Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Zeppelin horloges van 2015 komen eraan!

Geplaatst op 21 september 2014 om 12:49 uur

 Elk horlogemerk presenteert jaarlijks één of tweemaal een nieuwe horlogecollectie. De nieuwste modellen worden gepresenteerd op horlogebeurzen, in magazines en bladen en in presentaties aan distributeurs en dealers. 

Als officieel dealer verkregen wij onlangs een map met een overzicht van de allernieuwste Zeppelin horloges die over een aantal weken gepresenteerd zullen worden. Wij geven u alvast een beschrijving van de nieuwste modellen. Geheel in lijn met de vorige jaren heeft Zeppelin gekozen voor een klassieke lijn horloges met een duidelijke link naar de luchtvaart en met name de zeppelin zelf als luchtvaartuig. 

 De uurwerken die gebruikt worden in de nieuwste Zeppelin horloges komen van Zwitserse en Japanse makelij, ETA, Ronda en Miyota. De horlogekasten zijn van edelstaal en het glas is gemaakt van hesalyte crystal dat zeer sterk is en beschermt tegen krassen en putjes. Het design is zoals gezegd klassiek en ingetogen hetgeen veel mensen zal aanspreken. 

Binnen enkele weken presenteren wij als officieel dealer van Zeppelin horloges de nieuwste horloges van dit aansprekende Duitse horlogemerk.