Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Officieel dealer van Ernest Borel horloges

Geplaatst op 22 januari 2014 om 16:28 uur

De horlogemaker Jules Borel startte in 1856 zijn bedrijf in Neuchatel, Zwitserland. In 1866 won Jules Borel de prestigieuze eerste prijs van het "Neuchatel Observatory" voor de sublieme kwaliteit en afwerking van zijn horloges. In 1894 werd Jules Borel opgevolgd door zijn zoon Ernest Borel en werd de naam aangepast in die van zijn zoon. 

Ernest Borel bezocht in 1903 China en verkocht tijdens zijn reis 388 Ernest Borel horloges. Dit was het begin van zijn speciale band met China. Het familiebedrijf groeide vervolgens uit tot een modern bedrijf waar horloges geproduceerd worden met een mix van traditie en kwaliteit. 

 In 1937 won Ernest Borel met haar horloges de "Grand Prix", een wedstrijd voor horlogemakers, in Griekenland. Hierna kregen diverse horloges van het merk het C.O.S.C. (Swiss Official Chronometer Control) predicaat hetgeen staat voor een uitmuntend exacte tijdsweergave. 

Vandaag de dag is Ernest Borel actief vanuit Le Noirmont in het midden van de Jura (gebergte) het hart van de hedendaagse Zwitserse horlogeindustrie. Met meer dan 750 winkels wereldwijd die Ernest Borel verkopen is het merk een grote naam op gebied van horloges. 

In anderhalve eeuw heeft Ernest Borel veel ervaring op gebied van horlogetechniek en materialen. De Ernest Borel horloges staan voor hoogwaardige horloges die een perfect mix van kwaliteit, design en Zwitserse traditie bieden. 

Per heden is BensonTrade officieel dealer van Ernest Borel horloges, en zullen wij binnen enkele dagen een ruime collectie horloges van dit schitterende horlogemerk aanbieden. De verkoopprijzen van de Ernest Borel horloges beginnen al vanaf 325,00 euro

Elk Ernest Borel horloge is voorzien van een Zwitsers uurwerk (automatisch of quartz), het predicaat "Swiss Made" en 2 jaar garantie. De horloges worden elk geleverd in een chique horlogebox met handleiding.