Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges

Geplaatst op 28 februari 2023 om 14:30 uur

Het Duitse horlogemerk Laco is een merk met een indrukwekkende historie. Het merk werd in 1925 opgericht en is zodoende al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie. Laco heeft zijn bekendheid voor een groot deel te danken aan de bijzondere pilotenhorloges die zij als sinds 1940 produceren. Daarnaast biedt het merk echter ook diverse andere soorten horloges en weet daarmee een breder publiek aan te spreken. De Laco horloges kenmerken zich onder meer door een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De horloges in de collectie hebben een overwegend retro uitstraling, maar Laco biedt ook meer modern vormgegeven modellen. De basis van Laco bevindt zich in Pforzheim, Duitsland. Belangrijke pijlers voor de experts die werkzaam zijn bij Laco zijn een uitstekende kwaliteit, puur vakmanschap, oog voor detail en een hoge mate van functionaliteit. Dit komt dan ook terug in ieder afzonderlijk horloge uit de collectie van Laco. Of het nu gaat om een retro pilotenhorloge of een stijlvol modern design, met een horloge van Laco draag je een eyecatcher om de pols van topkwaliteit.

Laco Chronographen 862148 Kiel.2 Schwarz

We lichten graag een drietal horloges uit de collectie van Laco voor je uit. Het eerste model dat we graag nader belichten is de Laco Chronographen 862148 Kiel.2 Schwarz. Dit horloge is een mooi voorbeeld van een retro horloge met een nostalgische uitstraling. Het design van dit horloge vindt zijn inspiratie in de historische pilotenhorloges en voert ons dan ook terug naar de tijd van weleer. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van leder in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is eveneens zwart van kleur en wordt beschermd door saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. De horlogekast is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 43mm. Dit horloge is verder voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van Laco( Laco 500 Top Grade). Er is echter meer op technisch gebied. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Bovendien is het horloge uitgerust met een stopwatch functie en een mooie chronograaf functie. Wanneer je op zoek bent naar een fraai pilotenhorloge met een moderne touch, is dit horloge van Laco een echte aanrader.

Het tweede Laco horloge waar we je graag meer over vertellen, is de Laco Classics 862075 Azur 40. Dit horloge heeft een geheel ander design en uitstraling dan het eerder genoemde model. Zo valt dit horloge op door de aansprekende azuurblauwe kleur van zowel de horlogeband als de wijzerplaat. De horlogeband van dit model is gemaakt van nato en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 40mm. Voor dit model is gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge is verder tot 50 meter waterdicht en voorzien van een Laco automatisch uurwerk van topkwaliteit (Laco 15 movement based on 9015 Miyota). Tot slot beschik je met de Laco Classics 862075 Azur 40 over een datumaanduiding en een secondewijzer. Wanneer je graag een uniek horloge om de pols draagt als echte blikvanger, is dit horloge van Laco absoluut het horloge voor jou!

Het derde en laatste horloge van Laco die we bespreken in dit artikel, is de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm. Het betreft hier opnieuw een fraai pilotenhorloge met een retro design. Dit model van Laco is voorzien van een prachtige bruine lederen horlogeband voorzien van lichtergekleurde stiksels als fraai detail. Deze band sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zwart van kleur. Voor dit horloge is verder gekozen voor het gebruik van saffierglas, waardoor er zeker niet snel krasjes op het glas zichtbaar zullen zijn. De horlogekast van de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm met een doorsnede van 42mm. Dit model van Laco is verder uitgerust met een Laco automatisch uurwerk (Laco 24 movement) welke zorgt voor een basis van topkwaliteit. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een secondewijzer en blue markers. Het horloge is daarnaast voorzien van Superluminova C3. Kortom, ook  met dit model biedt Laco weer een mooi compleet plaatje.

Wanneer je een fraai horloge van Laco wilt bestellen, is het zeker de moeite waard ons ruime assortiment Laco horloges te bekijken bij ons in de webshop. Wij hebben een zeer gevarieerde collectie van het merk beschikbaar en kunnen je bovendien met onze ruime ervaring op dit gebied helpen met een antwoord op je vragen of indien gewenst een passend advies. De horloges van Laco worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet, zodat je direct met je nieuwe horloge aan de slag kunt. Bekijk dus nu onze collectie Laco horloges.