Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

De beste pilotenhorloges

Geplaatst op 7 juli 2023 om 19:13 uur

Pilotenhorloges hebben niet voor niets voor vele liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges een bijzondere aantrekkingskracht. Een mooi en hoogwaardig pilotenhorloge weet met zijn charmante karakter de echte liefhebber terug te voeren naar de tijd van weleer. Daarmee brengt een fraai pilotenhorloge een stukje nostalgie, wat door menig liefhebber wordt gewaardeerd.

Er zijn verschillende gerenommeerde horlogemerken die uiterst fraaie pilotenhorloges produceren. Wij laten je graag nader kennismaken met twee merken die op dit gebied een verrassend mooi aanbod weten te bieden. We beginnen daarvoor bij het Duitse horlogemerk Laco, dat al actief is binnen de horlogerie sinds 1925. Het merk biedt een stijlvolle en uitgebreide collectie horloges, met een diverse uitstraling. Laco staat echter met name bekend om de productie van hoogwaardige en stijlvolle pilotenhorloges die het merk als sinds 1940 produceert. Kenmerkend voor Laco is onder meer de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten. Je kunt dan ook al een hoogwaardig Laco pilotenhorloge aanschaffen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Binnen de Laco Fliegeruhren serie vind je een gevarieerd aanbod aan fraaie pilotenhorloges van exclusieve kwaliteit. We belichten hieruit graag een tweetal modellen voor je, waarmee je een goed beeld krijgt wat het merk Laco te bieden heeft. Het eerste pilotenhorloge waarover we je graag meer vertellen, is de Laco Fliegeruhren A 861688 Augsburg 42mm. Dit horloge is voorzien van een retro lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur bruin. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en oogt rustig. Laco heeft voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat uiterst sterk is. De Laco Fliegeruhren A 861688 Augsburg 42mm is voorzien van een automatisch uurwerk van topkwaliteit. Dit maakt dit horloge dan ook uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Tot slot beschik je met dit model van Laco over een secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot 50 meter waterdicht.

Een tweede pilotenhorloge uit de collectie van Laco die zeker het benoemen waard is, is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit horloge is  eveneens voorzien van een fraaie donkerbruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. Ook dit model is voorzien van saffierglas en heeft een wijzerplaat in de kleur zwart. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een mechanisch uurwerk van Laco, dat ervoor zorgt dat dit horloge uiterst punctueel is. De lichtgevende indicators en de secondewijzer maken het plaatje compleet.

Het tweede horlogemerk waar we je in dit kader graag meer over vertellen, is het bijzondere Duitse horlogemerk Iron Annie. Iron Annie is een relatief jong horlogemerk, maar brengt met de verhalen achter de verschillende horloges toch een stukje historie met zich mee. De liefhebber van fraaie horloges en de luchtvaartgeschiedenis kan daardoor bij Iron Annie zijn hart ophalen. Een voorbeeld van een zeer aansprekend pilotenhorloge uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Flight Control 5122-2. Dit horloge is voorzien van een mooie lederen horlogeband in de kleur bruin, met als speels detail de lichter gekleurde stiksels. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 42mm. Voor dit model is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is zeer sterk. Er komen niet snel krasjes op, waardoor je je horloge lang mooi houdt. Iron Annie maakt gebruik van verschillende soorten uurwerken, zoals automatische-, quartz- en mechanische uurwerken. De Iron Annie Flight Control 5122-2 is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Dit uurwerk functioneert door middel van beweging. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en biedt verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge voorzien van een mooie chronograaf functie.

Een tweede pilotenhorloge uit de collectie van Iron Annie is de Iron Annie Flight Control 5186-3. Dit stijlvolle horloge is voorzien van een lichtbruine lederen horlogeband en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is beige en oogt rustig. Het horloge is verder voorzien van een horlogekast die gemaakt is van edelstaal. Deze heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Voor dit model is er gebruik gemaakt van K1 mineraalglas. De Iron Annie Flight Control 5186-3 is uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda. Dit betekent dat dit horloge functioneert met behulp van het gebruik van een batterij. Bovendien is deze zeer punctueel wat betreft de tijdsweergave. Dit horloge van Iron Annie biedt bovendien een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie. Het horloge is tot slot tot 50 meter waterdicht.

