Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen voor Koopjeshoek horloges

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Bekijk alle Koopjeshoek horloges.

    Mevr. T. Verbaan uit Zeeland (Nederland)
    24-9-2014 om 15:48 uur
    10-10-2014 om 22:34 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. B. Honing uit Castricum (Nederland)
    13-10-2013 om 13:56 uur
    22-12-2013 om 10:14 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Sandoz Caractere 81283-95
    Ervaring:
    Goede aanbieding van een horloge dat nergens meer te krijgen is.
    Dhr. F. Kerstens uit Breukelen (Nederland)
    19-9-2013 om 15:29 uur
    8-11-2013 om 14:47 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Sandoz Caractere 81283-95
    Dhr. Z. Mohtar uit Utrecht (Nederland)
    23-10-2013 om 20:09 uur
    29-10-2013 om 21:52 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Viceroy Fernando Alonso 432021
    Dhr. G. Jennings uit Molenhoek (Nederland)
    4-10-2013 om 17:49 uur
    16-10-2013 om 09:38 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Haurex Maestro CA330USS
    Dhr. H. Valke uit Castricum (Nederland)
    23-5-2013 om 15:38 uur
    14-7-2013 om 12:14 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson L1
    Dhr. L. Smolders uit Venlo (Nederland)
    20-6-2013 om 22:14 uur
    10-7-2013 om 15:39 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedMatigMatig
    Bestelde product(en):
    Haurex Maestro CA330USS
    Ervaring:
    Op zich een goede shop voor horloges. Ik heb er al eens een watchwinder gekocht en die werkt perfect (3 jaar lang). Dit horloge was een verkeerde aankoop. Ik vindt hem niet mooi en heb hem teruggestuurd. Het duurde vervolgens 1 week voodat ik mijn geld terug kreeg. Dit vind ik te lang.
    Reactie BensonTrade:
    Wij vinden het spijtig dat het horloge niet bevalt. Het totale aankoopbedrag is inderdaad na één week terug gestort op de rekening van de klant. Dit is ruim binnen de termijn (één maand) die gesteld is in onze algemene voorwaarden, waarop de klant zijn akkoord heeft gegeven voor de bestelling.
    Dhr. A. Trijter uit Ermelo (Nederland)
    20-5-2013 om 21:23 uur
    28-5-2013 om 16:49 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Haurex Maestro CA330USS
    Dhr. F. van den Maagdenberg uit Arnhem (Nederland)
    28-2-2013 om 19:52 uur
    5-3-2013 om 12:38 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson Luxury
    Dhr. E.T. Kerkhof uit Haarlem (Nederland)
    27-7-2012 om 14:56 uur
    13-8-2012 om 10:02 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson L1
    Dhr. F.Nieveldt uit Geldermalsen (Nederland)
    20-7-2011 om 17:34 uur
    26-7-2011 om 15:16 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson L1
    Dhr. I.P. Lettering uit Heerhugowaard
    20-5-2011 om 23:43 uur
    1-6-2011 om 12:25 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Haurex Maestro CA330USS
    Ervaring:
    De aanbieding zorgde ervoor dat ik overstag ging. Achteraf zeker geen spijt, het horloge is erg leuk!
    Dhr. N.A.C. Dijksgraaf uit Bovenkarspel
    6-5-2011 om 12:36 uur
    12-5-2011 om 15:27 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Haurex Maestro CA330USS
    Dhr. R. Jansens uit Bennekom
    21-2-2011 om 09:01 uur
    25-2-2011 om 21:38 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson L1
    Ervaring:
    Voelt goed stevig aan. De wijzerplaat heeft wat diepte waardoor je de wijzer makkelijk kan zien. De kast heeft geen standaard ronde vorm en dat is leuk!
    Dhr. W.M.J. Gerardus uit Hattum
    2-1-2011 om 11:24 uur
    5-1-2011 om 20:07 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson Luxury
    Dhr. R.M. Schamps uit Harderwijk
    12-12-2010 om 23:10 uur
    14-12-2010 om 21:36 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Haurex Maestro CA330USS
    Ervaring:
    De eerste twee onderdelen die ik moet beoordelen zijn meer dan okay, het derde onderdeel kan ik ten dele beoordelen. De service is prima voor mekaar, van de aftersales op het gebied van herstel hoop ik geen gebruikt te hoeven maken.
    Dhr. Rikken uit Ede
    9-7-2010 om 16:35 uur
    30-7-2010 om 11:32 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedSlecht
    Bestelde product(en):
    Koopjeshoek Benson L1
    Ervaring:
    Ik ben zeer tevreden met het geleverde horloge, alleen niet met de levertijd. Op de website stond vermeld dat de levertijd 1-3 werkdagen betrof en dit was absoluut niet het geval. Pas na zeven dagen was mijn betaling verwerkt (terwijl ik met iDeal betaald heb) en daarna duurde het acht dagen voor het horloge uiteindelijk opgestuurd werd. Uiteindelijk heb ik na 17 dagen na bestelling pas het horloge ontvangen. Dus vandaar de slechte score op het laatste punt, verder dik tevreden met het horloge hoor!
