Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow

Geplaatst op 4 maart 2022 om 08:04 uur

Als liefhebber van een automatisch horloge ken je het probleem dat het stil komt te staan als je het niet draagt. Vooral wanneer je niet elke dag een horloge draagt of wanneer je meerdere automatische horloges hebt is dit een probleem. De tijd, datum en andere functies van het horloge staan niet meer goed ingesteld. Vervolgens moet je de kroon openen om de tijd en datum weer goed te zetten. Wist jij dat de kroon één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge is? De kroon is een relatief zwakke verbinding met het uurwerk. Je wilt dus eigenlijk voorkomen dat je de kroon van het automatische horloge vaak moet openen. Je wilt dus dat jouw automatische horloge blijft lopen en altijd de tijd en datum goed weergeeft. De oplossing is het gebruik van een watchwinder. Deze horlogeaccessoire bootst polsbeweging na waardoor het horloge energie verkrijgt wanneer je het niet draagt. Het enige wat je moet doen is het automatische horloge in de watchwinder plaatsen. Als je vervolgens jouw favoriete automatische horloge wilt dragen neem je het uit de watchwinder en ben je direct gereed om het te dragen.

Wanneer je als fanatiek verzamelaar op zoek gaat naar een watchwinder welke passend is voor jouw verzameling zal je al snel tot de conclusie komen dat je wanneer je kwaliteit wilt op dit gebied je over het algemeen diep in de buidel zult moeten tasten. Toch kun je wanneer je goed zoekt ook een aantal merken vinden die hoge kwaliteit en een perfecte afwerking bieden in combinatie met moderne techniek, voor een scherpe prijs. Een voorbeeld van zo’n merk is het Nederlandse merk Benson. Maar ook het merk Paul Design dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk, is een watchwinder merk waarbij je ook zeer goed terecht kunt. Bij Paul Design vind je watchwinders met mooie houten kasten, moderne techniek en een luxe uitstraling. Kenmerkend voor Paul Design is verder het oog voor detail en het complete plaatje dat ze weten te bieden.

Paul Design kiest voor de watchwinders in haar collectie voor het gebruik van Japanse Mabuchi motoren. Deze hoogwaardige motoren staan erom bekend niet alleen betrouwbaar en duurzaam te zijn, maar bovendien ook energiezuinig en geluidsarm. Met Japanse motoren van dit kaliber weet Paul Design dan ook een solide basis te leggen voor iedere afzonderlijke watchwinder. Verder biedt Paul Design watchwinders met een ingebouwde LED verlichting. Als verzamelaar is het prachtig om met behulp van deze LED verlichting de watchwinder aan het werk te zien en een goed zicht te hebben op de ronddraaiende horloges. Bovendien zul je het als verzamelaar zeker kunnen waarderen dat je je watchwinder op deze manier ook op ieder gewenst moment van de dag kunt gebruiken om jouw horloges tentoon te stellen.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder, die de mogelijkheid biedt tot het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd. Dit is een hele mooie capaciteit voor de echte verzamelaar. Deze specifieke watchwinder van Paul Design is uitgevoerd in de kleur Black Shadow. Dit model is vervaardigd uit bijzonder mooi hout en glas. De binnenkant van deze horlogeaccessoire is voorzien van een speciale zachte stof, eveneens in de kleur zwart. Niet alleen zorgt deze stof voor een extra chique uitstraling van dit model, daarnaast zorgt het er ook voor dat jouw horloges veilig opgeborgen kunnen worden en daarbij beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is verder voorzien van een glazen deur. Hiermee hou je invloeden van buitenaf moeiteloos buiten de deur, waarmee je de levensduur van jouw horloges verlengd.

Met behulp van het moderne touchscreen stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat je precies aan de voorwaarden van ieder specifiek horloge kan voldoen. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat je ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge, zonder moeite in de horlogehouders kunt plaatsen. Ook deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting en een kwalitatieve motor van Japanse afkomst. Verder biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie.

Dan zijn we op technisch gebied nog steeds niet klaar, want ook aan een afstandsbediening voor de watchwinder is gedacht. Paul Design gaat hiermee voor een optimaal gevoel van comfort bij het gebruik van deze watchwinder. Tevens is deze horlogeaccessoire voorzien van de innovatieve vingerprint technologie waar Paul Design gebruik van maakt. Hierdoor is het mogelijk ervoor te zorgen dat alleen jij bij je horloges kunt komen en berg je ze dan ook met een ultiem veilig gevoel op. De energievoorziening voor dit model wordt verzorgd door middel van een adapter (netstroom).

Met een Paul Design watchwinder kies je voor een horlogeaccessoire van een merk met de ambitie watchwinders te maken van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De traditioneel vormgegeven modellen passen heel goed in zowel een klassiek als een modern interieur door de tijdloze uitstraling. Een Paul Design watchwinder is een absoluut compliment voor jouw collectie, waarin jouw horloges extra mooi uit zullen komen. Daarnaast bescherm je je horloges niet alleen tegen beschadiging of onnodige slijtage, maar ook tegen bijvoorbeeld ongewenste kinderhandjes. Jouw horloges worden op hun wenken bediend met de wijze van opwinding die het beste bij ze past en jij ervaart als gebruiker een gemakkelijke en prettige bediening en wijze van instellen.

Bij ons in de webshop vind je een breed assortiment Paul Design watchwinders. Wij zijn als officieel dealer van Paul Design zeer over dit merk te spreken. Paul Design biedt alles wat de echte liefhebber en verzamelaar van automatische horloges maar te wensen heeft en dat tegen een scherpe prijs. Stijl, hoge kwaliteit en een perfecte afwerking zijn gevangen in iedere watchwinder van Paul Design, welke jouw horloges het beste bieden.

Wij verzenden elke Paul Design watchwinder wereldwijd met PostNL, DPD of Fedex. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving. Heb je vragen in deze Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.


10-03-2022 Locman horloges