Ben jij op zoek naar een fraai en nostalgisch pilotenhorloge? Je vindt de genoemde modellen van Laco en Iron Annie bij ons in de webshop! Daarnaast kun je er terecht voor nog vele andere mooie designs, die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Bekijk dus nu ons uitgebreide aanbod pilotenhorloges en maak je keuze!

De beste Duitse horloges

Geplaatst op 29 juni 2023 om 11:25 uur

Duitsland wordt voor de productie van vele verschillende soorten producten gezien als een land dat degelijkheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan. Dit geldt ook voor de productie van luxe horloges. Wij hebben een aantal Duitse horlogemerken voor je geselecteerd waar we je graag meer over willen vertellen. Deze horlogemerken zijn ieder op hun eigen wijze uniek en bieden ieder belangrijke eigenschappen die kenmerkend zijn voor het betreffende merk. Wat al deze merken echter gemeen hebben is een combinatie van een fraai en tijdloos design, het gebruik van hoogwaardige materialen en een stukje technische finesse. Wij schrijven dit blogartikel over de beste Duitse horloges.

Het eerste Duitse horlogemerk dat wat ons betreft echt je aandacht verdient, is het merk Iron Annie. Iron Annie biedt een zeer uitgebreide collectie horloges met een diverse uitstraling. Bovendien zijn er binnen de collectie van Iron Annie horloges te vinden met verschillende soorten uurwerken. Tel daar de betaalbaarheid en de kwaliteit van de horloges bij op en je hebt een horlogemerk dat zeer interessant is voor een groter publiek. De horloges van Iron Annie zijn zeer robuust en degelijk, maar tegelijkertijd ook een echte eyecatcher om de pols. Wanneer je bovendien op zoek bent naar een horloge met een verhaal, zit je bij het merk Iron Annie helemaal goed. De horloges van het merk dragen namelijk een stukje geschiedenis met zich mee. Een fraai voorbeeld van een horloge uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Amazonas 5977-4. Dit model is voorzien van een mooie lederen horlogeband in de kleur bruin die je eenvoudig sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 36mm. De wijzerplaat is klassiek blauw van kleur, met de maanfase indicatie als echte eye catcher. Het horloge is voorzien van K1 mineraalglas en een quartz uurwerk van het merk Miyota. Naast de maanfase indicatie, biedt dit horloge ook een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een ander Duits horlogemerk dat in dit rijtje zeker niet mag ontbreken, is het merk Elysee. Dit bijzondere merk is steeds weer op zoek naar vernieuwing. Hierbij wil Elysee zichzelf steeds weer overtreffen, waardoor de horloges van het merk altijd in ontwikkeling blijven. Ook van dit merk lichten we graag een specifiek horloge voor je uit, namelijk de Elysee Ocean Pro Ceramic 80585. Dit horloge is voorzien van een robuuste en stoere horlogeband van staal, uitgevoerd in een combinatie van zilver- met goudkleur. Het horloge sluit met een vouwsluiting, dat zorgt voor een extra luxe uitstraling. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt omlijst door de aansprekende draaibare bezel. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Naast de draaibare bezel, biedt dit horloge ook een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot is dit model van Elysee tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Een derde horlogemerk uit Duitsland, waarvan we graag een specifiek model voor je onder de loep nemen, is het merk Laco. Laco biedt een veelzijdige collectie luxe horloges en is met name bekend geworden door de prachtige pilotenhorloges die ze sinds 1940 produceren. Een mooi voorbeeld van een Laco pilotenhorloge met allure, is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur bruin, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en wordt beschermd door sterk saffierglas. Dit horloge van Laco is voorzien van een mechanisch uurwerk. Tot slot biedt dit pilotenhorloge een secondewijzer en lichtgevende indicatoren en is deze tot 50 meter waterdicht.