    Reactie BensonTrade:
    De levertijd van dit horloge was inderdaad langer dan beoogd. Wel hebben wij Dhr. Rikken hierover ge?nformeerd. Het horloge is namelijk voor verzending voorzien van een nieuwe extra zuinige batterij. Deze batterij zorgt voor extra lang plezier van het horloge.
    De heer thenaers uit Berchem
    30-4-2008 om 11:11 uur
    16-5-2008 om 09:18 uur
    Beoordelingen:
    GoedMatigZeer goed
    Bestelde product(en):
    Benson BT17 V3
    Ervaring:
    De heer Alblas uit Sliedrecht
    29-9-2007 om 20:24 uur
    3-10-2007 om 08:54 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson L1
    De heer Dollé uit Ees
    25-9-2007 om 11:26 uur
    1-10-2007 om 16:45 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson L1
    Ervaring:
    Jammer dat de website niet gelijk de conformatiemail stuurde, wel snelle reactie op mijn vraag en snelle levering. Horloge ziet er mooi en degelijk uit, al met al tevreden klant.
    Reactie BensonTrade:
    Normaliter verkrijgt iedere klant na zijn/haar bestelling een automatische email met daarin onze gegevens en de te volgen procedure. Helaas wordt in 1% van alle bestellingen de email niet afgeleverd, waarop wij handmatig een email verzenden naar de klant.
    De heer Verhoeven uit Vinkel
    14-9-2007 om 20:28 uur
    14-9-2007 om 20:32 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson Luxury
    Ervaring:
    Het horloge ziet er prachtig uit. Helemaal wat ik zocht. De levering was snel! De service en aftersales kan ik nog niet beoordelen, maar de informatie en het contact tot heden is perfect!
    De heer Gireaux uit Schoonhoven
    14-11-2006 om 22:02 uur
    16-11-2006 om 11:49 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson Luxury
    Ervaring:
    Dinsdagavond besteld...nu al in huis. Perfect! Het horloge ziet er heel mooi uit. Het merk is mij onbekend maar hartstikke leuk dat jullie een eigen merk hebben. Tot nu toe zeer tevreden. Bedankt.
    De heer van Dongen uit Oosterhout
    30-9-2006 om 12:14 uur
    11-10-2006 om 17:56 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedMatig
    Bestelde product(en):
    Benson Luxury
    Ervaring:
    Vriendelijk contact via telefoon Schitterend horloge Snelle levering Jammer dat je naar een juwelier toe moet om de band te laten aanpassen. Suggestie, laat mensen hun pols opmeten en zorg dan dat het horloge op maat geleverd kan worden. Vandaar de 3 sterren bij de service
    Reactie BensonTrade:
    Inderdaad moet de band op maat gemaakt worden, aangezien horloges vanuit de fabriek met een standaardmaat geleverd worden. Uw suggestie is in de praktijk lastig uitvoerbaar, daar iedereen zijn eigen wensen heeft. Het beste is dat mensen het horloge bij een juwelier op maat laten maken zodat de perfecte pasvorm ontstaat.
    De heer Krikke uit Huizen
    12-9-2006 om 12:11 uur
    18-9-2006 om 15:37 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Benson L1
    Ervaring:
    Ik was geinteresserd in de Benson L1, Maar wou graag wat meerdere foto's van het horloge zien. Mailtje gestuurd of ze misschien wat meer foto's van dit horloge hebben (aangezien deze custom made is valt deze niet op internet te vinden). Binnen paar uur reactie, met een mooi aantal foto's. (het klopt dat hij in het echt mooier is als op de foto). Nog een aantal vragen gesteld, op alle vragen netjes antwoord gekregen. Product betaald, mailtje gekregen dat ie verstuurd zou worden, en inderdaad de volgende dag had ik het horloge in huis. Ik ben zeer tevreden over de service van Bensontrade.nl. Ik kan zeker aanraden via Bensontrade.nl te spullen aan te schaffen. Mayke bedankt! Met vriendelijke groet, Koert
    De heer Van der Laar uit Enschede
    13-8-2006 om 14:28 uur
    13-8-2006 om 18:31 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Benson L1
    Ervaring:
    Fijn dat het horloge op voorraad was. Ik ben nu de trotse bezitter van de Benson L1. In het echt duidelijk mooier dan op de foto's van jullie website. Hartstikke bedankt en tot de volgende aankoop!
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+