Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Fraaie horlogebanden bij BensonTrade

Geplaatst op 3 januari 2014 om 19:01 uur

De horlogeband is een belangrijk onderdeel van het horloge. Vaak wordt dit onderschat terwijl het uiterlijk van een horloge voor een groot deel wordt bepaald door de horlogeband. Immers, verander het type of de kleur van de horlogeband en het horloge heeft een heel andere uitstraling. Een goede horlogeband is echter ook belangrijk qua comfort en kwaliteit.

Comfortabele horlogeband vergroot draagplezier.

 Een horlogeband die lekker om de pols zit en soepel aanvoelt draagt bij aan het prettig dragen van een horloge. Hiervoor zijn het materiaal en de afwerking zeer belangrijk. Een goede horlogeband is degelijk, duurzaam en vormt zich natuurlijk om de pols. Een dergelijke horlogeband hoeft niet veel te kosten. Onze webshop heeft fraaie horlogebanden die beginnen vanaf 19,00 euro (incl. gratis verzending).

Kwalitatieve horlogebanden, waar moet ik op letten?

Het kiezen van een goede horlogeband is niet moeilijk. Bij de aankoop dient u te letten op het materiaal, de afwerking en uw persoonlijke voorkeur. Wanneer u immers allergisch bent voor metalen kunt u het beste een lederen of rubberen horlogeband dragen. Edelstaal is echter wel een goed materiaal wanneer de band wordt blootgesteld aan transpiratie. Een lederen horlogeband neemt transpiratie echter op hetgeen zorgt voor slijtage.

 Een horlogeband van kalfsleder of krokodillenleder heeft als eigenschap dat het zeer soepel en comfortable draagt. Wilt u graag zwemmen met uw horloge dan raden wij rubber aan. Bent u een sportief type en wilt u zekerheid dan adviseren wij een edelstalen horlogeband.

Op zoek naar een fraaie horlogeband omdat uw horloge bijna versleten is, of u gewoon eens een nieuw type of andere kleur wilt proberen? Bekijk hier onze ruime collectie horlogebanden.