Het laatste Duitse horlogemerk dat we graag even in de spotlight zetten, is het merk Davosa. Wanneer je op zoek bent naar een horloge met een sportieve uitstraling, kun je zeer goed terecht bij Davosa. Maar ook wanneer klassiek je voorkeur heeft, heeft dit merk veel moois te bieden. Van Davosa vertellen we je graag meer over de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60. Dit horloge heeft een zeer sportief en robuust karakter. Het horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur, wat zorgt voor een mooi contrast. Dit horloge van Davosa is voorzien van een zeer solide basis, namelijk een Swiss made automatisch uurwerk. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60 biedt bovendien verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een GMT functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Heb jij interesse in de aanschaf van één van de genoemde modellen van deze verschillende Duitse horlogemerken? Of ben je benieuwd naar meer? Bezoek dan nu onze webshop, daar vind je zeker wat je zoekt!

BensonTrade is officieel dealer van Iron Annie, Elysee en Laco. Wij bieden je 100% authentieke horloges, duidelijke garantie en goede service.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Geplaatst op 23 juni 2023 om 15:26 uur

Wereldwijd zijn de horloges afkomstig uit Zwitserland enorm populair. De vraag is enorm naar merken zoals Rolex, Patek, Breitling en Omega. Zwitserland staat dan ook bekend als hét horlogeland. Swiss made horloges moeten voldoen aan strenge eisen en voorwaarden om dit bijzondere label te mogen dragen, dit betekent dat een horloge dat het Swiss label draagt altijd van uitmuntende kwaliteit is. Vele horlogemerken zijn hier zeer trots op en doen er dan ook alles aan de reputatie van Zwitserse horloges eer aan te doen.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Een mooi voorbeeld van een Zwitsers horlogemerk dat erg fraaie horloges produceert is het merk Epos. Epos stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat haar horloges binnen hun collectie steeds opnieuw van topkwaliteit zijn. Het ontwikkelen en vervaardigen van luxe horloges met een hoogwaardig karakter is een kunst op zich. Dat heeft het Zwitserse horlogemerk Epos heel goed begrepen. De kern van het merk is dan ook ‘the artistry of watchmaking’.

De Epos horloges zijn stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd en vervolgens met uiterste precisie afgewerkt en gedecoreerd. Een horloge van Epos valt bijvoorbeeld op door de sublieme afwerking met blauwe schroeven en Côtes de Genève. Het exclusieve design van ieder afzonderlijk Epos horloge in combinatie met de sublieme afwerking, maken dat deze om iedere pols een echte eyecatcher zal zijn. Bovendien biedt Epos met zijn indrukwekkende geschiedenis een mooi verhaal voor de liefhebber van een stukje Zwitserse geschiedenis en mooie horloges. Epos heeft daarnaast extra aandacht voor zowel kwaliteit als afwerking, doordat het een relatief kleiner horlogemerk betreft. Door de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, kan Epos heel goed concurreren met grotere horlogemerken op dit gebied.

De horlogecollectie van Epos is uitgebreid en divers te noemen. Zo biedt het merk meer traditionele horloges, maar ook uiterst sportieve modellen. Daarbij zijn ook prachtige duikhorloges bijvoorbeeld, met een uitstekende waterdichtheid. De horloges in de Epos Originale serie kenmerken zich onder meer door een retro uitstraling en een ingetogen karakter. Dit zorgt ervoor dat deze horloges gedragen kunnen worden bij veel verschillende soorten outfits. We vertellen je graag meer over een specifiek horloge uit deze serie van Epos, namelijk de Epos Originale 3437.132.24.18.25. Dit klassieke model van Epos is voorzien van een prachtige zwarte lederen horlogeband met patroon, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is uitgevoerd in de kleur rosé, wat het horloge een extra chique uitstraling geeft. Verder heeft deze een dikte van 9mm en een doorsnede van 39mm. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur, wat een mooi contrast biedt met de rosékleurige horlogekast. Doordat het horloge is voorzien van het uiterst sterke saffierglas blijft deze lang mooi. Wat betreft het design kunnen we wel stellen dat Epos ook met dit horloge weer een zeer stijlvol en elegant stuk heeft vervaardigd. Ook komen in dit horloge het oog voor detail en de sublieme afwerking weer duidelijk naar voren.

