Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nederlands horlogemerk: Van Speyk horloges

Geplaatst op 11 oktober 2014 om 09:11 uur

Het Nederlandse horlogemerk Van Speyk timmert hard aan de weg. In 2011 lanceerde zij haar eerste serie onder de naam "Holland". In 2013 bracht het horlogemerk een nieuwe moderne serie op de markt die luistert naar de naam "Dutch Pilot". Vooral dit laatste model is een waar succes geworden, reden voor dit fraaie Nederlandse merk om een nieuwe serie te ontwikkelen die naar verluid begin 2015 wordt uitgebracht.

 De exacte details zijn nog niet bekend, maar  Van Speyk zal binnen korte tijd een samenwerking starten met een serieuze partner die vrijwel iedereen kent. Uiteraard houden wij u hier op de hoogte.

Waarom koopt u een Van Speyk horloge?

Een Van Speyk horloge kan het best omschreven worden als een horloge met een unieke combinatie van kwaliteit en design voor een zeer interessante prijs. Van Speyk tracht luxe designs te combineren met degelijke techniek onderhuids, om het vervolgens voor een zeer scherpe winkelverkoopprijs aan de man te brengen. Dit werkt succesvol gezien de verkopen die wij als officieel dealer realiseren. 

Wilt u graag een fraai uitziend horloge dragen maar daarvoor niet meer dan 300,00 euro betalen? Dan bent u bij Van Speyk aan het goede adres. De horloges beginnen al vanaf 219,00 euro en lopen op tot 299,00 euro. 

Bekijkt u hier de nieuwste Van Speyk horloges!