Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuw: exclusieve handgemaakte horlogebanden

Geplaatst op 6 oktober 2014 om 16:15 uur

 Er zijn horlogebanden en er zijn horlogebanden. Een horlogeband wordt weleens onderschat bij de aankoop van een horloge of wanneer de huidige horlogeband vervangen moet worden. De horlogeband kan men zien als de banden onder een auto. Zijn de banden niet goed voelt u dit direct in het comfort van het autorijden. Om maar over de veiligheid te zwijgen. Men kan een parallel trekken naar een horlogeband. Een goede horlogeband zorgt ervoor dat het horloge soepel om de pols zit en het prettig draagt zonder dat het echt opvalt. Uiteraard is het uiterlijk van de horlogeband ook erg belangrijk, het moet namelijk passen bij het horloge zelf. Standaard kleuren die vrijwel altijd goed staan bij een horloge zijn bruin en zwart.

Handgemaakte horlogebanden uit Turkije.

Naast onze standaard horlogebanden die zeer populair zijn aangezien ze een prima mix van kwaliteit en prijs bieden hebben we een nieuwe serie gelanceerd die volledig handgemaakt is. Deze handgemaakte horlogebanden worden in Turkije vervaardigd van het beste leder door een  echte vakman. Deze lederbewerking is zeer bijzonder en een echt vakmanschap dat al eeuwen teruggaat (lederbewerking voor allerlei producten). 

Wij hebben gekozen voor een serie van 3 kleuren; zwart, donkerbruin en lichtbruin. Deze horlogebanden zijn in 3 maten verkrijgbaar; 18mm, 20mm en 22mm. De voordelen van deze handgemaakte horlogebanden zijn als volgt: beste kwaliteit leder, fraaie afwerking, soepele pasvorm en extra dik voor een hoge duurzaamheid en prettig comfort. 

Bekijk hier onze exclusieve handgemaakte horlogebanden, nu verkrijgbaar uit voorraad!