In de basis van het horloge, vinden we een automatisch Swiss made uurwerk van het welbekende merk ETA (ETA 2824-2). Dit uurwerk is niet alleen uiterst nauwkeurig wat betreft tijdsweergave, maar daarnaast ook zeer betrouwbaar en degelijk. De mooie doorzichtige bodem biedt een fraai uitzicht op het uurwerk. Dit betekent dat de echte liefhebber een perfect zicht heeft op de werking van het uurwerk. Naast deze mooie functionaliteit biedt dit horloge bovendien een datumaanduiding en secondewijzer. Tot slot is het horloge tot 50 meter waterdicht. Met de Epos Originale 3437.132.24.18.25 heeft het merk absoluut een zeer stijlvol en aansprekend design op de markt gebracht. Met een horloge van deze kwaliteit, weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je jarenlang plezier van hebt. Het Swiss made hart van het horloge zorgt voor een betrouwbare en uiterst nauwkeurige weergave van de tijd.

Je kunt bij ons in de webshop een uitgebreide collectie Epos horloges bestellen, waaronder de Epos Originale 3437.132.24.18.25. De horloges van Epos die niet in onze webshop te vinden zijn, kunnen wij als officieel dealer van het merk bovendien ook leveren. Wanneer je dus enthousiast bent geraakt over een horloge van Epos dat je niet bij ons in de webshop kunt vinden, is dit geen enkel probleem. Neem hiervoor dan ook gerust contact met ons op.

Ben je enthousiast geraakt over de horloges van Epos? Neem dan nu een kijkje bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete Epos horloge! Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing in een prachtige officiële box. Betalen doe je bij ons veilig en snel met verschillende betaalwijzen, waaronder Ideal, Paypal, creditcard en een gewone bankoverschrijving. Alle horloges worden bovendien door ons wereldwijd verzonden met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Voordat jouw nieuwe horloge op reis gaat, zorgen wij er uiteraard voor dat deze zorgvuldig wordt ingepakt. Zo bestel je bij ons altijd met een vertrouwd gevoel!

Wij zijn officieel dealer van Epos horloges.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Geplaatst op 16 juni 2023 om 14:16 uur

Zwitserland en Duitsland worden door de meeste liefhebbers van luxe horloges beschouwd als landen die bekendstaan vanwege de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met fraai design. Horlogemerken als Rolex, Breitling en Omega zijn daar goede voorbeelden van. Toch heeft de ontwikkeling op het gebied van zowel het automatische horloge zelf, denk aan Christiaan van der Klaauw, als de daarbij behorende watchwinder als accessoire om een automatisch horloge op te winden, hier in Nederland ook niet stil gestaan.

Zo kun je bij het Nederlandse merk Benson terecht voor hoogwaardige horlogeaccessoires, zoals watchwinders, horlogeboxen en -etuis. De kwaliteit van de producten van Benson is zeer hoog, maar daarnaast weet het merk ook de prijzen aantrekkelijk te houden. Hiermee richt het merk zijn pijlen dan ook op een zeer breed publiek. Wat betreft de watchwinders van het merk blijft Benson steeds in ontwikkeling. Het merk heeft innovatie in combinatie met een hoog gebruikscomfort dan ook zeer hoog op de agenda staan. Dit heeft ervoor gezorgd dat Benson vandaag de dag een zeer uitgebreide en diverse collectie watchwinders te bieden heeft.

