Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Officieel dealer van RDI watchwinders

Geplaatst op 13 juli 2016 om 08:32 uur

 Als specialist op gebied van watchwinders is het de kunst om een goede collectie watchwinder merken te kunnen aanbieden aan onze klanten. Als we dan een Zwitsers high-end watchwinder merk kunnen strikken zijn we er als de kippen bij. Tijdens Baselworld, de grootste horlogebeurs ter wereld, hebben we kennis gemaakt met RDI watchwinders. Tijdens een presentatie kregen wij een goed beeld van de watchwinders, techniek, kwaliteit en achtergrond van dit merk. De eigenaar, dhr. Charles Kaeser, is een bekende in de horlogeindustrie en ontwerpt en ontwikkelt alle RDI watchwinders zelf. 

Officieel dealer van RDI watchwinders.

Als eerste officiële online dealer van RDI watchwinders zullen wij een complete collectie van dit prachtige en zeer hoogstaande merk aanbieden. De watchwinders worden volledig geproduceerd in Zwitserland met fraaie materialen en vakmanschap. De Zwitserse motoren in de watchwinder zorgen voor betrouwbaarheid maar ook een laag geluidsniveau. 

De garantie bedraagt 2 jaar en elke RDI watchwinder wordt geleverd in een fraaie verpakking met handleiding. 

Een RDI watchwinder is geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht merk of model. U kiest een watchwinder van dit merk wanneer u een bijzondere watchwinder wilt voor uw bijzondere horlogecollectie. 

Medio september presenteren wij RDI watchwinders op onze vernieuwde websites.