Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Junkers G38 en Junkers Bauhaus Lady horloges online

Geplaatst op 6 januari 2014 om 16:33 uur

Als officieel dealer van Junkers kregen wij de allernieuwste Junkers horloges gepresenteerd. De nieuwste Junkers horloges vallen uiteen in 2 series; G38 en Bauhaus Lady. 

 Junkers G38 horloges

Voor de heren presenteert Junkers de G38 serie. Deze serie horloges is gebaseerd op pilotenhorloges van de vliegtuigbouwer Junkers uit Duitsland. Deze serie horloges kenmerkt zich door klassieke designs met moderne techniek in de vorm van Miyota uurwerken. Er is keuze uit quartz en automatische uurwerken. Uiteraard is er tevens de keuze uit een witte wijzerplaat en een zwarte wijzerplaat. 

De prijzen voor een Junkers G38 horloge beginnen al vanaf 199,00 euro

Junkers Bauhaus Lady horloges

In navolging van de herenlijn Junkers Bauhaus komt Junkers nu met een dameslijn in de vorm van Junkers Bauhaus Lady. De herenlijn is in 2 jaar uitgegroeid tot de meest populaire horlogelijn van Junkers en verkoopt internationaal zeer goed. Dit was de reden om dezelfde serie uit te brengen voor dames. Met betrouwbare ETA uurwerken uit Zwitserland zorgt Junkers voor prima kwaliteit dat gegoten wordt in een trendy damesdesign dat veel vrouwen zal aanspreken.

De prijzen voor een Junkers Bauhaus Lady horloge beginnen al vanaf 199,00 euro