Zo herbergt de collectie van Benson inmiddels watchwinders in verschillende prijsklassen, met een diverse capaciteit en met uiteenlopende designs. Wanneer je bijvoorbeeld één of twee automatische horloges in het bezit hebt biedt Benson veel fraaie mogelijkheden, maar ook voor de verzamelaar met een kleine of grote verzameling horloges is er een breed aanbod binnen de collectie van Benson. Ook wanneer we kijken naar het materiaalgebruik zijn er verschillende mogelijkheden. Benson kiest voor iedere afzonderlijke watchwinder voor enkel de beste kwaliteit. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verscheidene hoogwaardige materialen, zoals hout, leder en aluminium. Je kunt bij Benson dus altijd een fraaie en hoogwaardige watchwinder aanschaffen die geheel voldoet aan jouw wensen en dat tegen een scherpe prijs!

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder die afkomstig is uit de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. Kenmerkend voor deze watchwinders is onder meer het gebruik van aluminium. Dit is niet alleen sterk en licht in gewicht, maar geeft iedere watchwinder een geheel eigen karakter. Een specifiek voorbeeld van een model uit de Benson Compact Aluminium serie, is de Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder. Deze watchwinder van aluminium is uitgevoerd in de kleur zwart. In combinatie met de strakke en compacte vormgeving geeft dit het design een moderne uitstraling.

De Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Doordat de watchwinder zeer compact en handzaam is, is er altijd wel een fraai plekje te vinden voor dit model. De watchwinder mag dan klein van stuk zijn, opvallen doet hij wel. Ieder automatisch horloge zal extra in het oog springen wanneer deze geplaatst wordt in deze fraaie watchwinder. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de speciale ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je desgewenst jouw automatische horloge letterlijk in de spotlight. Het horloge kan in de watchwinder worden geplaatst door deze in de speciale flexibele houder te klikken. Doordat deze houder flexibel is, past ieder formaat horloge feilloos in de watchwinder. De basis van de Benson Compact Aluminium 1 Black wordt gevormd door een Japanse motor van uitstekende kwaliteit. Met deze motor wordt de opwinding van jouw automatische horloge niet alleen probleemloos, maar ook in stilte opgewonden. Dit maakt dit model van Benson uitermate geschikt om te plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan de slaapkamer of de werkkamer.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

De Benson Compact Aluminium 1 Black kan uiteraard geheel naar wens worden ingesteld. Zo stel je met het handige LCD display gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal turns per day in. Je weet hiermee zeker dat jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Verder biedt de Benson Compact Aluminium 1 Black de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat jouw automatische horloge beschermd wordt tegen overspanning. De watchwinder kan tot slot niet alleen functioneren met behulp van een adapter, maar ook op batterijen. Zo werkt dit model tot wel 6 tot 9 maanden op een set batterijen. Dit betekent dat je hier weinig omkijken naar hebt. Bovendien kun je de watchwinder en jouw horloge door de werking op batterijen ook gemakkelijk in een kluis bewaren, voor een optimaal gevoel van veiligheid. De Benson Compact Aluminium 1 Black is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Doordat deze watchwinder wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, bestel je dit model van Benson altijd met een gerust gevoel.

Naast de Benson Compact Aluminium 1 Black vind je bij ons ook de gehele overige collectie van dit vooruitstrevende merk. Wij versturen deze watchwinders zorgvuldig verpakt wereldwijd. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Bekijk dus nu het uitgebreide en fraaie aanbod Benson watchwinders en kies voor jouw favoriet! Je zult er zeker geen spijt van krijgen en je bovendien nooit meer zorgen hoeven maken over stilstand van jouw automatische horloge.

Eone Time horloge

Geplaatst op 9 juni 2023 om 08:46 uur

We laten je in dit blogartikel graag nader kennis maken met een revolutionair horlogemerk uit de Verenigde Staten. Het bijzondere horlogemerk Eone Time is absoluut ‘one of a kind’’ te noemen. Het merk dat werd opgericht middels een Kickstarter Campagne in 2013, had zichzelf als doel gesteld horloges te maken die voor zowel mensen met een visuele handicap als mensen die dit niet hebben aantrekkelijk zouden zijn. Toen de Kickstarter Campagne meer dan 15x het beoogde bedrag opleverde, was daar het begin van het eerste horlogemodel van Eone Time, de Eone Time Bradley. De naam van dit model horloge is afkomstig van de legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor in 2011 zijn zicht tijdens een missie, maar wist in 2012 al zilveren en gouden medailles in de wacht te slepen op de Paralympics.

