppelin zijn echter een groot succes en de nieuwste modellen van de Hindenburg serie worden internationaal goed ontvangen.

Junkers en Zeppelin bij BensonTrade

Als officieel dealer van Junkers en Zeppelin bieden wij u een grote collectie horloges van beide merken. Elk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding.

Bekijk nu snel onze collecties Junkers en Zeppelin horloges!