Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Hoge korting op Escade horloges

Geplaatst op 23 november 2023 om 14:39 uur

Dameshorloges, er is ontzettend veel keus op dit gebied. Er zijn veel verschillende merken, modellen en designs. Vooral de designs wisselen per jaar enorm qua trends. Uitbundig, ingetogen, chique, casual, kleurrijk en ga zo maar door. Maar hoe kies je nu een goed dameshorloge? In onze horlogecollectie hebben we relatief weinig merken met dameshorloges. Maar het merk Escada is een merk dat een ontzettend fraaie collectie dameshorloges aanbiedt. De Escada horloges onderscheiden zich op diverse manieren van andere dameshorloges.

Escada horloge

Naast de moderne man, kiest ook steeds vaker de modebewuste vrouw voor een horloge van kwaliteit. Tenslotte speelt niet alleen gevoel voor stijl een rol bij de aanschaf van een fraai horloge, maar ook een stukje duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zwitserse kwaliteit staat hierbij bovenaan aangezien je er hiermee zeker van dat je een horloge aanschaft waar je altijd op kunt vertrouwen. Bovendien gaat een Zwitsers horloge zeer lang mee en worden deze vervaardigd met enkel hoogwaardige materialen. Hiermee straal je dan ook niet alleen uit dat je kiest voor stijl, maar ook voor klasse en kwaliteit. Een Swiss made horloge is vandaag de dag dan ook niet alleen een uitstekende keuze voor de heren, maar zeker ook voor de elegante vrouw. Een bijzonder merk op dit gebied, dat in eerste instantie wereldberoemd is als modemerk, is het merk Escada. Escada biedt met haar horlogecollectie niet alleen stijlvolle kleding en accessoires, maar ook horloges van Swiss made kwaliteit.

Met een Escada dameshorloge kies je voor een combinatie van vrouwelijke elegantie, hoogstaande techniek en mooie materialen. De collectie van Escada herbergt verschillende fraaie designs, die allen klasse en gevoel voor stijl uitstralen. De collectie is daarbij onderverdeeld in verschillende series, met ieder hun unieke kenmerkende eigenschappen. Een mooi voorbeeld van een exclusieve serie horloges binnen de Escada collectie, is de Escada Catherine serie. Deze horlogeserie bevat verschillende fraaie modellen, waarvan we er een specifiek model graag even voor je uitlichten. De Escada Catherine E4335011 is een fraai design, voorzien van een edelstalen horlogeband in zilverkleur. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting, wat ervoor zorgt dat het geheel zeer mooi in elkaar overloopt. Bovendien straalt een vouwsluiting luxe uit en zorgt deze ervoor dat je je horloge niet zomaar kunt verliezen. Een fraai detail op de horlogeband is het logo van Escada. De horlogekast van dit model is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36mm. Dit formaat maakt dit horloge een subtiel sieraad voor om de damespols. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en voorzien van zilverkleurige details. Verder is dit model tot 30 meter waterdicht en is het voorzien van gehard mineraalglas. Voor de basis van dit horloge is gekozen voor een Swiss made quartz uurwerk. Swiss made uurwerken behoren tot het neusje van de zalm wereldwijd, met een uurwerk van dit kaliber ben je er dan ook altijd zeker van dat je op je horloge kunt rekenen. Een quartz uurwerk werkt met behulp van een batterij en is zeer goed bestand tegen schokken en stoten. Bovendien geeft dit uurwerk de tijd uiterst nauwkeurig weer. Tot slot beschik je met dit model van Escada over een secondewijzer. Naast dit model zijn er verschillende andere fraaie horloges in deze serie van Escada te vinden, uitgevoerd in goud- en rosékleur of een combinatie van zilver- en goudkleur.

Een tweede horloge uit de collectie van Escada waar we je graag meer over vertellen, is de Escada Madeleine E3305164. Dit stijlvolle design is eveneens voorzien van een horlogeband van edelstaal, die is voorzien van een vouwsluiting. De horlogeband is uitgevoerd in een combinatie van zilver- en goudkleur, wat het luxe karakter van dit horloge extra benadrukt. De horlogekast van dit model heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 34mm en is eveneens vervaardigd uit edelstaal. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en verfraaid met het logo van Escada in de kleuren goud en zilver. Dit design van Escada is voorzien van gehard mineraalglas en is tot 30 meter waterdicht. Daarnaast is dit horloge uitgerust met een Zwitsers quartz uurwerk, waarmee een uiterst solide basis is gelegd. Tot slot biedt dit model een secondewijzer. Kort gezegd biedt Escada met de Escada Madeleine E3305164 opnieuw een zeer stijlvol en elegant design, waarmee iedere zelfbewuste vrouw de show zal weten te stelen.

Wanneer je graag een Escada horloge zou willen aanschaffen, kun je dit het beste doen bij een officieel dealer van het merk. Hiermee kies je namelijk voor de scherpste prijzen, de nieuwste collecties en de beste service. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat wij de eerste officieel online dealer zijn van Escada. Wij voeren dan ook de gehele collectie van het merk en kunnen je desgewenst helpen met een passend advies of een antwoord op je vragen.

De horloges van Escada worden door ons geleverd in een luxe officiële box, geheel passend bij het luxe karakter van de horloges. Daarnaast ontvang je je Escada horloge met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding. Je kunt de genoemde modellen van Escada nu bij ons bestellen met een flinke korting. Daarnaast zijn er ook verschillende andere Escada horloges bij ons afgeprijsd, waardoor je nu een hoogwaardig dameshorloge van dit merk bij ons kunt aanschaffen tegen een extra scherpe prijs.  Bekijk daarom nu de verschillende modellen bij ons in de webshop en maak je keuze!