Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horloges met uitstraling

Geplaatst op 16 november 2023 om 15:44 uur

Bij de aanschaf van een luxe horloge zijn verschillende aspecten van belang. Natuurlijk kiest de echte liefhebber van mooie horloges voor een horloge van kwaliteit. Dit betekent dat het horloge is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Daarnaast is een horloge van hoge kwaliteit voorzien van een betrouwbaar en secuur uurwerk. Hierbij is er de keuze uit een automatisch, mechanisch of quartz uurwerk. Naast kwaliteit speelt natuurlijk ook de uitstraling van een horloge een rol. Hierbij heeft ieder horloge een geheel eigen karakter. Zo kan een luxe horloge bijvoorbeeld een klassieke, sportieve of retro uitstraling hebben. Een luxe horloge dat opvalt door karakter en uitstraling is een echte eyecatcher om de pols. Een tijdloos design kan bovendien zonder problemen met verscheidene soorten outfits worden gecombineerd. Zo kun je denken aan een zakelijke outfit, een sportieve outfit of meer casual outfit. Verschillende gerenommeerde horlogemerken binnen de horlogerie bieden horloges met een geheel eigen uitstraling, die de echte liefhebber van fraaie horloges zeker zal weten te waarderen. Wij noemen in dit artikel graag een drietal horloges van verschillende horlogemerken, die absoluut in deze categorie thuis horen.

Het eerste horloge waarmee we je in dit kader graag kennis laten maken, is afkomstig van het welbekende Zwitserse merk Epos. Het merk Epos ziet het vak van de horlogemaker als een vorm van kunst. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de bijzondere en aansprekende designs die het merk te bieden heeft. Als voorbeeld hiervan noemen we graag de Epos Emotion 3390.152.20.10.25. Dit horloge heeft een klassieke uitstraling en een minimalistisch karakter. Dit maakt het horloge absoluut tijdloos. Het horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart. Deze sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en voorzien van zilverkleurige accenten. Het geheel oogt hiermee rustig. Doordat dit horloge van Epos is voorzien van zeer sterk saffierglas, hoef je niet snel bang te zijn voor krasjes op je horloge. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een uiterst betrouwbaar Swiss made uurwerk van het merk ETA. Het betreft een automatisch uurwerk, wat betekent dat het horloge voor functioneren afhankelijk is van beweging. Dit kan bij het dragen van het horloge de beweging van jouw pols zijn, maar wanneer het horloge niet gedragen wordt kan deze voor opwinding ook worden geplaatst in een watchwinder. Het automatische horloge wordt door vele horlogeliefhebbers erg gewaardeerd, doordat bij deze horloges het vak van de horlogemaker in al zijn facetten tot uiting komt. Dit horloge beschikt bovendien over een doorzichtige bodem, waardoor je je horloge echt aan het werk kunt zien. Tot slot beschik je met dit horloge van Epos over een datumaanduiding en secondewijzer. Dit model is tot 50 meter waterdicht.

Een tweede horloge dat zeker niet in dit artikel mag ontbreken, is van het merk Davosa. We hebben het dan over de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.65. Dit horloge combineert een sportief design met een stukje klasse. De robuuste edelstalen horlogeband is uitgevoerd in een combinatie van de kleuren zilver en brons. Deze horlogeband  sluit met een vouwsluiting, wat het luxe karakter van dit model nog eens benadrukt. Bovendien zorgt deze sluiting voor een fraaie overloop in dit design en het maakt dat je extra goed beschermd bent tegen verlies van het horloge. De wijzerplaat van de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.65 is zwart van kleur en voorzien van details in de kleur brons. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40 mm. Ook dit horloge is voorzien van saffierglas, dat bekend staat als zijnde extreem sterk. De Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.65 is verder uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk, waarmee je er zeker van kunt zijn dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Het horloge biedt  bovendien verscheidene fraaie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge voorzien van een draaibare bezel en verschroefde kroon. Het horloge is bovendien waterdicht tot maar liefst 200 meter en daarmee geschikt voor de echte sportieveling.

Het laatste horloge waar we je graag meer over vertellen, is er één van het merk Junkers.
We hebben het dan specifiek over de Junkers Bauhaus 6030-5. Dit horloge is voorzien van een zeer fraaie lederen horlogeband in een sprekende lichtbruine kleur. Het horloge sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is uitgevoerd in zilverkleur, wat een mooi contrast biedt. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en is daarnaast tot 30 meter waterdicht. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8 mm en een doorsnede van 40 mm. De basis van het horloge is een Swiss made mechanisch uurwerk van het merk ETA. Een mechanisch horloge is met de hand op te winden. Dit fraaie exemplaar uit de collectie van Junkers biedt tot slot een handige secondewijzer.

Wanneer je graag één van de bovengenoemde fraaie modellen horloges wilt bestellen, kun je dit op veilige en eenvoudige wijze doen bij ons in de webshop. Naast de drie genoemde modellen bieden wij echter nog vele andere high-end horloges met een bijzondere uitstraling. Er is dan ook voor iedere horlogeliefhebber wel een passend horloge te vinden in onze webshop. Neem dan ook nu een kijkje en overtuig jezelf!