Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Damasko horloges binnenkort leverbaar

Geplaatst op 18 mei 2012 om 17:30 uur

 Het Duitse horlogemerk Damasko produceert al enkele decennia schitterende automatische horloges die behoren tot de top op het gebied van horlogetechniek. Met verschillende patenten, schokbescherming, anti-magnetische bescherming is elk Damasko horloge naast bijzonder fraai ook een puur stukje vakmanschap.

In juni zal Damasko haar collectie horloges uitbreiden met diverse nieuwe modellen. Het bijzondere aan deze series is dat Damasko de uurwerken zelf bouwt. Damasko mag derhalve zeggen dat zij manufactuur is (het bouwen van eigen uurwerken - daar waar veel merken uurwerken inkopen en inbouwen in hun horloges). Voor een relatief klein horlogemerk is dit enorm bijzonder. De uurwerken zijn zeer speciaal doordat zij vervaardigd zijn uit bijzondere materialen als silicium en keramiek.

Nieuwe Damasko horloges; series DK 10, 11, 14 en 15. 

De nieuwe Damasko horloges vallen onder de nieuwe series DK10, DK11, DK14 en DK15. Deze series zijn in het leven geroepen om alle horloges met eigen geproduceerde uurwerken eronder te laten vallen. De nieuwe DK modellen van Damasko bieden naast een fraai design, sterke techniek ook een hoog draagcomfort. 

Prijzen nieuwe Damasko horloges

Dat echte techniek voortkomend uit puur vakmanschap niet duur hoeft te zijn bewijst Damasko al jaren. U koop namelijk al een origineel Damasko horloge voor slechts 850,00 euro. Dit is een  bedrag waarbij men bij een Zwitsers horlogemerk vaak niet eens een quartz horloge voor koopt. Damasko biedt dus een prima prijs/kwaliteit verhouding. 

Wanneer beschikbaar? 

De nieuwste Damasko horloges zijn medio juni beschikbaar. Deze modellen worden slechts in kleine aantallen geproduceerd. Derhalve bieden wij u aan een pre-order te plaatsen. U schrijft zich in door via onze website te bestellen. Wanneer de nieuwe DK modellen beschikbaar zijn wordt uw bestelling direct uitgeleverd. 

Bijkomend voordeel is dat wij bij elk in pre-order besteld Damasko DK horloge een gratis watchwinder cadeau geven. Bekijk snel de nieuwste Damasko horloges en bestel nu!