Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Merk van de week: Certina horloges uit Zwitserland

Geplaatst op 21 september 2014 om 12:40 uur

 De consument zoekt in tijden van crisis naar kwaliteit. Het spaart liever iets langer door voor een goed horloge dan dat het een impulsaankoop doet en later spijt krijgt. Een horlogemerk dat zich in een betaalbare prijsklasse bevindt en tegelijk een brok historie en traditie meebrengt is het Zwitserse Certina.

Certina is al vele jaren één van de meest aansprekende horlogemerken in Zwitserland en is wereldwijd verkrijgbaar. Deze reputatie heeft het verkregen door haar Certina horloges te voorzien van uitstekende uurwerken. 

Certina horloges zijn stijlvol en sportief

Het Zwitserse merk Certina heeft een duidelijke link met sport. Het sponsort niet alleen vele sportwedstrijden uit allerlei disciplines maar produceert veelal sportieve en klassieke horloges. Vooral de sportieve horloges vinden gretig aftrek bij de horlogeliefhebber. De reden hiervoor is de prima kwaliteit, eigenschappen en betaalbare prijs. 

Draagt u graag een sportief horloge van een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk? Dan adviseren wij u zeker eens een Certina horloge te overwegen.