Eone Time Bradley Mesh Silver horloge

Het ontwerp van de Eone Time Bradley horloges is zeer kenmerkend en absoluut uniek. Het geeft mensen die blind zijn of slecht zicht hebben de mogelijkheid de tijd te raadplegen, zonder daarbij om hulp te hoeven vragen. Bovendien is de vormgeving van dit model zeer stijlvol en elegant. Het horloge is verkrijgbaar met horlogebanden in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Voor de horlogekasten van de horloges uit de collectie van Eone Time wordt onder meer gebruik gemaakt van titanium. Dit materiaal is niet alleen sterk en robuust, maar daarnaast ook licht in gewicht. Het wordt niet voor niets ook veel gebruikt in de vliegtuigindustrie. Het gebruik van titanium komt dan ook het draagcomfort en duurzaamheid van het horloge ten goede.

We zetten graag een aantal horloges uit de collectie van Eone Time voor je in de spotlight. We beginnen met de Eone Time Bradley Mesh Silver. Dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van edelstaal, welke sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het geheel mooi overloopt en is bovendien extra veilig om verlies te voorkomen. Doordat zowel de horlogeband als de horlogekast grijs van kleur zijn, is het een rustig plaatje. Het horloge is door dit rustige beeld passend bij vrijwel iedere outfit. De horlogekast is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Het horloge is verder tot 30 meter waterdicht. Tot slot is de Eone Time Bradley Mesh Silver voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Swiss made uurwerken staan bekend als het beste van het beste. Een quartz uurwerk functioneert op batterij en is uiterst nauwkeurig wat betreft tijdsweergave. Daarnaast heeft dit uurwerk het voordeel dat het beter bestand is tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk.

Het tweede Eone Time horloge dat zeker je aandacht verdient, is de Eone Time Bradley Black Black. Dit horloge is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Dit geldt dus voor zowel de edelstalen horlogeband als voor de horlogekast die gemaakt is van titanium. Door de zwarte kleur en de horlogeband van edelstaal heeft dit horloge een stoere en robuuste uitstraling. Ook dit horloge van Eone Time is voorzien van een vouwsluiting en tot 30 meter waterdicht. Verder is de horlogekast 11mm dik met een doorsnede van 40mm. Natuurlijk is ook dit horloge weer voorzien van een Swiss made quartz uurwerk, die zorgt voor een zeer solide basis.

Het derde en laatste horloge van Eone Time waar we graag even je aandacht op vestigen, is de Eone Time Bradley Edge Black. In dit model combineert Eone Time een horlogeband gemaakt van grijs canvas met een horlogekast gemaakt van titanium in de kleur zwart. Dit horloge onderscheidt zich van de twee eerdergenoemde horloges door het reliëf op de zwarte wijzerplaat, wat het horloge een speels effect geeft. De horlogeband van dit horloge sluit met een vouwsluiting en het horloge is tot 30 meter waterdicht. Ook bij dit model komt weer het Swiss made uurwerk terug, waarmee je zeker weet dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Je draagt met dit horloge bovendien een echte eyecatcher om de pols, die passend is bij kleding in verschillende stijlen. Zo kun je de Eone Time Bradley Edge Black heel goed combineren met een zakelijke outfit, maar is deze ook uiterst passend bij meer casual kledij.

Ben je benieuwd geworden naar de andere exclusieve horloges van het merk Eone Time? Bij BensonTrade als officieel dealer vind je een uitgebreide collectie Eone Time horloges in onze webshop. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen! Wij leveren de horloges van Eone Time allemaal met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box.

De meeste horloges van het merk zijn bovendien bij ons gewoon op voorraad, zodat wij jouw nieuwe aanwinst snel kunnen leveren. Wij leveren onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Een mooi horloge van Eone Time is daarom altijd binnen handbereik!